Zobacz pełną wersję : Renowacja- Aleja leśna 95 [BRAK ZDJĘĆ]
Dina Kaliente przeprowadziła się do nowo wyremontowanego domku i postanowiła założyć własną firmę.
Zdjęcia sypialni i pokoju trochę się pomieszały:redface:
Sherlock
27.08.2010, 08:20
Fajnie to z tą "szklarnią" wymyślone :D
Ogólnie bardzo ciekawie, tylko łazienka za ciemna, moim zdaniem ;)
9,5
Szklarnia jest fantastyczna!
Ogólnie domek mi się podoba, ładny na zewnątrz i wewnątrz.
Świetne jest też zestawienie wzorów z cegłą.
10/10.
Pomieszane z poplątanym. Nieumiejętnie połączyłeś Maxisa z netem, przy okazji mieszając style.
4/10
Fajnie to z tą "szklarnią" wymyślone :D
Ogólnie bardzo ciekawie, tylko łazienka za ciemna, moim zdaniem ;)
9,5
Chciałem żeby łazienka była taka nowoczesna i elegancka. Najbardziej nie zadowolony jestem z tego gabinetu, nie wiedziałem co mam z nim zrobić;)
Mroczny Pan Skromności
28.08.2010, 09:12
Szklarnia bardzo fajna :)
Ale dom już niezbyt. Bryła okropna, w środku wszystko jest w jednym miejscu, a reszta zostaje pusta. I wgl, czy mi się wydaje, czy na dole jest dom, a na górze sklep? Na odwrót bardziej by pasowało.
5/10
No nie jest źle, ale nie podoba mi się to, jak zmieniłeś bryłę. No może ta szklarnia jest ok, ale reszta już nie.
5/10
Hmm, chciałem zrobić tak żeby sklep był domu. Dom oddzielny i sklep oddzielny, wiecie o co mi chodzi?
feee maxis z netem ogród ładny 9/10
Bryła jest więcej niż przerażająca. To samo ze szklarnią. Chciałbyś mieszkać w pomieszczeniu w którym sąsiedzi by Cię widzieli przez cały czas? Ogród też mi się nie podoba. Wewnątrz może być, ale kwiatki ogrodowe to niezbyt dobry pomysł 4/10.
Bryła jest super- tym bardziej że w połowie jest to sklep!
Łazienka chyba zbyt ciemna w porownianiu do reszty domu no i tak jak poprzednicy- maxis i net to nie jest dobre polączenie ;)
pozdrawiam
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.