Zobacz pełną wersję : Problem z zapisem gry.
Friends4Life
20.10.2010, 02:10
Siemanko, a więc w wyniku nie wiem czego nie mogę w "aktualnej" chwili zapisać gry(Mam zminimalizowane). Zadzwoniłem sobie ładnie pięknie po taksówkę aby jechać do sklepu po nowe ubranie. Taksówka podjechała, czas zaczął szybciej lecieć, taksówka wróciła i do miasta nie dojechałem. Od tej pory nie mogę ani zapisać gry, ani jej opuścić. Jeśli zamknę okno w procesach to stracę zapis, a zapis jest dla mnie troszeczkę ważny, ponieważ mój sim jest gotów wziąć ślub ze swoją wybranką. Co robić?
Reinstalka powinna pomóc. Wcześniej pamiętaj o skopiowaniu savów w bezpieczne miejsce.
Rademenes_
24.10.2010, 12:21
Autor przedostatniego postu pytał, jak zapisać grę, bo wydarzenia są dla niego ważne, a reinstalka spowoduje, że utraci to, co tam osiągnął (gotowość Sima do ożenku).
@up: Ale jeśli wyłączy grę i skopiuje savy przed reinstalką to wszystkie 'zapisania' zostaną w grze. Po ponownej instalacji trzeba je tylko znów w wrzucić do EA Games.
Rademenes_
24.10.2010, 13:25
Zgadza się, ale jeśli wyjdzie z gry, to nie zapisze stanu obecnego (kiedy gra), tylko to, co wydarzyło się wcześniej. A chyba chodziło o zapisanie tego, co konkretnie w danym dniu zdarzyło się w grze, przed wyjazdem taksówką.
Siemanko, a więc w wyniku nie wiem czego nie mogę w "aktualnej" chwili zapisać gry(Mam zminimalizowane). Zadzwoniłem sobie ładnie pięknie po taksówkę aby jechać do sklepu po nowe ubranie.
Taksówka podjechała, czas zaczął szybciej lecieć, taksówka wróciła i do miasta nie dojechałem. Od tej pory nie mogę ani zapisać gry, ani jej opuścić. Jeśli zamknę okno w procesach to stracę zapis, a zapis jest dla mnie troszeczkę ważny, ponieważ mój sim jest gotów wziąć ślub ze swoją wybranką. Co robić?
Tak to zrozumiałam.
Ale jeżeli pokierować odpowiednio grą po reinstalce to można doprowadzić do tego, że sim ponownie będzie gotowy wziąć ślub.
Rademenes_
24.10.2010, 21:06
Ale jeżeli pokierować odpowiednio grą po reinstalce to można doprowadzić do tego, że sim ponownie będzie gotowy wziąć ślub.
Zgadza się :). Tylko autor chyba naprawdę chciał rozwiązania "na już" :). Whatever ;).
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.