Zobacz pełną wersję : Lolo [BRAK ZDJĘĆ]
O ile sobie przypominam,to ostatni raz do dwójki zbudowałam coś rok temu,teraz mogę się cieszyć obiema wersjami na moim kompie,wiec postanowiłam coś "pokombinować" i z tego wyszedł taki domek
stoi na parceli 2x2 i kosztuje 57.212§,wiec jest dostępny dla średnio zamożnych simow
mam nadzieje,ze się Wam spodobał :-)
Jest ładny ^^. Tylko nie podoba mi się, że w 'salono-kuchni' i na piętrze jest taka sama podłoga. Ogólnie jest ładnie.
Ocena: 9,5/10
O rany ! Więcej zdjęć z zewnątrz niż wewnątrz domu. Super dżungla tylko ta palma za parcelą jakaś dziwna :O
Wewnątrz jest tak miło, ciepło i ten salon taki "żywy". Świetne.
10/10
Dom jest ładny, moim zdaniem tylko za dużo tych drzew i zielska . Kuchnia jest przepiękna i te kafelki turkusowe. 9,5/10 :)
kuuurczę.
ten dom jest świetny.
podziwiam ludzi, którzy umieją robić tak śliczne domy.
sama lubię mieszkać w ; dżungli ;
10/10 oczywiście.
pozdrowienia.
<3
Świetny dom :) Bardziej podoba mi się on wewnątrz, niż zewnątrz... Ale jest boskiii. :*
Wiesz, co mnie kłuje w oczy? Za mała ilośc dodatków. Tak, właśnie o to chodzi. Zabrałaś sie za projekt, który wymaga precyzyjnego i nowoczesnego spojrzenia na dom. Tutaj mi tego zabrakło, dom wygląda jak niezamieszkały, co w niektórych przypadkach jest dobre, tutaj jednak nie.
Ale ogólnie plus za kolorystykę, bo ta przypadła mi do gustu. ^^
Continue.
08.04.2011, 18:20
Kolor ścian trochę nie pasuje. Kremowy + zielono-niebieski(?) = zły efekt dla mnie. I faktycznie, ogród jest tak zapełniony, że szok, ale na szczęście ja takie lubię. :D
No, oprócz wspomnianych ścian to wewnątrz jest ślicznie i przytulnie. Dam 8,5/10
Bardzo ładny, fajne, zywe kolory.
Śliczny ;)
agacarter
07.08.2011, 07:12
Domek jest cudowny.Bardzo mi się podoba.Ma fantastyczną bryłę.Zieleń jest fajnie ustawiona pasuje do domu bardzo mi się to podoba jest bardzo ładnie.W środku domu jest cudownie.Masz świetne meble bardzo ładnie pasują do otoczenia.Podoba mi się ten kolor ścian w jadalni jest świetny.Dom jest niesamowity.Podoba mi się bardzo łóżko jest superowe.Nie wiem co mam więcej powiedzieć.
Otoczenie bardzo tropikalne. Może nawet za bardzo.
Wnętrza bardzo fajnie urządzone. Podoba mi się ta tapeta zielono-niebieska.
Wiesz, co mnie kłuje w oczy? Za mała ilośc dodatków. Tak, właśnie o to chodzi. Zabrałaś sie za projekt, który wymaga precyzyjnego i nowoczesnego spojrzenia na dom. Tutaj mi tego zabrakło, dom wygląda jak niezamieszkały, co w niektórych przypadkach jest dobre, tutaj jednak nie.
Moim zdaniem tych dodatków jest nawet za dużo, a domek zdecydowanie sprawia wrażenie, jakby dopiero ktoś z niego wyszedł na zakupy czy do pracy :)
Jaki przyjemny ^^ Pozytywne, odprężające kolory, podoba mi się. Bardzo mi się bryła podoba i ta ilość drzew. Lubię takie egzotyczne widoki. Wnętrze też przyjazne. Kolorowo, przeuroczo. W zasadzie jedyne, co mi się nie podoba to ta sama tapeta na dole i na piętrze (na górze zmieniłabym na inną). I powiedz mi: dlaczego huśtawka na zewnątrz wisi w powietrzu? xd
Dom z jakiś tropikalnych wysp rozumiem. ;)
Nic dodac, nic ując. Bardzo trafione w moje gusta.
10/10
Mroczny Pan Skromności
22.11.2011, 06:10
Moim zdaniem dom nie budzi żadnych zastrzeżeń :)
Wszystkie meble są odpowiednio dobrane, kolory są świetne, bryła też może być xD
Moaj ocena: 1000/10.
Mi się ten domek bardzo podoba, ma ładną kolorystykę i bryłę. 10/10
Trzymałaś się jednego klimatu i dlatego ładnie ci wyszło.
Kuchnia jest świetna, ale te kafelki troche mnie rażą :P.
Ogólnie ładnie, ale jednak do czegoś musze się uczepić :D,
niepodoba mi sie w łazience podłoga, cos mnie w niej gryzie razem z dywanem:(.
A jeżeli chodzi o ogród to drzew tam nie zabraknie ;).
Dam 9/10.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.