Zobacz pełną wersję : Black Red White by Liv[BRAK ZDJĘĆ]
Nic specjalnego, domek taki "mój". Jako główny kolor obrałam sobie czerwony. Liczę na to, że się spodoba =)
PS: Rzutów nie ma =p
Sherlock
07.07.2010, 20:50
Ktoś nie wyłączył komputera ;D
Ogólnie podoba mi się, że cały domek utrzymany jest w czerwieni. A to okno (?) w łazience wymiata - jeden sim bierze prysznic a drugi go podgląda z podwórka :D
Nie no, bardzo ładnie, chyba nawet nie mam się czego przyczepić ;)
Tak w sumie, to zagłosuję na "świetny" :)
10
EDIT: Oj tam, oj tam :D Ja nie widzę żadnej żaluzji, a jeśli nawet jest, to i tak wszystko "prześwituje" :D I tam jest chyba mały ogródek, więc... xDD
EDIT2: Ahaaaaś... już zajarzyłem xD
@up: A czy zauważyłeś, że w tamtym oknie jest żaluzja? Poza tym, za domem jest gęsty las ;) Nie ma szans, żeby ktoś widział co się dzieje w
łazience :D
Żaluzja wbudowana jest w okno!
Bardzo się cieszę, że JUŻ zajarzyłeś ; D
Dziękować za pierwszy komentarz :)
@down: tapeta taka, bo gdybym dała czerwoną, Simy by oślepły :D
On jest taki sterylny! Ale muszę przyznać, że z chęcią bym w nim zamieszkał.
Jedyne co mi nie odpowiada to ściana w tym pokoju z komputerem- jakoś dziwnie kojarzy mi się z farbą oliwną w szkolnych łazienkach :D
Generalnie, jak widać jest to prawie sam maxis, wyszło Ci super. :)
10 i pozdrawiam
Przybywam, jak zapowiedziałem :D
Domek ma ładną bryłę, brzydki czerwony, przytłaczający kolor. Od razu odechciewa się do niego wchodzić. Ale powiem, że wejść jest zrobione z pomyślunkiem! Wchodzę do domu i jestem w blado - czerwonym, długim jak warszawski kanał ściekowy hollu, a za winkiem widzę kuchnię :|. Trochę dziwne połączenie, ale każdy woli, co woli ^^. Gabinecik widzę. O! No ujdzie w tłoku, ale przytłacza, a powinien raczej uspokajać. Dałaś tam czarny kolor, że aż odechciewa się mi tam uczyć, przebywać, grać, malować, śpiewać. Gorzej niż w Hogwarcie!
W jadalni i łazience ta sama ściana? Dziwne, albo głupie ^^. Za dużo czerwonego, aż zrzygać się idzie. Wchodzisz tu - czerwony, tu - czerwony! MUR BETON ŚCIANA ŻELBETON!
Ale powiem Ci, że podobają mi się okna i firanki i to nad sofą w salonie ^^
Fajny. z guścikiem, no i bez zbędnego przepychu.
10
Z zewnątrz świetny.
Korytarz i ten pokoju z komputerem najmniej mi się podobają. Salon fany tylko, że jak do takiego nowoczesnego domku to telewizor mógłby być lepszy. ;)
Jadalnia i kuchnia są świetnie urządzone i posiadają dobrane kolory. (choć ten róż, czy co to tam jest dokładnie to zbyt mi się nie podoba).
W sypialni znowu fajne połączenie ścian, a do tego fajne lustra.;)
Trochę się podoczepiałam, ale ogólne wrażenie mam celujące :D
10
Super z zewnątrz i w środku, nie ma się czego uczepić, rzeczywiście jest black red and white, no oprócz roślin one nie są ani białe, ani czarne, ani czerwone, co by to było gdyby były(o my god) no i oczywiście 10/10
SimMadzia
08.07.2010, 10:43
Baaardzo ładna bryła. Ogólnie z zewnątrz dom wygląda świetnie, super projekt, ale w środku hmmm... no trzeba przyznać, że wszystko jest idealnie dobrane i zaprojektowane, fajny, nowoczesny styl, ale jak na mój gust to troszkę tam jest no hmm... za mało "przytulnie" jak na mieszkanie ;P I za dużo czerwieni, wolę, kiedy w domu dominują bardziej stonowane barwy ;) 9/10
Gold_Chocolate
08.07.2010, 12:11
A mnie się bardzo podoba. :D Na zewnątrz fajnie wygląda tak "spokojnie". W środku też jest ładnie urządzony , nie ma ani niczego za dużo ani za mało :). 10/10.
b. ładny, w niektórych pomieszczeniach tylko jakby trochę za ciemno.
mimo to 10
Charionette
09.07.2010, 17:29
Hm... Świetne połączenie czerwieni elewacji z czernią dachu ;). Tylko trochę za dużo czerwonego w domu, przydałyby się inne, no nie wiem, odcienie np. :P. Ale ogolnie jest bardzo miło, przytulnie i jasno.
