PDA

Zobacz pełną wersję : Problem z zapisem gry.

Friends4Life
20.10.2010, 02:10
Siemanko, a więc w wyniku nie wiem czego nie mogę w "aktualnej" chwili zapisać gry(Mam zminimalizowane). Zadzwoniłem sobie ładnie pięknie po taksówkę aby jechać do sklepu po nowe ubranie. Taksówka podjechała, czas zaczął szybciej lecieć, taksówka wróciła i do miasta nie dojechałem. Od tej pory nie mogę ani zapisać gry, ani jej opuścić. Jeśli zamknę okno w procesach to stracę zapis, a zapis jest dla mnie troszeczkę ważny, ponieważ mój sim jest gotów wziąć ślub ze swoją wybranką. Co robić?

Liv
22.10.2010, 17:11
Reinstalka powinna pomóc. Wcześniej pamiętaj o skopiowaniu savów w bezpieczne miejsce.

Rademenes_
24.10.2010, 12:21
Autor przedostatniego postu pytał, jak zapisać grę, bo wydarzenia są dla niego ważne, a reinstalka spowoduje, że utraci to, co tam osiągnął (gotowość Sima do ożenku).

.mirror
24.10.2010, 12:44
@up: Ale jeśli wyłączy grę i skopiuje savy przed reinstalką to wszystkie 'zapisania' zostaną w grze. Po ponownej instalacji trzeba je tylko znów w wrzucić do EA Games.

Rademenes_
24.10.2010, 13:25
Zgadza się, ale jeśli wyjdzie z gry, to nie zapisze stanu obecnego (kiedy gra), tylko to, co wydarzyło się wcześniej. A chyba chodziło o zapisanie tego, co konkretnie w danym dniu zdarzyło się w grze, przed wyjazdem taksówką.

Siemanko, a więc w wyniku nie wiem czego nie mogę w "aktualnej" chwili zapisać gry(Mam zminimalizowane). Zadzwoniłem sobie ładnie pięknie po taksówkę aby jechać do sklepu po nowe ubranie.

Taksówka podjechała, czas zaczął szybciej lecieć, taksówka wróciła i do miasta nie dojechałem. Od tej pory nie mogę ani zapisać gry, ani jej opuścić. Jeśli zamknę okno w procesach to stracę zapis, a zapis jest dla mnie troszeczkę ważny, ponieważ mój sim jest gotów wziąć ślub ze swoją wybranką. Co robić?

Tak to zrozumiałam.

.mirror
24.10.2010, 13:35
Ale jeżeli pokierować odpowiednio grą po reinstalce to można doprowadzić do tego, że sim ponownie będzie gotowy wziąć ślub.

Rademenes_
24.10.2010, 21:06
Ale jeżeli pokierować odpowiednio grą po reinstalce to można doprowadzić do tego, że sim ponownie będzie gotowy wziąć ślub.

Zgadza się :). Tylko autor chyba naprawdę chciał rozwiązania "na już" :). Whatever ;).