PDA

Zobacz pełną wersję : Czas nie leci, simy się nie ruszają.

.mirror
28.08.2010, 15:29
Ostatnio pobrałam parę setów mebli. Wprowadziłam simów na pustą działkę i buduję dom... Kupiłam meble itd. no i wchodzę w tryb życia. Czas nie leci, simowie się nie ruszają, jakbym włączyła pauzę.
Przedtem miałam taki problem, tyle, że miałam umeblowany tylko salon, więc usunęłam mebel który powodował zatrzymanie czasu. Jednak teraz mam umeblowany cały gigantyczny dom i nie chcę po kupieniu każdego mebla sprawdzać czy wszystko poprawnie działa w trybie życia.
Co mogę z tym zrobić?

avenly
28.08.2010, 18:07
Też miałam taką sytuację kilka razy. Kiedyś to właśnie było przez nowe dodatki i niestety musiałam je usunąć w ogóle z downloads, aczkolwiek później takie coś powodowało tez u mnie nadmierne używanie kodów. Spróbuj może sprawdzić cleaninstallerem który z dodatków może być wadliwy.

kotecek
28.08.2010, 20:46
Albo najpierw wyrzuć Download, wejdź do rodzinki i zobacz co się stanie, ale nie zapisuj gry! Jeśli po wyrzuceniu Download w grze będzie ok, to już sama zdecydujesz, czy usunąć wszystkie dodatki, czy bawić się w testowanie każdego obiektu ...

.mirror
28.08.2010, 21:29
Dziękuję za rady.
Sprawdziłam CleanInstallerem wdaliwe dodatki i okazało się, że chodziło tylko o jeden dywan :P Sprawdziłam, gra teraz chodzi poprawnie.
Jeszcze raz dziękuję :)