PDA

Zobacz pełną wersję : problem z nośnika przy instalacji "Młodzieżowy Styl"

schogetten
23.09.2010, 14:07
dostałam ten dodatek od kolegi.. płyta nie jest porysana..
instalacja zatrzymuje się na 44%, i pokazuje się następujący komunikat:
http://i55.************/33l1c7n.jpg
co to oznacza?

bardzo proszę o pomoc. :(

PS podstawą do mojej gry jest TS 2 Double Deluxe.
@Starlight - Daje w linku bo rozwala forum.

Starlight
25.09.2010, 17:10
Masz brudną/ porysowaną płyte.

Chryzantem Złocisty
25.09.2010, 17:34
po to pisze,że nie jest porysowana,żeby ktoś jej napisał,że ma porysowaną płytę...lol
przy obrazach gry odpalanych w Daemon Toolsie też się czasami pojawia taki błąd,to co,też powiesz że płyta porysowana?

sprawdź na innych komputerach,czy da się zainstalować.u kolegi płyta działa?

inoue
26.09.2010, 11:31
komunikat mi się nie wyświetla więc nie wiem co konkretnie nie pasuje, ale płyta jak nie jest porysowana może być "rozwartwiona". Na pierwsyz rzut oka tego nie widać ale jak się dokładnie obejrzy płytę pod światło można zobaczyć takiej jakby wewnętrzne pęknięcie, linię, nie wiem jak to opisać. Miałam tak też z jednym dodatkiem, tylko mi w ogóle nie czytało płyty ale to też jest zależne od tego gdzie jest płyta rozwartwiona.

schogetten
29.09.2010, 22:28
dzięki. zapytam się kolegi o dodatek, ale nie wiem czy będzie pamiętał, bo płytę pożyczałam w styczniu, a dopiero teraz zabierałam się za isnstalację : P być może jest jakaś wewnętrzna rysa

inouexd: wyświetla się błąd i jest napisane: "Podczas kopiowania pliku (i tu wymieniony jest jakiś plik, TSData/Res-UserData(..).package) z nośnika wystąpił problem.
Czy chcesz ponownie skopiować plik, czy anulować instalację?
Można wybrać "Ponów próbę" bądź "anuluj" i gdy klikam na to pierwsze, nie ma rezultatu, w kółko muszę klikać/ lub mogę też zrezygnować i anulować.

/póki co proszę nie zamykać tematu!