PDA

Zobacz pełną wersję : Jacuzzi

Owl Finch
31.07.2010, 20:16
Otóż mam pytanie, bo sama już nie mam siły się głowić nad tym problemem.
Jak sprawić, by simy w jacuzzi całowały się w ten sposób: http://www.youtube.com/watch?v=6YhkOPJEJIk&feature=related ?
Wiem, wiem, ze wszystkich filmików na YT wynika, że tylko będąc nastolatkiem simy mogą tak robić. Jednak miałam kiedyś parę dorosłych simów i się tak całowali O_O
Czy to może być sprawa jakiejś opcji w InSIMenatorze (Miałam wtedy InSIMenatora... Teraz też mam i nic!)? Mam dwa pierwsze dodatki, czyli Studia i Nocne Życie.
Bardzo proszę o pomoc... :)

Sherlock
31.07.2010, 20:22
Najpierw "usadzasz" simów tak, by byli obok siebie. A potem już tylko klikasz "Obejmij" ;) Znajdziesz tam odpowiednią opcję.
Ahaś, no i dodam, że simowie muszą mieć wysokie relacje ;)

Owl Finch
31.07.2010, 21:57
Tak, tak to wiem, ale chodzi mi o to, że jeśli simy są dorosłe to się inaczej całują... Po prostu siedzą jedno drugiemu na kolanach i właściwie to tyle. A ja chcę, żeby się bardziej ruszali :P

Liv
31.07.2010, 22:09
Ja mam Inteena i tak mi się całują o_O
Spróbuj go ściągnąć i zobaczysz, czy zadziała ;)
Albo... na pewno dałaś im "gorące pocałunki"?

Owl Finch
31.07.2010, 22:32
Na pewno :)
Spróbuję z Inteen i dam znać czy się udało :D

kalafjor
01.08.2010, 09:13
Nie chce zakładać nowego tematu, a moje pytanie jest z tym powiązane. Czym się różni to jacuzzi normalne od tego różowego z nagród? Bo nie wiem czy opłaca się kupować.

eS_guy
01.08.2010, 09:47
Po względem technicznym to niczym ;) W jacuzzi z nagród można robić to co w normalnym. Tylko że z tego różowego wylatują kwiaty i serduszka :)

Vanitas
01.08.2010, 11:57
I teoretycznie w tym różowym z nagród szybciej rosną relacje :)

Owl Finch
01.08.2010, 13:45
Różowe daje lepsze wrażenia estetyczne :P I jest romantyczniej :D

Dziękuję za pomoc! Udało się! :)