Zobacz pełną wersję : Pytania o burzę
No więc:
1.Czy ten piorunochron z wystroju naprawdę chroni przed piorunami?
2.Czy jest możliwe żeby wysiadła elektrownia (nie było prądu)?Zaciekawiło mnie to, bo jak mogą zamknąć szkołę od śnieżycy to a nuż (widelec!:D) może wysiąść elektrownia?
Z góry dziękuję!
Sherlock
09.08.2010, 16:54
1. Tak, chroni ;)
2. Nie jestem pewien, ale gdzieś o tym było :) Chyba nawet na naszym forum ^^
bubel-96
10.08.2010, 00:53
Sherlock, chodzi Ci o ten post:
Ja dzisiaj grałam swoją ulubioną rodzinką i była duża ulewa, trzaskały pioruny itp. Dwa razy zapaliło się drzewo w ogrodzie, ale deszcz ugasił ogień. Niby wszystko normalnie, ale gdy burza się skończyła okazało się, że wszystko w domu jest popsute ( telewizor nie działa, z kranów w łazience i kuchni tryska woda, z prysznica też, oświetlenie zarówno w domu jak i w ogrodzie nie chce się włączyć )! Awaria prądu w simach !?
Byłoby zabawnie, gdyby w u mnie w simach to występowało... :D
A u mnie na parceli publicznej, gdzie mam sklep, piorun uderzył w drzewo, które się zapaliło. Problem w tym, że płomienie nie chcą zniknąć. Usunęłam w końcu to drzewo, a płomienie nadal są. Czy da się coś z tym zrobić?
justinea4
17.08.2010, 19:32
1. Ten piorunochron naprawdę działa :)
2. Jeśli chodzi o bak światła i prądu to nigdy u mnie się tak nie zdarzyło, natomiast co do popsutych urządzeń to faktycznie miałam taki przypadek.
Co do drzewa, a właściwie płomieni to pewnie jakiś błąd w grze. Spróbuj wyjść i wejść jeszcze raz. Też tak kiedyś miałam, ale nie zwracałam na to uwagi i kiedyś patrze i znikł.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.