PDA

Zobacz pełną wersję : Simy nie sluchaja

oliii
05.01.2011, 18:57
Witam wszystkich.
Jest to moj pierwszy post wiec wypada sie przywitac.W poszukiwaniu rozwiazania problemu trafilam tutaj,moze ktos z Was sie z tym spotkal i mi pomoze.
Otoz Simy nie sluchaja polecen,wydaje polecenie "wez prysznic" a Sim podchodzi,rozbiera sie ,ubiera ale sie nie myje.To samo jest z jedzeniem ,piciem,zalatwianiem sie itp.
Jesli ktos spotkal sie z tym problemem i wie jak temu zaradzic bardzo prosze o pomoc.
Pozdrawiam wszystkich

Bacardi
29.01.2011, 17:36
a masz orginalną grę? Może ściągnęłaś coś z internetu, lub to wina któregoś z dodatków.

whats ?
30.01.2011, 22:09
możliwe ze coś sciągnełaś z internetu albo moze masz włonczoną wolną wole ja tak miałam i mi nic nie chciały robic .

Bronek80
03.02.2011, 00:05
To pewnie wadliwy dodatek ale zapewne masz ich pełno i sprawdzanie każdego po kolei byłoby męczące, więc zrób tak:

Po uruchomieniu gry, wyświetlana jest zawartość zmodyfikowana w oknie: zwykle są to dodatki wprowadzające zmiany w funkcjonowaniu gry.( jeśli tabela ci się nie włącza to w ustawieniach gry zaznacz opcję "wyświetl zawartość zmodyfikowaną") i uruchom ponownie aplikację.

Gdy wyświetli się tabela: Spisz sobie na kartce każdy z dodatków oznaczonym żółtym trójkątem z wykrzyknikiem, następnie wyjdź z gry.

Wejdź do folderu: Dokumenty/EAGAMES/The Sims2/Downloads

i wyszukaj każdy z dodatków, które spisałaś na kartce, wytnij je z folderu i wklej w tymczasowe miejsce np. Na pulpicie. Uruchom grę ponownie i sprawdź czy problem pojawia się nadal. Jeśli pomogło to wklej po kolei każdy dodatek i sprawdzaj, który powoduje błędy w grze.