Zobacz pełną wersję : przywrocenie skrzynki pocztowej...
Aisha_91
19.08.2010, 11:31
czesc
mam problem, poniewaz usunelam skrzynke pocztowa i teraz chce ja odzyskac. Da sie to jakos zrobic ?
Prosze o pomoc.
Aisha_91
20.08.2010, 08:06
Blagam was.. czy nikt nie wie jak to zrobic ?? :( :(
Jeżeli masz Własny Biznes to ściągnij to (http://www.modthesims.info/download.php?t=149922). Skrzynka i kosz na śmieci pojawią się wtedy w trybie budowania :)
Aisha_91
21.08.2010, 15:26
niestety nie mam zadnych dodatkow :( ale dziekuje za pomoc.
skrzynka jest mi potrzebna do uzywania kodu testingcheatsenabled.. a moze da sie jakos inaczej tego uzyc zeby byla opcja "make all happy" czy jakos tak to bylo.. ? I wtedy kazdy sim mial wszystko na zielono.
mogłabyś wyprowadzić rodzinę z tego domu potem zmienić tą parcele na publiczna a potem na mieszkalną i potem wprowadzić rodzinę.Niestety nie pamiętam kodu :(
a przecież możesz tez użyć maxmotives wtedy będą simy miały potrzeby na zielono
Nie może użyć maxmotivesa, bo przecież wyraźnie pisze, że nie ma dodatków, a ten kod jest dostępny bodajże w Nocnym Życiu.
Remus Lupin
21.08.2010, 18:25
A ja na twoim miejscu wyprawadziłabym rodzine i wprowadziła do innego domu, szybko, łatwo ale jeśli nie chcesz nie mówię tego złośliwie a nic innego nie wskórasz chyba,że masz mało kasy to kilka kodów motherlode powinno raz czy dwa załatwić sprawę.
Aisha_91
21.08.2010, 19:09
Wiem, mogla bym zmienic dom, ale dlugo go budowalam i szkoda mi go teraz zniszczyc.. ehh No trudno jakos sobie poradze bez kodu..
dzięki wszystkim za dobre chęci ;)
Przecież grasz z BoolProp'em. Więc nie możesz 'ręcznie' poprawiać sobie potrzeb? ;)
I 'Maxmotives' powinno działać w podstawce, bo ja nie mam NŻ :|
ewentualnie Insimenator, tam też jest opcja na podwyższenie (albo obniżenie, przydatne na imprezach kiedy goście mają zabawe na maxa ; ) ) potrzeb :)
I 'Maxmotives' powinno działać w podstawce, bo ja nie mam NŻ :|
Ale jeśli masz jakiś nowszy dodatek to już działa. Ona nie na żadnego...
Aisha_91
22.08.2010, 16:18
Przecież grasz z BoolProp'em. Więc nie możesz 'ręcznie' poprawiać sobie potrzeb? ;)
Moge i tak robie jak jest mala rodzinka, to sama nimi kieruje itd, a teraz mam duza rodzinke i chcialam czasem pomoc sobie kodem ;)
milena182
12.04.2013, 17:06
czesc:)
postanowilam zmienic parcele publiczna na mieszkalna.uzylam kodu,wszystko pieknie fajnie tylko niestety nie mam kosza na smieci ani skrzynki pocztowej.szukałam w internecie na roznych stronach(słabo znam angielski) i probowalam cos sciagnac.niestety linki albo juz wygasly albo po sciagnieciu okazywalo sie iz skrzynka to tylko ozdoba(rzeźba) albo skrzynka i kosz znajdowaly sie w katalogu i mimo klikniecia nie dalo sie ich wystawic,pokazywal sie tylko opis. wiem ze zmieniajac parcele z osiedla na mieszkala i odwrotnie skrzynka sama sie zmienia,tutaj niestety skrzynki nie ma w ogole :( prosze o sprawdzone linki lub najchetniej o spakowanie mi skrzynki i kosza na smieci
@Ilona-radze zapoznac sie z forum,poniewaz jezeli nastepnym razem zobacze 3 takie same posty w 3 roznych tematach,to dostaniesz ostrzezenie.Pozdrawiam
"Normalnej" skrzynki i kosza nie da się spakować. Jeśli te dwa obiekty ściągnięte z neta nie pomogą (podaj link do strony, z której je ściągnęłaś), to znaczy, że jest po parceli...
milena182
12.04.2013, 17:56
ten ktorego nie moge postawic mimo ze jest w katalogach to ten http://www.modthesims.info/download.php?t=149922 chyba ze wypakowuje sie go w jakis niezwykly sposob ktorego nie znam :(
OFB to odpowiednik naszego skrótu WB oznaczającego "Własny biznes", a z tego co widzę, Ty potrzebujesz wersji pod AL/OŻ (dlatego to, co ściągnęłaś, nie mogło zadziałać).
http://daydream.etowns.net/ -> na górze po prawej "The Sims 2" -> "HACK/MODS" -> przewijasz w dół aż natrafisz na obrazek z napisem "Apartment Life mailbox". Zaraz pod nim masz link do ściągnięcia właściwej skrzynki. Te wszystkie wcześniej przez Ciebie ściągnięte oczywiście usuń, żeby nie pojawiały się konflikty dodatków.
Jeśli chodzi o kosz na śmieci - troszkę wyżej masz "Bon Voyage & Free Time Trashcan & Mailbox" - ściągasz, ale wypakowujesz do Downloads tylko jeden plik, gdzie w nazwie jest "trashcan".
Skrzynki i kosza szukaj w katalogu trybu kupowania; postaw je na parceli, zapisz, wyjdź do otoczenia, wprowadź rodzinkę.
Koniecznie napisz, czy wszystko jest OK.
milena182
12.04.2013, 19:50
działa na szczęscie :) bardzo dziękuje za pomoc,sama bym nie doszla ze sa inne skrzynki do poszczegolnych dodatkow :P ps pani z twojego avatara nosi moją fryzure :)
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.