PDA

Zobacz pełną wersję : NIE DA SIĘ RODZIĆ dzieci!!

taraorzech
01.03.2011, 08:44
Moje simy położyłam do łóżka starali sie o dziecko. W czasie kiedy zagrała muzyczka żesimka zaszła w ciążę, pojawiło się okienko z napisem
An error occurred in "Controller - Pregnacy" #362,
Error: Invalid constant. The stack trace is saved in... i podany folder w jakim jest ten błąd czyli w document-EAgames-sims2-logs

Moje simki wszystkie które są w ciąży nie mogą urodzić chociaż już mija długi czas gry nie mają nawet brzucha żadnego. Probowaam w kilku rodzinach i ciągle wyskakuje te okinko odkąd zagra muzya że simka jest w ciąży. Zwierzaki też nie mogą urodzić mimo tej muzyczki że zaszły... czy to da się nprawić??

Kamis
01.03.2011, 10:48
Pirat czy oryginał?

amela560
01.03.2011, 12:10
hmm.. a moze musisz pomyslec nad plikiem logs bo przecie tam jest problem. moze po prostu nie masz jakiegos potrzbnego folderu? albo z gra jest naprawde cos nie tak. sprobuj poszukac w necie jakiejs latki.

shan
01.03.2011, 14:19
Może to wina jakiegoś dodatku z neta :| Ale jeśli nie, to jak usuniesz ten plik który wywołuje błąd on i tak powróci. Pewnie łatka mogłaby pomóc, albo reinstalka...

amber
01.03.2011, 20:24
Masz uszkodzony plik, który jest jakby "kontrolerem ciąż". Najlepsza byłaby reinstalka, ale możliwe, że problem mógłby powrócić. W takim wypadku to problem z komputerem - najprawdopodobniej wirus mógł uszkodzić plik.

patryk916
03.03.2011, 19:50
A może to po prostu bug?

taraorzech
16.03.2011, 19:29
sorki że nie pisałam ale już problem rozwiązany. Po prostu programem Clean Installer przeszukałam wszystkie pliki i miałam aż dwa zaznaczone na czerwono. Gdy je usunełam, odrazu zaczęły rodzić! :D dziękuję za pomoc

Pirat czy oryginał?

Mam same oryginały, ale też dużo plików ściągniętych z internetu - i musiałam przez przypadek wrzucić do "downloads" jakiegoś wirusa, już usunęlam :)