PDA

Zobacz pełną wersję : Na kremowo, lecz stylowo [BRAK ZDJĘĆ]

EKTROP
24.03.2011, 17:08
Witam dziś chcę podzielić się pewnym domkiem. Mam nadzieję, że Wam się spodoba. Zapraszam do oglądania i komentowania :) .

Gio
24.03.2011, 17:27
Bardzo mi się podoba :)
Taki typowy polski domek klasy średniej :d

10- bo rzadko zdarzają się udane domy właśnie w ten styl.
pozdrawiam

EKTROP
24.03.2011, 17:36
Dziękuję bardzo za pierwszy komentarz Gio ; )

Chryzantem Złocisty
24.03.2011, 17:43
o jezusie świebodziński!
jaka szpetna bryła o wyglądzie świeżej ptasiej kupy!
idealnie odcina się od podłoża przez co wygląda jak zrobiona ze styropianu!
wnętrza już nie są takie złe,ale netowe dodatki i tak kopią leżącego.
jednym słowem - fuuuuuuuuuu

Dastina
24.03.2011, 17:53
Podoba mi się !
Tylko na zewnątrz bym dała jeszcze trochę roślin i może jakieś ozdoby, zeby nie było tak pusto ... ;]
Ale właśnie w środku jest bardzo fajnie, niby zwykle meble, a jakoś tak fajnie się razem komponują :) i + za kolorystykę

patka910
26.03.2011, 20:02
Nie wiem dlaczego, ale ten dom mnie przytłacza. O_o Ogród tak samo, strasznie pusty, wszystko białe. Wszędzie smutno bez życia, mi nie pasuje, tylko sypialnia jest w miarę. 6/10

Liv
27.03.2011, 10:21
Beznadziejny terrain paint :< I w ogóle przydałoby się czegoś więcej w tym ogrodzie...
Jeśli chodzi o bryłę, to jest strasznie kanciasta i nieciekawa. Osobiście jednak lubię takie, nawet bardzo. Tylko trzeba ją umieć opracować, co, moim zdaniem, Tobie się nie udało.
W oknach powinny być widoczne firanki (zdaję sobie sprawę, że nie wszystkie widać, więc tym bardziej).
Takie samo wrażenie mam patrząc na ten przedsionek. Mogłoby być dużo ciekawiej. I do pełni szczęścia brakuje tam lustra :P
Standardowo zadam pytanie: do czego podłączony jest telewizor? Nie widze gniazdka ani kabli ;] Dałeś zdecydowanie za mało zdjęć tej części wypoczynkowej.
To samo z kuchnią. Powiedz mi, jak mam oceniać, nie widząc wszystkiego? O prezentację też trzeba zadbać, niestety!
Kwiatek stojący na stole wchodzi w lampę (?). Wgl takie "wysokie" dekoracje stawia się raczej w kątach albo na jakichś półkach z boku. Jeśli jeszcze tego nie zauważyłeś to informuję Cię, że owy widok jest STRASZNY.
Sypialnia MOGŁABY być fajna, ale narzuta nie pasuje, drugie okno nie ma firanki, szafki mi się nie podobają i MAŁO ZDJĘĆ!
Łazienka wieje puścizną.
4/10

przeciętny
27.03.2011, 13:05
Jak na Simsy 2 to stać Cię było na znacznie lepszą bryłę, można było ją trochę zaokrąlić. bardzo nie podoba mi się łazienka, jakby taka pusta. Ogród na zewnątrz jeszcze ujdzie, ale wkurza mnie ta idealnie zasiana trawa, która odbiera dużo realizmu. Reszta jest nawet fajna, daję 5+/10.

Probs
03.04.2011, 16:53
No cóż. Prosty i stylowy ale jakiś dziwny. Przecież tam prawie nic nie ma oprócz podstawowych przedmiotów ! :| Trochę ozdób, kwiatków i tyle. Kiepsko no.
5/10

Bush
04.04.2011, 18:09
Łał. Wyjątkowo klaustrofobiczny. Ale to cholernie.
Nie podoba mi się, ale fajnie, że próbujesz coś zrobić.
Pusty, biel bije po oczach, a brak... czegokolwiek (?) jest tak oczogwałcący, że nawet dobrze, iż jest tak mało zdjęć.
I jeszcze jedno: gdzie jest szafa lub jakakolwiek komoda???

Vipera
04.04.2011, 21:15
Nie podoba mi się. Nie dość, że jest tak jasny, że aż oczy bolą, to jeszcze na dodatek maleńki. Mało ozdób, brzydkie meble...
Cóż. Ćwicz dalej.

Continue.
08.04.2011, 18:08
Gdy zobaczyłam pierwsze zdjęcie to padłam ze śmiechu. xD
Gdyby był trochę większy i przestrzenny, może jakoś by to uszło, ale to wygląda trochę na 'malutką ruderę'. Niby ma ładne, dobrze ustawione meble, ale to trochę za mało... 6/10.

Becia
13.04.2011, 09:50
Noto:
- okropna trawa - powinieneś ją jakoś 'uróżnorodnić' - bo ja nigdy nie widziałam takiej przesadnie, zielonej trawy. ; o
- ogrodu właściwie nie ma - kilka krzaków, jedno marne drzewo i już? :<
- ściany bryły to wtf - ta farba wygląda jak z painta. :<
- przedsionek - jest zimny i przydałoby się w nim więcej kolorów; ten stolik mi nie pasi - nie potrzeba go, skoro jest ta komoda. :<
- KURDEE, GDZIE FIRANKI? ; oo
- salon jest nudny - i nie pasuje mi ta komódka/szafeczka czy co tam jest.
- kuchnia nie jest zła - ale: lampa w którą wchodziii kwiatek *wtff* - wgl nie pasuje, noi, po jakiego te palmy na tych szafkach?
- sypialnia, eh niee, ta tapeta na ścianie, gdzie jest okno wgl nie pasuje; i jeszcze łóżko przy okniee, noł. ; o
- łazienka jest nudna.

Ogólnie, to dom jest mdły, brakuje kolorów, ozdób, roślin i FIRANEK, które sprawiałyby, że dom byłby przytulniejszy. Jak tak patrze, to jakbyś popracował, to dom byłby naprawdę niezły - bo jak na swój wiek, to jest b. dobrze i za kilka lat mógłbyś być naprawdę dobry - ale trzeba tylko chęci. I kuurdee, weeeź, nie rób takich zdjęć, bo oczopląsu można dostać - i rób je printem, a nie aparatem z gry - bo ten z gry, to se można.. ER

Annbe
26.04.2011, 20:17
a mi sie podoba :) skromnie, ale ładnie 7/10 (dodałabym parę elementów w ogrodzie)
twórz dalej ;]

agacarter
07.08.2011, 06:58
Bryła jest fajna bardzo mi się podoba.Nie pasuje mi jedynie ta biel jest za jasna a może tak na zdjęciach wyszło :) W środku jest bardzo ładnie ale trochę za ciasno.Meble są superowe.Najbardziej podoba mi się sypialnia.Ładnie jest pomalowana najładniejsza jest ta tapeta nad łóżkiem.Nie podoba mi się ten ogródek z tylu jakoś mało zieleni tam jest i tak pusto.Ale domek jest fajny :rolleyes: