Starly
26.05.2010, 17:43
Nie wiem, czy kiedyś o tym słyszeliście, ale z tej strony http://www.moreawesomethanyou.com/smf/index.php/topic,4274.0.html Można ściągnąć tzw. Megahood, czyli że jak jesteśmy w Miłowie, Dziwnowo i Werona są w Miłowie jako przedmieścia, czyli grając w Miłowie mamy jakby trzy otoczenia razem złączone. Kiedy to ściągniemy i podmienimy folder Miłowa na ten ściągnięty, mamy nowe, zrestartowane Miłowo, ale z Dziwnowem i Weroną jako przedmieścia. Wszystko jest OK, wszyscy mieszkańcy są, ale mój problem polega na tym, że niemogę się dostać do Dziwnowa-
Przedmieścia i Werony-Przedmieścia. Po prostu podczas ładowania gra się wyłącza i pojawia się komunikat, że działanie programu zostało zakłócone. I tak caaały czas. Nawet reinstalka nic nie dała.
Już mam po prostu ochotę wywalić komputer przez okno. Próbowałem mnóstwa rzeczy, ale nic niedają. Wie ktoś, co mogę zrobić? :(
Przedmieścia i Werony-Przedmieścia. Po prostu podczas ładowania gra się wyłącza i pojawia się komunikat, że działanie programu zostało zakłócone. I tak caaały czas. Nawet reinstalka nic nie dała.
Już mam po prostu ochotę wywalić komputer przez okno. Próbowałem mnóstwa rzeczy, ale nic niedają. Wie ktoś, co mogę zrobić? :(