Zobacz pełną wersję : jaką opcje byście chcieli w simsach ?
no więc, autorzy dali dużo opcji w simsach. jednak mi brakuje bardziej romantycznych opcji.
w stylu: zakochany sim mógłby wyrzeźbić czy coś w drzewie inicjały.
albo wyznawanie miłości między nastolatkami i dorosłymi.
Gold_Chocolate
28.06.2010, 20:48
A ja bym chciała , żeby z dzieckiem małym można iść na spacer w wózku. A w interakcjach między simami brakuje mi , żeby matka mogła np. czesać swoją córeczkę. No i wgl , żeby jak simy zmieniają fryzurę było widać jak sobie układają włosy itp. Fajnie by to wyglądało w różnego rodzaju VS i FS.
Sherlock
28.06.2010, 21:44
Ja od dawna marzę o opcji spania w dowolnym ubraniu, jak również o siedzeniu na stole :P
Ja chciałbym odwiedzać domy sąsiadów w tym samym otoczeniu ;]
ja bym chciała żeby była opcja patrzenia co sim robi w pracy ale też żeby można było wyjść z tego podglądu pracy.Też chciałym żeby można było zrobić tak żeby simy mogły sobie wziąść kartkę i rysować na biurku.Albo żeby siadały na schodach i gadały se.
lukaszmaciuk
31.07.2010, 19:56
opcja:czesz wlosy,ze jak zerwij to powinna byc opcja:zerwij ale niech ten sim bedzie twoim przyjacielem,do zwierzakow:nakarm specjalna karmą lub wez udzial w osiedlowych zawodach pieknosci dla psow lub startuj na burmistrza potam startuj na premiera i jak prezydent to zatrudniaj ludzi i duzo wiecej
pensivelane
31.07.2010, 20:12
Mi też zdecydowanie brakuje romantycznych opcji i niestety muszę się zadowalać poseboxami w FS. Chciałabym mieć też więcej opcji dotyczących dzieci, np. wycieranie buzi po jedzeniu, spacery z wózkiem itd. No... i żeby była piaskownica z prawdziwego zdarzenia. Ponadto: żeby można było włączyć sobie opcję chodzenia do pracy - przy dwóch pracujących simach w podobnych godzinach może być to wkurzające, więc chodziłoby mi o opcje Wł./Wył.
mariciui
05.11.2011, 15:14
brak mi odwiedzania sąsiadów tego żeby można było zobaczyć co się dzieje w szkole pracy plecaków szkolnych:D szpitala przeszczepów;) świąt np. Wielkanocy wszystkich świętych itp. tyle na razie pamiętam
Święta byłyby fajne : )) Wyobrażacie sobie Boże Narodzenie w Simsach? albo Wielkanoc, święto dziękczynienia .. nie taka tylko stylizacja tylko prawdziwy urlop w pracy/szkole i interakcje jakieś nowe w tym dniu typu dzielenie się opłatkiem, składanie sobie życzeń.. no nie wiem, według mnie to by było kochane ; )
Mi brakuje otwartego świata. Chciałabym żeby Simy tak jak w 3 chodzili na spacery, nad morze albo w odwiedziny do sąsiadów.
Byłoby fajnie jakby para mogła umówić się do kina (kino też musiałoby istnieć) albo pójść na romantyczną kolację z okazji rocznicy ;) wesele powinno być bardziej dopracowane np. sala weselna z prawdziwego zdarzenia, dużo gości, karaoke, podróż poślubna ^^ i takie tam.
Mogliby się też uczyć jeździć samochodem :P
Brakuje mi wypadków typu złamanie ręki, potknięcie się itp.
A najbardziej to tego, że z Sima nie można zrobić alkoholika :D fajnie by było jakby chodził na AA albo w ogóle żeby byli od czegoś uzależnieni ;P
Chciałabym żeby Simy tak jak w 3 chodzili na spacery, nad morze albo w odwiedziny do sąsiadów.
Polecam Osiedlowe Życie i Podróże. Moi 2 simowie mogą dzięki temu odwiedzać w otoczeniu domowym plażę oraz sąsiadów z mieszkań naprzeciwko.
Byłoby fajnie jakby para mogła umówić się do kina (kino też musiałoby istnieć) albo pójść na romantyczną kolację z okazji rocznicy ;)
W swoim otoczeniu umieściłam parcelę imitującą kino - ciemne pomieszczenie z dużym telewizorem.
A na romantyczną kolację można pójść dzięki restauracjom z Nocnego życia :)
wesele powinno być bardziej dopracowane np. sala weselna z prawdziwego zdarzenia, dużo gości, karaoke, podróż poślubna ^^ i takie tam.
Można zorganizować cudowne wesele z przysięgami pod łukiem, krojeniem tortu, karaoke (dochodzi w Nocnym Życiu), a także zarezerwować podróż poślubną i zaraz po ceremonii podjedzie limuzyna i wyjadą na wakacje (Podróże).
Polecam Osiedlowe Życie i Podróże. Moi 2 simowie mogą dzięki temu odwiedzać w otoczeniu domowym plażę oraz sąsiadów z mieszkań naprzeciwko.
