PDA

Zobacz pełną wersję : Peroblem z uruchomieniem gry i rejestracją

weronika11
26.05.2010, 15:51
Posiadam kartę graficzną

Radeon 5670 PowerColor 1GB

Gigabyte GA-M61PME-SP2 nVidia GeForce 6100/nF430

Zainstalowałam grę i za pierwszym razem podczas uruchamiania wyskoczył mi błąd "Włóż oryginalną płytę zamiast kopi (1000) [mam oryginalne simsy).. odinstalowałam wszystkie pirackie programy do nagrywania i faktycznie błąd zniknął, natomiast pojawił się kolejny, tym razem wyskakuje mi, że karta graficzna jest niby zła i nie współpracuje z DirectX 9.0..
Jest z tego jakieś wyjście, żeby gra działała?

2 problem to taki, że podczas elektronicznej rejestracji wyskakuje mi hasło, że kod rejestracyjny jest nieprawidłowy do danej gry a zaznaczam The Sims 2, także musi być dobry, próbowałam na wszystkie sposoby go wpisać i nadal nic.

rudzielec
16.06.2010, 00:22
wyskakuje mi, że karta graficzna jest niby zła i nie współpracuje z DirectX 9.0..
Jest z tego jakieś wyjście, żeby gra działała?

Jest na to dwa wyjścia, albo ściągniesz najnowsze sterowniki do tej karty, albo trzeba zmienić kartę.

Co do drugiego pytania to gdzieś tutaj w tym dziale, już ktoś miał coś takiego. Z tego co pamiętam, polecono mu, żeby napisać na maila podanego na pudełku z grą i opisać problem.
No chyba że komuś pożyczałaś grę i ten ktoś ją po prostu zarejestrował.
Ostatecznie rejestracja nie jest konieczna, bez tego gra tez będzie działać :)

Max23
12.07.2010, 16:36
Witam mam taki problem z rok temu kupiłem The Sims 2 wczoraj ciałem zagrać ale nie włączyła się reinstalowałem a dzieje się to samo co mam robić ??