PDA

Zobacz pełną wersję : Piece of Heaven [BRAK ZDJĘĆ]

0lka
12.08.2010, 17:26
no że niby kawałek nieba :D
dodam, że nie umiem budować ciekawych ani ładnych brył >.<
ale mam nadzieję, że aż tak źle nie jest.
enjoy

Sherlock
12.08.2010, 17:34
ZAWSZE się tego czepiam: nie ma rzutów! :(
Tak to ładny :)
Bryła nie jest taka zła ^^
9

EDIT: Hehe :D Ale, jak widać, sekundy o tym zadecydowały B)

EDIT 2: Dwa balkony, w dodatku na tej samej ścianie?
Chyba mało widziałaś :P Moja sąsiadka ma dookoła balkony, a na jednej ze ścian aż 3 xDD

Sophie
12.08.2010, 17:34
Brła bardzo ładna, strefa basenowa również. Idę sobie po domu i ide.. a tu nagle kuchnia! Przeraziłam się jak nie wiem! Musisz ją poprawić. TReszta ejst całkiem ok, widze, że prawie wszystrkie meble i podłogi z jednej strony, co mi tu nie pasuje, kolory są ładne... 7,25

EDIT. Sherlocku! ja miałm być pierwsza B)

Liv
12.08.2010, 17:40
Tylko rzeczy z simply styling? :O (pomijając te nieliczne jak np. okna z MTS)
Strasznie rażące zdjęcia. Raz się zlewa, a raz jest taki oczoj***. Musiałam mrużyć oczy.
Dwa balkony, w dodatku na tej samej ścianie? Nie za dużo? Bryła rzeczywiście nie wyszła :P
Wiem, jaki efekt chciałaś uzyskać, ale idąc na łatwiznę i biorąc gotowe zestawy, które teoretycznie do siebie pasują, nie osiągnęłaś zamierzonego celu. To samo mogę sobie zobaczyć chociażby na tamtej stronie.
Ogólnie nieciekawy dom.
4/10

0lka
12.08.2010, 18:51
Tylko rzeczy z simply styling? :O

że prawie wszystrkie meble i podłogi z jednej strony

to chyba nie przestępstwo ?http://www.heavywave.pl/images/smiles/dontgetit.gif
domek chciałam zrobić w jednym stylu, dlatego użyłam mebli z tej strony.

idąc na łatwiznę i biorąc gotowe zestawy, które teoretycznie do siebie pasują, nie osiągnęłaś zamierzonego celu. To samo mogę sobie zobaczyć chociażby na tamtej stronie.

hm.. rzeczy z tej strony nie mam w grze "poukładanych", tylko pomieszane, dlatego nie wszystkie są z tego samego zestawu, szczerze mówiąc nawet nie wiedziałam co do czego jest :|

dzięki za komentarze :P

Liv
12.08.2010, 19:06
to chyba nie przestępstwo ?http://www.heavywave.pl/images/smiles/dontgetit.gif
domek chciałam zrobić w jednym stylu, dlatego użyłam mebli z tej strony.
Nie, ale źle to "wypada" - na Twoją niekorzyść, bo wychodzi, to:
(...) idąc na łatwiznę i biorąc gotowe zestawy, które teoretycznie do siebie pasują, nie osiągnęłaś zamierzonego celu.
Poza tym, na necie znajdziesz dużo tego typu mebli. Zobacz sobie chociażby na black pearl sims, jeśli dalej masz zamiaru budować w tym stylu.
EDIT 2: Dwa balkony, w dodatku na tej samej ścianie?
Chyba mało widziałaś :P Moja sąsiadka ma dookoła balkony, a na jednej ze ścian aż 3 xDD
O ile to dobrze wygląda, da się jeszcze przymknąć oko ;p

Dora
12.08.2010, 19:31
A mi się podoba, nie wiem czego się czepiacie dziewczyna sporo pracy włożyła i odważyła się nam pokazać domek ;)

