Zobacz pełną wersję : Pył wróżki dla nieletniego
Mam problem nie wie ktoś gdzie można znaleźć pył wróżki dla nieletniego? szukałem w innych tematach, ale tam pisało o jakimś pudełeczku, szukałem na wszystkich placówkach i nic. Proszę o pomoc
Ten pył wróżki dla dzieci to coś innego niż dla dorosłych. Jest taki różowy kuferek w tej kategorii gdzie są zabawki i jak dziecko się w nim bawi, to pojawia się komunikat, że wróżki obsypały magicznym pyłem czy coś takiego. Następnie pojawia się taki brązowy woreczek z pyłem na podłodze, który można zabrać. Musisz ten kuferek kupić na parceli mieszkalnej, a nie publicznej. Mam nadzieję, że pomogłem.
mam też podobny problem tyle że ja szukam muchomora dla nieletnich
Oj muchomory same wyrastają ...
Ale jest taki sposób na nie najlepiej kup tą scenkę (w domu), tą co simsy robią na niej sztuczki i postaw przed nią te krzesełka muchomory i niech jeden sim pokazuje sztuczki, a reszta niech na nich siedzi i ogląda to od siedzenia na tych krzesłach rosną muchomory. Jak robisz mój sposób ze sztuczkami to jak masz Sims Balanga to możesz zaprosić ludzi na przyjęcie, to w tedy będą cały czas siedzieć i oglądać przedstawienia, bo będą tym zainteresowani, a w tedy grzyby rosną jak szalone :)
I musisz tych grzybów po całej parceli szukać bo one w różnych miejscach rosną
http://home.zonnet.nl/thesimsplaza/objects.htm
Na tej stronie jest wiele przydatnych rzeczy do sims 1 (polecam lustro).
Jest też tam grzyb z zieloną nóżką i żółtym kapeluszem z zielonymi plamkami. Jak ściągniesz tego grzyba to klikasz na niego i wybierasz INGREDIENTS.
Dostajesz każdy składnik. Jak chcesz więcej składników, to klikasz więcej razy.
ROY wielkie dzięki myślałem że nie znajdę tego, szukałem na wszyskich parcelach i nic a to trzeba kupić... Wielkie dzięki
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.