Zobacz pełną wersję : Najlepszy NPC!
PoZmrokowiec
22.06.2010, 12:11
Widziałem taki temat w 2 i chciałem zrobić w 3. Piszemy jaki NPC podoba nam się w trójce i dlaczego ;) .
Mi najbardziej Mroczny Kosiarz, bo fajna muzyczka gdy przychodzi, robi śmieszne rzeczy czasem itp. B) Szkoda, że pojawia się znikąd i od razu robi swoje, a nie ma jakiegos specjalnego i czarnego samochodu jak inni NPC :D
Kinkarus
22.06.2010, 13:14
Mój ulubiony NPC to też Mroczny Kosiarz :P
Hmmm... Jeżeli chodzi o funkcje, to kupiec reliktów (jest w każdym miejscu zagranicznym). Jeśli za to chodzi o... takie ogólne wrażenie... to nie wiem. Zaraz...
Ommm... Ommm... <dumam>
Chyba Mroczny, duchiii, mumie... Nie wiem. Nie podoba mi się jakiś konkretny.
Gdyby to był temat "Najgorszy NPC" to zapewne wybrał bym cały klan Bunch'ów, którzy mnie jak zwykle wkurzają - teraz już poumierali... (bez mojej pomocy) ;)
Co do aktualnego poglądu na temat ulubionego NPC... hmmm... Sunset Valley: Torri Kimura oraz Claire Ursine, Riverview: Czesława Ivanov, Bartek Caspian, Jerzy Dean, Twinbrook: Lubię tam wszystkich, ponieważ mój Sim detektyw w większości wszystkie domy plądruje podczas rozwiązywania spraw... :P
Sherlock
22.06.2010, 15:18
W TS3 miałem okazję poznać tylko pokojówkę i Kosiarza ;) W przeciwieństwie do TS2, wolę Mrocznego od sprzątaczki ^^"
o tak. kosiarz jest najlepszy. chociaż włamywacz i komornik też. raz usunąłem drzwi aby komornik nie wlazł to się teleportował :O
Owl Finch
22.06.2010, 22:43
Oczywiście Mroczny i po mieście kręci się jakiś Cynk coś tam i chyba jest jakimś dziennikarzem. W każdym razie jakoś mi przypadł do gustu :)
Mi się najbardziej pokojówki podobają i mroczny kosiarz ;)
Najlepszy jest strażak bo gasi pożary przez ścianę lub czeka jak sam zgaśnie
Gdyby to był temat "Najgorszy NPC" to zapewne wybrał bym cały klan Bunch'ów, którzy mnie jak zwykle wkurzają - teraz już poumierali... (bez mojej pomocy) ;)
Co do aktualnego poglądu na temat ulubionego NPC... hmmm... Sunset Valley: Torri Kimura oraz Claire Ursine, Riverview: Czesława Ivanov, Bartek Caspian, Jerzy Dean, Twinbrook: Lubię tam wszystkich, ponieważ mój Sim detektyw w większości wszystkie domy plądruje podczas rozwiązywania spraw... :P
Dziurawcu to nie są NPC. NPC to na przykład: Mroczny Kosiarz, Złodziej, Strażak, Pokojówka itd.
Mnie się najbardziej podoba Mroczny Kosiarz.
granat00
26.06.2010, 11:19
ja nienawidze kostuchy bo jak wszyscy w rodzinie mi umra to sobie mieszka w moim domu
Najbardziej to ja lubie Policjanta
PS mój pierwszy post
lukaszmaciuk
29.07.2010, 07:20
mroczny kosiarz najlepszy raz go widzialem jak w restauracji cos jadlxd
miłośniczka zwierząt
20.08.2011, 18:00
Ja za to lubię włamywaczy i pokojówki no i opiekunki do dzieci .
carineesz
20.08.2011, 20:16
Ja uwielbiam moimi Simami flirtować z pokojówkami (Simy) i technikami naprawczymi (Simki).
A tak w ogóle to najbardziej lubię kosiarza :D
Beatrice
26.08.2011, 19:10
No Mroczny zdecydowanie :D no poza nim to może jeszcze lokaj xD
Opiekunki do dzieci to zgroza! Wiecznie jakieś niekompetentne, dzieciaki zasmarkane, zafajdane i tyle, ale harują u mnie po nocach żeby rodzice nie wstawali. Pokojówki też potrafią pójść nie kończąc pracy bo za późno dla nich, lokaj za dużo marnuje jedzenia, majstrzy czasem wychodzą zabierając kasę ale nie naprawiając sprzętu, a komorników nikt nie lubi. Kostucha jest najlepsza, przychodzi tylko jak jest potrzeba, nie marudzi, nie bierze pieniędzy za usługę, robi szybko, sprawnie i bez bólu, a czasem nawet pofigluje z nami w łóżku czego skutkiem może być potomek ze skórą czarną (nie afro tylko żywy czerń!). Tak więc Mroczny Kosiarz wymiata!
matteom5
26.08.2011, 19:56
Pokojówka, bardzo fajny strój :D
MiniMous
01.01.2012, 11:00
Pokojówka , bo ma fajne ubranko .
Kocham straszyć siostrę złodziejem, kiedy mi dokucza :P Raz ona uciekła z pokoju, a ja się mega uśmiałam :D Mroczny fajnie rzeczy robi, ale po zabiciu moich simów śniło mi się, że się spaliłam, więc już go nie widuję... Nie mam ulubionej.
Lokaj albo za dużo gotuje, albo tylko łazi i sprząta:P
Mroczny Kosiarz jest super :D Jedyny minus to to, że uprowadza moich simów do świata zmarłych :rolleyes: . Fajne jest to, że gdy sim ma cechę pechowiec Mroczny go nie zabierze:)
Pokojówka nie zawsze dobrze pracuje. Raz przyszła i oglądała u mnie tv.
Komornik jest okropny! Policjan jest ok, ale nie zawsze. ;)
Najlepszy jest Mroczny!!!
:D ;)
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.