Zobacz pełną wersję : Zaklęcia dla dzieci
:huh: Jakie są wszystkie zaklęcia dla dzieci? Odkry łam dopiero tylko kilka...
Wiesz...ja odkryłam zaklęcie z przyjacielem. Wtedy z dzieckiem był chba taki duszek jako przyjaciel czy tam coś takiego...
No ale czy wiecęj odkryłam to nie wiem ale nawet jesli tak to nie pamiętam...
Tak Martek jest duszek, ale najczęściej WREDNY!!!! <_<
Naprzykład mi wyżucał śmieci z kosza, <_<
Psuł kompa, rozlewał wode w klopie... <_<
I to ma być przyjaciel? :blink:
Śmiechu warte... :lol:
ja odkrylam zaklecie ze dziecko dostaje duzo ciastek ^_^ :P
Mi sie nie dało to z ciastkami i ciągle są te żaby!!! <_< <_< <_<
Kubeczek
25.06.2004, 10:25
Originally posted by Magi@Jun 23 2004, 12:17 PM
Tak Martek jest duszek, ale najczęściej WREDNY!!!! <_<
Naprzykład mi wyżucał śmieci z kosza, <_<
Psuł kompa, rozlewał wode w klopie... <_<
I to ma być przyjaciel? :blink:
Śmiechu warte... :lol:
U mnie zawsze jest dobry. A szkoda. Chciałbym go zobaczyć.
Ja odkryłem wszystkie zaklęcia. Oto kilka z nich:
Piękna lub bestia junior-to chyba oczywiste:)
Kałużoznik-dzieciak jest czysty
Śmieszek-przyjaciel
Uszczęśliwienie
Ożywienie
Dorosłość w minutę
Wyrób ciasta-najgłupsze ze wszystkich
Niewidzialny przyjaciel
Zaria'dna
25.06.2004, 13:09
u mnie tez sie zawsze dobry pojawia... i dzieciak musi byc wtedy w dobrym chumorze aby dobrego wyczarować...
a wyrob ciasta tez mi nigdy nie wychodził... ale za to potem dorośli całowali żaby i wyszedł książe :D
NiEzNaNa
25.06.2004, 15:58
Ja to nie mam się czym chwalić. Odkryłam jak narazie tylko jedno :P Piękna lub bestia.
Originally posted by Zaria'dna@Jun 25 2004, 02:09 PM
Ale za to potem dorośli całowali żaby i wyszedł książe :D
Książę??? Jakim cudem??? Ja chyba z milion razy całowałam żaby i tylko pojawiały się nad nimi serduszka w chmurkach... :blink:
Ciao!
^_^ :unsure: a jak uzyskać skladniki dla dzieci???
:wacko: ja nie wiem ghdzie! Prosze o informacje :rolleyes: :o
Gdzieś już to było... <_<
Muchomory - trza kupić to muchomorowe krzesło i na nim siedzieć... to urosną
Pył Wróżek / magiczny pył - jest taki różowy kuferek do kupienia, wystarczy bawić się tak długo, aż pojawi się...
Smocza łuska - trza wyczesywać smoka dak długo, aż się pojawi
Smocze łzy - trza łaskotać smoka dak długo, aż się pojawi :P
Piękna lub bestia junior-to chyba oczywiste:)
Kałużoznik-dzieciak jest czysty
Śmieszek-przyjaciel
Uszczęśliwienie
Ożywienie
Dorosłość w minutę
Wyrób ciasta-najgłupsze ze wszystkich
Niewidzialny przyjaciel
Aż tyle tego jest? Wow :blink: nie wiedziałam. Zaraz wyprubuję :)
NiEzNaNa
27.06.2004, 18:04
Odkryłam już wszystkie zaklęcia dla dzieci :D.... a co do tych żab.... pojawiło się ich chyba z 20 :ph34r: grrr czy komus się udał ten czar??
Zaria'dna
27.06.2004, 19:15
Originally posted by Joan+Jun 26 2004, 12:52 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Joan @ Jun 26 2004, 12:52 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-Zaria'dna@Jun 25 2004, 02:09 PM
Książę??? Jakim cudem??? Ja chyba z milion razy całowałam żaby i tylko pojawiały się nad nimi serduszka w chmurkach... :blink:
Ciao! [/b][/quote]
nie wiem jaim cudem ale sie pojawił kominikat (cos w stylu) ze całowanie obslizgłych istot sie opłaca i wyszedł książe który był murzynem :D śmieszne miał ciuchy... :D takie fioletwoe.
NiEzNaNa
28.06.2004, 16:33
Originally posted by Zaria'dna+Jun 27 2004, 08:15 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Zaria'dna @ Jun 27 2004, 08:15 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> Originally posted by Joan@Jun 26 2004, 12:52 PM
<!--QuoteBegin-Zaria'dna@Jun 25 2004, 02:09 PM
Ciao!
nie wiem jaim cudem ale sie pojawił kominikat (cos w stylu) ze całowanie obslizgłych istot sie opłaca i wyszedł książe który był murzynem :D śmieszne miał ciuchy... :D takie fioletwoe. [/b][/quote]
Pojawił się? Ale jak został czy zniknął po jakimś czasie?
Mi to zaklęcie nigdy nie wychodzi i wychodzą żaby a jak je całuje to nic tylko ta chmurka z serduszkami....
:( Mi nigdy to niewychodzi
Książę zostaje. niestety jest zawsze książę nigdy księżniczka :huh: Niestety zaklęcie na robienie ciastek nigdy mi nie zadziałało, ale mam nadzieję że to się niedługo zmieni.
Mi sie książe też nigdy nie pojawił tylko te serdusza z chmurką <_< <_< <_< <_< <_< <_< <_< <_< <_< <_< <_<
NiEzNaNa
30.06.2004, 14:22
Originally posted by Mithra@Jun 29 2004, 11:26 AM
Książę zostaje. niestety jest zawsze książę nigdy księżniczka :huh: Niestety zaklęcie na robienie ciastek nigdy mi nie zadziałało, ale mam nadzieję że to się niedługo zmieni.
Zawsze książe? Tzn że tobie książe wyszedł kilka razy?!? Mi ani razu :( :( :( Co trzeba zrobić żeby się pojawił ten KSIĄŻE. Całuje te żaby i nic :angry:
Ja też je cmokam i cmokam i jajco!!!!!!
A przydał by sie książe.. :wub:
NiEzNaNa
03.07.2004, 22:20
Przydałby by się :) moja simka jest taka samotna ^_^
Ach... :wub:
Książe... :wub:
Tak w życiu też by sie przydał... :wub:
NiEzNaNa
04.07.2004, 21:19
Oj tak mieć takiego ksiącia *buja w obłokach* :wub:
Ale jakiegoś przystojnego ;) bogatego ^_^
Przystojnego TAK :wub:
Bogatego NIEKONIECZNIE <_<
NiEzNaNa
05.07.2004, 19:48
Hmmm jak juz marzyc to na maksa... czyli bogatego tak ^_^ zresztą książe z regóły jest bogaty :)
NiEzNaNa
05.07.2004, 21:13
Taki książe :wub: heh dobra koniec marzeń ^_^ A właściwie ja próbuje cmokam te żabochy i nic :( czy już komuś to się udało?
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.