Zobacz pełną wersję : jak dokonać polonizacji the sims 2 mansion&garden ???
hej, jeśli ktoś wie jak dokonać polonizacji dodatku (cała reszta po polsku) to proszę o informacje. z góry dziękuję !
Czemu masz dodatek po angielsku?
Przecież jest możliwość zainstalowania go po polsku ;)
Piratem mi tu śmierdzi, ale zaakceptowałam temat, może coś ciekawego nam powiesz? :) Jakiś nietypowy problem?
@down: mi się wyświetla to okienko z wyborem języka, ale polski jest ustawiony jako domyślny. Chyba o to Ci chodzi?
Heh, jak ludzie nie wiedzą jak się obsługiwać piratami/crackami, to potem są różne cyrki :|
Starlight
18.09.2010, 19:21
@up
Podczas instalacji odrazu wybrany jest język polski, można to jedynie zmienić za pomocą wyboru.
Nie mówić, że to dodatek z Angli bo sam mam M&S z Angili, a gre mam po polsku.
Zmianę jezyka powodują piraty i czasem cracki.
Wydaje mi się, że niektóre wersje mają do wyboru tylko 3 języki. Jeśli nie miałaś do wybory Polskiego przy instalacji to wgraj spolszczenie, jeśli miałaś użyj tego (http://www.forum.thesims.pl/showthread.php?t=35949) sposobu.
Ja kupiłam w Media Markcie CPR, i miałam do wyboru tylko angielski, japoński i chiński, jak sie nie myle. I musialam pozmieniac cyferki w edytorze rejestru, więc nie powiedziałabym, że to tylko piraty tak mają.
@down: Na początku chciałam, ale stwierdziłam, że nie będę się z nimi użerać. Kiedyś kupiłam też u nich Heroes of might and magic, i płytka w środku była tak porysowana, że nie dało się odpalić nawet instalatora. Na wymianę czekałam prawie pół roku, więc teraz wolałam sama poswięcić parę minut niż czekać kolejne 6 miesięcy...
Master of Disaster
19.09.2010, 18:03
@up jakoś nie chce mi się wierzyć... ale jeśli rzeczywiście tak było, należało reklamować produkt. Kupując jakąś grę legalnie (i w Polsce) mamy chyba prawo wymagać, żeby była po polsku? Oczywiście, pomijam gry które nie zostały spolonizowane, ale Simsy akurat zostały.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.