10
Bardzo prosty, przytulny i takie są najlepsze - 10
@Nysia: w każdym pokoju jest inny odcień czerwieni :)
Dziękuję za dotychczasowe komentarze i głosy w sondzie :)
Mroczny Pan Skromności
10.07.2010, 14:58
bardzo ładnie urządzony. Z zewnątrz też nie ma się czego za bardzo przyczepić, tylko szkoda, że nie ma ogrodu :(. Lubię czerwony (:D) dlatego 10/10
-1 za brak ogrodu
+1 za czerwony
+1 za ładne zdjęcia
czyli jednak jestem zmuszony dać 11/10
Bardzo fajny ten domek Ci wyszedł :)
dziesiątka.
Mam tylko pytanie czy dodatki masz z płatnych czy z darmowych stron ?
Parę rzeczy jest tylko z płatnych ;) (na pewno drzwi wejściowe i umywalka)
Wam też dziękuję za opinie :)
rudzielec
10.07.2010, 19:17
Domek mi się podoba, jest fajnie urządzony, nie wala się po nim wiele niepotrzebnych gratów :)
Ładnie, czysto i przyjemnie, tylko mieszkać ;)
Dyszka :P
Ładnie wyszedł. Tylko przy wejściu brakuje mi jakiegoś obrazu oraz kolor na zewnątrz zbytnio mi nie podszedł.
Daje 10/10.
Dasz do ściągnięcia??? :D
Nie, nie zamierzam :P
Redystrybucja mnie zje :P
Tak, dziękuję znowu :D
Jest bardzo ładny. Podoba mi się ta czarna ściana w jadalni. Łazienka też jest idealna. Domek jest przytulny, po prostu ideał 10/10 :)
Witam Droga Liv! Wiesz, że ja też poczułem stylizację tego domu jako taką "moją"? Stworzyłaś wspaniałą budowlę... Jednakże w mojej grze ogród miałby odrobinę więcej roślin no i przedpokój prosi się o jakiś czarno-biały obrazek. ;) 10/10 pkt. Pozdrawiam gorąco. D_S
Jeeej, jak nazwa sklepu ;D
Domek jest cudowny, kolory i wnętrze super.
I nie wiem co jest najlepsze, bo wszystko jest świetne ;).
10/10
cerastes
11.07.2010, 10:48
Już na pierwszy rzut oka spodobał mi się Twój domek. :) Ma ładną bryłę i panuje w nim harmonijne "umiarkowanie". Chyba po raz pierwszy zdarza się, że gama kolorów, której użyłaś do wystroju wnętrz mnie nie razi. Nie gustuję w czerwieni , lecz u Ciebie podobają mi się przygaszone jej odcienie. Nawet mocny, łazienkowy duet barw fajnie wygląda.
Najlepiej moim zdaniem wyszła Ci kuchnia i sypialnia. :)
Adrianus
23.08.2010, 20:49
fajny,przytulny,zgrabny,mały. Ta kuchnia i te krateczki w sypialni są świetne!!! 10/10
Fajny, mały domek ;) Ten kolor ścian, co jest na większości zdjęć jest genialny ;D i ta podłoga tez jest super ;) Poza tym wszystko jest ok ;)
10/10
princessa
29.08.2010, 21:36
domek z zewnątrz b. fajny. niestety brakuje mi ogrodu. natomiast w środku mi się nie podoba. jak dla mnie pomieszczenia są zbyt puste, jakby niedokończone i mało przytulne.
NormalnieNienormalna888
01.09.2010, 19:50
Jest świetny bardzo mi się podoba 10/10
Piszesz "nic specjalnego" a domek jest wg mnie uroczy :)
Trochę za ciemne mi się wydają ściany, bo w zestawieniu z ciemnymi meblami stwarza to przytłaczające wrażenie, ale ogólnie rzecz biorąc mi się podoba :)
Avantys Impremia
20.10.2010, 10:50
Dom stonowany kolorami. Bryła pomysłowa, ekstrawagancka. Wnętrze domu stylowo urządzone. 9,5 / 10
Rademenes_
24.10.2010, 00:20
Bryła-amerykański dom z dozą nowoczesności. Dom ogólnie jest całkiem niezły, tylko jak na mój gust charakter wnętrza kłóci się z charakterem bryły. 9/10 :).
dirty_job
24.10.2010, 13:56
Domek jest śliczny. Dała byś go do ściągnięcia?
Dla mnie 10/10. :)
pensivelane
24.10.2010, 14:04
Nie pamiętam, czy komentowałam, ale chyba nie :D
Fajnie zareklamowałaś tutaj IKEĘ. Normalnie nie widziałam nic nadzwyczajnego w tych meblach, a tu proszę :) Nurtują mnie firanki w oknach - skąd je masz? :P Domek schludnie utrzymany, jak już ktoś powiedział - bez przepychu. Uroczy a bryła, pomimo, że prosta, to ma coś w sobie - ja takich nie umiem robić, więc wiesz :P A tam... 10 :D
A propos "daj do ściągnięcia":
Nie, nie zamierzam :P
Redystrybucja mnie zje :P
Ale dziękuję wszystkim za komentarze nawet po takim czasie :D
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.