Zobacz pełną wersję : CLEAN house by afrodyta ;) [BRAK ZDJĘĆ]
afrodyta
19.12.2010, 11:12
czesc, to moj pierwszy dom na tym forum ogolnie pierwszy post na tym forum. Pragne Wam przedstawic moj pierwszy dom calkowicie clean z gory przepraszam za zdjecia wiem ze sa straszne i jest ich malo.
Domek wydaje się maleńki i ciasny, ale ma swój urok. Salon jest całkiem przytulny. Ale szkoda, że nie zrobiłaś zdjęcia z góry (rozłożenia pomieszczeń).
ddo bwayo
19.12.2010, 11:34
Muszę przyznać, że dom jest bardzo ładny, jedynie wydaje się nie zamieszkany, mogłaś dać więcej ozdób (wiem, że w maxisie trudno, ale jak się chce to się da ;3). 10/10
Za mało zdjęć, co ja tu mam ocenić?
Przekombinowałaś z obróbką - zdecydowanie za bardzo wyostrzone i to pójście w kolor niebieski w tym stopniu nie było dobrym pomysłem.
Ogólnie domek wydaje się być ładny. Szkoda, że że tej ładności nie pokazałaś na fotkach.
4/10 (bardzo obniżyłam za prezentację)
Karolka1231
19.12.2010, 16:55
Mi bardzo się podoba,ale brak mi zdjęcia z góry. Ale jak na pierwszy domek to jest doskonały. Czekam na więcej twoich domków. ;)
10/10 :)
afrodyta
19.12.2010, 17:18
dziękuje wszystkim szczerze mowiąc nie spodziewalam sie jak narazie pozytywnych ocen. ;)
Liv wiem ze prezentacja jest okropna nastepnym razem sie poprawie. ;)
Bryła dość oryginalna a ogród niestety słaby :( Niewiele tych zdjęć rzeczywiście a wnętrze dość proste no i łazienka z sypialnią są bardzo puste.
Niech będzie...
6/10
bryła jest naprawdę ładna. pomieszczenia też ciekawie urządzone, biorąc pod uwagę to, że posłużyłaś się tu tylko maxisem, dobra robota. zwłaszcza, że na forum jest niestety mało takich domów.
Kurczaki, jest zarąbisty!
Mam wrażenie, że gdyby zostały tu użyte dodatki z internetu domek straciłby urok. Jest prześliczny, mały, przytulny, ale ma magię.
Można prosić do pobrania? :)
no tak szczerze to nie bardzo jest co oceniać :(
Ale to co widać jest całkiem ok.
Ocena: 6/10
afrodyta
25.12.2010, 23:17
jeju dziękuje wszystkim raz jeszcze
treys uzycie tylko maxisa jest nielada wyzwaniem ale akurat Ty nie masz z tym problemu co widac po twoim ostatnim domku ktory naprawde jest niesamowity. ;)
mirror jasne ze mozna ale najpierw musze go znalezc :)
agacarter
10.08.2011, 14:13
Z pierwszego spojrzenia bardzo mi się podoba. Moim zdaniem pokoje są trochę za jasne a po drugie jest bardzo mało zdjęć.
Podoba mi się to, że potrafiłaś zrobić to piękne arcydzieło tylko z meblami z maxis'a :) Ja bym tak nie potrafiła <pokłony> 10/10
Domek z zewnątrz ładny. Szkoda, że nie ma ogrodu...
Wnętrza wydają się ładne. Wielki plus dla Ciebie, że nie bawisz się dodatkami z neta.
Jednak faktycznie nie mam co oceniać, bo nawet nie mam zdjęcia łazienki. Fota z kuchni jest pod dziwnym kątem i nawet nie wiem, co na niej jest.
Popracuj nad prezentacją!
Pomieszczenie z TV fajne, kuchnia tak samo [ chociaż nie widac jej aż tak ]... brakuje mi jednak "ciepła", strasznie "zimne" to mieszkanie.
Mroczny Pan Skromności
22.11.2011, 06:14
Mnie się ten domek bardzo podoba, choć fotki nie są zbyt dobre.
Bardzo podoba mi się bryła ;)
Pomieszczenia mogą być, są przytulne, nie przesadzone pod względem dodatków.
Moja ocena: 8/10.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.