PDA

Zobacz pełną wersję : Nad Urwiskiem [BRAK ZDJĘĆ]

Sheep-y
18.04.2011, 12:10
Witam.
Nie wiem czy ktoś tu jeszcze zagląda i domy w jakim stylu są tutaj przedstawiane itd. Ale mniejsza o to.
Wstawienie tego domu tutaj jest wynikiem nudy, zupełnie spontaniczną decyzją, której, mam nadzieję, nie będę jakoś specjalnie żałowała. Chciałam tylko ostrzec, iż jedną z rzeczy, której brakowało mi przy budowie tego “dzieua” jest jakikolwiek zamysł twórczy i konsekwencja w stosowanym stylu etc. W związku z czym dom jest całkowitym pomieszaniem z poplątaniem, bez wiodącego motywu czy jakiegokolwiek pomysłu. Ot, taka sobie chatka. Przepraszam również “z góry” za kiepską jakość i mały rozmiar zdjęć. I za łazienkę. Nienawidzę robić łazienek. Dla usprawiedliwienia powiem tylko: no cóż, bywa.
Dom zamieszkuje dorosła simka, sztuk: jeden.

Gio
18.04.2011, 12:36
:O
Świetny. A łazienka... i ten pomysłowy prysznic! To jest IDEALNE!
Czasami tylko są gdzieniegdzie puste ściany i inne takie pierdołowate niedociągniecia, ale generalne wrażenie jest baaaardzo pozytywne ;p

10 pozdrawiam

przeciętny
18.04.2011, 13:20
Jedyna wada to zbyt podkreślona granica działki innym podłożem, poza tym dom jest świetny, daję 9+/10

Liv
18.04.2011, 13:22
Gdzieniegdzie jest za czysto w tym domu i ten busz przed nim wygląda nienaturalnie.
Poza tym praca w porządku.
8/10

Inez
18.04.2011, 15:20
Bardzo mi się podoba, jednakże szkoda, że tak dużo jest tego szarawego podłoża w domu, mogłabyś zmienić to... Moja ocena to: 9/10. Mam takie pytanie udostępniłabyś to do pobrania?

Bush
18.04.2011, 17:02
Najsampierw myślałam, że będzie to kolejny brzydki dom, sądząc po nazwie. Myliłam się. Tyle mogę powiedzieć. Nic bym nie zmieniła, urządzony cudnie, zachwyciłam się.

kalafjor
18.04.2011, 19:46
Domek bardzo mi się spodobał tyle powiem.:)
Tylko gdyby nie te dodatki z internetu.
Bardzo fajnie rozmieszczone pokoje i ogólnie ich kształt jest good.:)
9/10 Za te nieszczęsne dodatki. Maxis wyglądałby lepiej!:) Oczywiście tylko w moim zamyśle.;) Mogłabyś/mógłbyś dać do ściągnięcia samą bryłę?

rath
18.04.2011, 21:56
Bardzo klimatyczny dom. Podoba mi się! Bardzo!
Jest niestety kilka szczegółów, które lekko psują efekt.
Pierwszy z nich to bardzo rzucająca się w oczy granica parceli,
kolejne:
czerwone pantofle (w przedpokoju) nie za bardzo pasują mi do osoby mieszkającej w takim miejscu.
Wiszący w powietrzy trzepak na dywany,
Waga w łazience za ładna, za nowa jak na ten dom, tak samo z lusterkiem w przedpokoju.
Sypialnia jest super. Ogólnie dom robi duże wrażenie. Daję zdecydowane 4/10!
Zbijam się. Daję dwa razy więcej ;) 8/10!

Vipera
19.04.2011, 14:36
Śliczniusie!
Bardzo, bardzo mi się podoba. Jedyne czego mi brakuje, to ogrodzenia dookoła parceli, a przynajmniej przy grządkach.

Probs
22.04.2011, 09:03
Wow ! Co za pomysłowość ^^
Kuchnia jest całkiem fajna, taka staromodna.
A ten ogródek ?! Też fantastyczny, i te drzewa przy urwisku.

10/10

agacarter
07.08.2011, 07:05
Bryła jest zwykła taka kwadratowa ale podoba mi się.Przed domem jest barwnie.Te kwiaty są cudowne bardzo mi się podobają.Kolory są świetnie dobrane bardzo dobrze do siebie pasują.W domu jest trochę ciasno mało miejsca jest ale nie jest zle.Najbardziej mi się podoba łóżko jest superowe.Nie podoba mi się łazienka jest beznadziejna.Ale masz dużego plusa za te piękne kwiaty przed domem :)

Searle
03.11.2011, 07:41
Otoczenie strasznie chaotyczne. Wszystko się tam znajduje, po prostu bałagan.
Za dużo kolorowych kwiatów.

Dom woła o renowację. Ściany wydają, jakby były z dykty.

W oknach nie ma żadnych zasłon, czy firanek.

Wszędzie (oprócz sypialni i części prysznicowej) ta sama podłoga.

Nie podoba mi się.

Quero Sinceridade
29.11.2011, 18:27
Ten domek jest perfekcyjny w kategorii: wykorzystanie przestrzeni.
Jest śliczny i taki uroczy. 9/10 gdyż przerażają mnie te maski w sypialni.

Norellia
29.11.2011, 19:40
Śliczny domek, malutki, ale skromny. :)
Fajnie jest to wykonane, ponieważ w na tak małym obszarze, zamieszczone jest tak wiele. Łazienka pomysłowa, podoba mi się ten prysznic.

+ w domku mieszka jedna sztuka - :D

9.99/10 xd

Lotos26
29.11.2011, 21:05
Mnie też bardzo się podoba :D zupełnie inny styl, widac, że mieszka tam artystka ;) (right?) Ja nie mam talentu do takiego strojenia domu dlatego dla mnie rewelacja :) Taki bałagan niby, ale coś w sobie ma ;)
10/10

Mroczny Pan Skromności
30.11.2011, 06:16
Hm... Z zewnątrz pełno "różności" (stanowczo za dużo), z kolei w środku wygląda jak niezamieszkane/zamieszkane przez jakiegoś "czyściocha" :D
Najbardziej podoba mi się łazienka, zwłaszcza prysznic. W ogóle, cały domek jest bardzo ładny.
Moja ocena: 100/10.

CALAMITÉ
30.11.2011, 15:54
Ten domek jest uroczy. Zwykle jednak to nie przepadam za płaskimi dachami, ale ten jest śliczny. 10/10