Zobacz pełną wersję : Nagrobek Gwidona Ćwira
tomek.966
21.07.2010, 10:32
Witam!
Mam pewien problem, otóż usunąłem nagrobek Gwidona Ćwira i zapisałem grę, zaś, że to zrobiłem zorientowałem się dopiero po ponownym włączeniu zapisu. Niestety od czasu, kiedy nagrobek zniknął przestało istnieć też zdjęcie Gwidona, m.in. na drzewie genealogicznym i we wspomnieniach. Bardzo proszę, jeżeli ktoś może to niech prześle mi ów grób.
Pozdrawiam.
Wątpie aby ktoś ci go wysłał, a nawet jeśli to i tak to nic nie pomoże ...
Jak dla mnie to bez znaczenia.
Ja zawsze, usuwam wszytskie nagrobki bo te,duchy mnie wkurzają.
cheradine
13.08.2010, 13:14
Może spróbuj dostać lampę dżina (wymagany Czas Wolny) i wypowiedz życzenie to Gwidon wróci do życia, zabij go po raz drugi.
Lub po prostu wpisz "unlockCareerRewards" odblokuj telefon do śmierci, przywróć Gwidona do życia i uśmierć go boolpropem
Telefonem do śmierci chyba się nie da
Do śmierci się nie da ani telefono tym czymś ;) SimPe pozostaje tylko ::)
Heh, mam ten sam problem, ale przez SimPe też nie da się z tym nic zrobić... U mnie to wygląda tak, jakby Sim był całkowicie usunięty z gry (nie mam jej w spisie zmarłych).
Dałam temu spokój. Najlepiej będzie, jeśli Ty zrobisz to samo ;)
Co prawda korzystamy z Pearly z jednego kompa u mnie to tak
Wpisuje kod: restoresims później klikamy z shiftem na Mortimiera Ćwira wybieramy z menu interakcji Restore sim - dead - Family Goth - Goth Guy - Tombstone
Ja za pomocą insiminatora mogę ożywić wszystkich z ogrodu rodziny Widmo to może jego też się da...
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.