Mam te 2 dodatki, ale to i tak nie to samo co świat otwarty :)
[...] a także zarezerwować podróż poślubną i zaraz po ceremonii podjedzie limuzyna i wyjadą na wakacje (Podróże).
:O nie miałam pojęcia, że można zarezerwować podróż poślubną. Dzięki Björk ;*
simka334player
07.11.2011, 11:34
A ja bym chciała, żeby w domu zmieniała sie temperatura. Jak na dworze zima to w domu też powinno być zimno bez grzejników albo kominka.
I żeby ubrania im się zużywały, żeby musieli kupować nowe albo sami sobie robić. Uszyć albo zrobic na drutach. Pranie też by było niezłe!
Albo codzienne zmienianie ubrania... chociaż nie, po jakimś czasie to by było denerwujące.
Brakuje mi tego, żeby dzieci mogły rysować przy biurku.... mam Czas Wolny, ale tam mogą tylko małe dzieci ;(
Albo żeby można było np. usiąść na dywanie
Simon111
10.11.2011, 12:29
Odwiedzania domóm znajomych i nadawania nazw ulicom.
Ja bym chciała żeby jak babka gotuje mąż zaszedł od tyły i ją przytuli i pocałował w szyje !
To takie romantyczne ! Albo wyznanie miłości między nastolatkami i dorosłymi jak powiedziała autorka tematu .
Dlaczego nie da się siedzieć na stole? I przeskakiwać przez płot? :/ Przecież to taka normalna rzecz. Oczywiście, że można ściągnąć pozy, ale to już nie to samo :c
Agataa103
15.01.2012, 21:39
Ja bym chciała, żeby nastolatkowie mogli rapować :D , albo żeby nauczyciel do domu przychodził i dawał korepetycje . Albo żeby nastolatkom mogłoby się wybierać charakter np. charakter - " dobry uczeń ", charakter - " metal ", charakter - " luzak ". i by mieli pragnienia w zależności od charakteru np. odrobić lekcje, zmienić kolor włosów, wyprawić imprezę.
evilcreation
28.01.2012, 11:44
Zdecydowanie chciałabym, żeby była możliwa miłość między dorosłym/emerytem a nastolatkiem i ciąży u nastolatki. Brakuje mi też swobodnego poruszania się po mieście, szpitali, szkół etc i alkoholu ;)
kalafjor
30.12.2014, 01:06
Chciałbym, żeby każdy sim mógł wybrać kolor szczoteczki do zębów i żeby zmieniali buty. :)
xAdrianeQ
12.08.2015, 10:01
Zeby byly wozki dla dzieci i ze Rodzic moze odprowadzic dziecko do szkoly.
Aperlaxive
13.08.2015, 15:51
@up Mogą je przecież odwieźć samochodem.
Mnie natomiast bardzo brakuje (zwłaszcza po grze w trójkę) możliwości odwiedzania przyjaciół. Nie lubię jak siedzą u mnie (ach, ta gościnność :P). Zwłaszcza, że do tego wcale nie jest potrzebne otwarte otoczenie. Po prostu od iluś tam punktów znajomości można by było iść/jechać do znajomego :)
Poza tym chciałabym wózki, duże miasto i większą ilości interakcji
Tworzenie grup np. Klub Książki. Więcej możliwości dla emerytów, nastolatków.
Tenebris
24.08.2015, 10:31
Mi niczego nie brakuje. Dwójka ma swój klimat i właściwie jak ktoś chce więcej opcji to niech sobie zagram w trójkę albo czwórkę :)
Madame Marmolini
06.09.2015, 11:29
Fajnie by było, gdyby W TS2CPR simy miały parasole.
Księżniczka Mordoru
11.12.2015, 20:42
Jeszcze mnie tu nie było - niewiarygodne! :D
Mam mnóstwo marzeń (które niestety nigdy nie zostaną zrealizowane)
- wątki przygodowe (np. w Podróżach mogłyby być miejscowości rodem z Jurassic Parku, Gwiezdnych Wojen, LOTR, starożytności czy też typowy statek piracki - możliwość przeżywania przygód na wolnym morzu) oraz dopasowane pod to opcje
- bardziej sprecyzowane co kręci, co odrzuca - m.in. dotyczące też znaków zodiaku
- więcej zwierząt - od tych wiejskich typu świnie, krowy; do typu "domowych" gadów typu żółwie, węże
- podczas wyprowadzania się po zerwaniu, opcja wybrania gdzie dany Sim ma się przenieść (oczywiście z opcją umieszczenia go w skrzyni)
- bardziej rozwinięte formy realizowania hobby
- wątki dramatyczne (np. tornada, napady, a może nawet żerowanie jakiś potworów - zombiaki by się wówczas wreszcie do czegoś przydały :D)
- elementy, które były w Balandze - typu "byk" czy klatka do tańczenia
...mogłabym tak w nieskończoność, dopóki moja wyobraźnia się nie wyczerpie - jednak mimo wszystko, to właśnie TS2 najbardziej lubię.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.