Demi
12.08.2010, 21:37
Przeciętny Dom i dodatki , łazienka mi nie pasuję chodzi o czerwony kolor.
I rzeczywiście Liv ma racje 2 balkony na jednej ścianie.
Wszystkie zestawy z jednej strony Simple, więc w zasadzie nie miałaś jak zrobić błędów skoro zestawy były gotowe.
5/10

Charionette
12.08.2010, 22:14
Szczerze mówiąc kawałek nieba to to nie jest. Mogło być lepiej. Warto zacząć od jakości zdjęć :)
Potem ograniczyć balkony i starać się dobierać meble pasujące do siebie, ale nie będące w zestawach (ciekawiej to wygląda i pokazujesz w ten sposób zmysł projektanta).
5/10

0lka
12.08.2010, 22:16
napiszę kolejny raz - nie mam mebli w grze w trybie kupowania "poukładanych" zestawami, fakt - ściągnęłam z jednej strony, ale pomieszałam zestawy. :|

Dora - dziękuję, chociaż Ty to doceniłaś http://www.heavywave.pl/images/smiles/tongue.gif

Unknown_Girl
12.08.2010, 22:34
W kuchni bym zmieniła albo podłogę, albo ten dywan :) Jakoś mi nie pasuje. Poza tym jest ładnie ;) 9/10

Mexiss
19.08.2010, 21:25
dom ciekawy, jednakże jest kilka rzeczy które mnie rażą:
1/ napisy na ścianach - nie cierpię tego, czuję się jakbym widział plakat/reklame a nie ścianę
2/zazwyczaj na balkonach są jakieś płytki a nie dechy

reszta może być
6

Avonlea
19.08.2010, 21:40
nom wiadomo postarałaś się i wstawiłaś, ale to nie na tym polega, zeby tylko wrzucić na forum
W tym domku są tak jak to już wcześniej zostało powiedziane "zestawy" oczywiście one świetnie ze sobą współgrają przyciągają wzroki swoją kompozycją. ..bla bla bl.. bla.. Ale lepiej by było jakbyś włożyła w niego trochę kontrastu, urozmaicenia, jednym słowem trochę własnego wkłady, wkładu własnej wyobraźni.

Napisy na ścianach nie są najfajniejsze, a w łazience powinny znaleźć się płytki na ścianach.
Ta panterka w kuchni i jeszcze te zdobione krzesła wprawiają mnie o zawrót głowy.
Ten różowy fotel totalnie mnie zniechęcił.
jedyne co ni się podoba to wystrój, który jest przedstawiony na przed ostatnim zdjęciu. Tylko on jeden pozwala na siebie dłużej popatrzeć.

Zależy to od gustu, ale domy w takim stylu u mnie nie przechodzą. :(

Muse
20.08.2010, 20:57
Źle dobrane schody w kuchni - do niczego nie pasują! Ogólnie domek nie jest zły, idziesz w dobrym kierunku :)
5/10

leetnia
21.08.2010, 21:41
Nie podobają mi się trochę kolory ścian w łazience i salonie - nie pasują do mebli i podłogi ;/
ale za to sypialnia w sumie ładna :)

Adrianus
23.08.2010, 20:44
nie wiem czy tylko ja tak mam ale nie lubię jak ktoś daje te stare drewniane panele
domek jest świetny tylko te panele ogółem to 9/10

Mroczny Pan Skromności
28.08.2010, 09:22
Nie jest źle, bryła faktycznie nienajlepsza, ale w środku jest ok :)
8/10

Matti93
28.08.2010, 17:42
Bryła nie zachwyca, ale tragedii nie ma, za to wnętrze jest strasznie sztuczne i nie podoba mi się. Poza tym domek jest wypchany dodatkami z neta za którymi nie przepadam, bo zrobić coś dobrego z gadgetami z sieci to dość proste... Chociaż nie każdemu to wychodzi. Chyba lepiej wstrzymam się od oceny...

treys
03.09.2010, 15:12
niby ładny, taki uroczy.
ALE! nie podoba mi się dywan w kuchni, lepiej by było bez niego. bryła też nie najlepsza. no i cały dom to rzeczy z neta, na dodatek nie do końca umiejętnie połączone.
jednak jesteś na dobrej drodze do budowania lepszych domów : )