PDA

Zobacz pełną wersję : Problem z załączeniem gry po isntalacji

AgnEs.
23.08.2010, 09:00
Witam. Dzisiaj instalowałam sobie simsy: The Sims 2, Na Studiach, Nocne Życie, Własny Biznes, Zwierzaki, Cztery Pory Roku, Podróże i Osiedlowe Życie, no i akcesoria Moda z H&M. Istalacja przebiegła bez żadnych problemów, lecz problem pojawił się podczas załączania. Wsadziłam płytkę Osiedlowego Życia do napędu, załączyłam ikonkę tego dodatku i nacisłam graj, wtedy jeszcze miałam podświetlone wszystkie dodatki, które mam zainstalowane. No i pojawił mi się ekran The Sims 2, ten pierwszy, czarny, jeszcze z tą zwykłą myszką i na tym koniec, gra się nie chciała załączyć, więc zresetowałam komputer, myślałam, że to jakoś pomoże, ale teraz jak pojawia mi się ten ekranik, gdzie pisze Graj, to graj jest napisane po angielsku i nie mam zaznaczonego żadnego dodatku! Chciałam to odistalować, ale w dodaj/ usuń programy nawet ich nie ma! Są tylko ich ikony na pulpicie, w menu start i forldery na dysku C:/, czyli tam gdzie je zainstalowałam. Proszę o szybką odpowiedź, bo bardzo mi na tym zależy, nawet nie wiecie jak bardzo!

Chciałam jeszcze dodać, bo próbowałam, że przez start>wszystkie programy>Ea Games, też nie da się odinstalować, wychodzi na to jakby same pliki znajdowały sie na komputerze, bez aplikacji. Sama już nie wiem.
Bardzo proszę o odpowiedź, bo chce je spróbować jeszcze raz zainstalować, tylko nie wiem co teraz zrobić, z tym co mam aktualnie.
Czyli mam jedynie ikony na pulpicie, w moich programach i pliki na dysku, gdzie je zainstalowałam, ale jeżeli wejdę w dodaj/usuń programy, to ich już nie ma!
Proszę o pomoc!

Muse
23.08.2010, 20:51
Ten poradnik na pewno ci pomoże: http://www.modthesims.info/wiki.php?title=Game_Help:Uninstall
Powodzenia!