Zobacz pełną wersję : List do Julii - ogłoszenie wyników
List do Julii
http://www.forum.thesims.pl/picture.php?albumid=544&pictureid=4017
Mam zaszczyt ogłosić, że konkurs wygrała... <werble on>
Z N U Ż O N A
<werble off>
Dziękuję Wam wszystkim za udział w zabawie i podziwiam za twórcze podejście, choć jak widać konkurencja była duża.
I przy okazji przepraszam za zamieszanie, ale miałam trudności z dostępem do netu.
Jeszcze raz serdecznie dzięki i pozdrawiam :)
Wygrała osoba która jest kontrowersyjna niemiła i nie budzi we mnie żadnej sympatii.
Wyłazenie z tekstami typu "potnij się" albo pokazywanie fucków w moim profilu jest na prawdę niskim poziomie intelektualnym.
Wygrana w konkursie to jedno a zachowanie na forum to drugie.
Ale i tak gratuluje.
@Kacpersky,głosowalem na kogoś innego.
Chciałbym Ci przypomnieć Jakubie, że na nią głosowałeś.
A tak w ogóle to gratuluje znużonej. Napisała super list, wprawdzie nie na nią głosowałem, ale jej list i tak był super. Ciekawe jaką nagrodę wybierze... Pewnie rangę :)
Jeszcze raz gratuluję znużonej wygranej, a Jakubowi inteligencji.
skoro kwiczysz ze wygrana w konkursie to jedno a zachowanie na forum to drugie, to na ch**a (przepraszam bjork, ale inaczej się do niego nie da chyba dotrzeć) poruszasz temat jej zachowania. Głosowanie było jak najbardziej fair, a znuzona miała jeden z lepszych listów. Gratuluję wam wszystkim bo ja nie wiem czy napisałbym list który wart jest tu pokazania :)
Aperlaxive
01.05.2011, 19:23
Gratuluję wygranej. Ja głosowałam na kogoś innego
Gargamel
01.05.2011, 19:39
Gratuluję wygranej, choć przyznam szczerze, że głosowałem na ździebko inną osobę;)
Wyłazenie z tekstami typu "potnij się" albo pokazywanie fucków w moim profilu jest na prawdę niskim poziomie intelektualnym.
Zawsze możesz podkablować "uprawnionym", jeśli wiadomości zostawiane na Twoim profilu Cię obrażają. To podlega tak samo karze jak łamanie regulaminu na forum.
Wygrana w konkursie to jedno a zachowanie na forum to drugie.
A w konkursie ocenia się jednak konkretną umiejętność, a nie, jaka ta osoba jest :)
(gdybym miała oceniać po znajomości to chyba musiałabym dzielić jeden głos na milion kawałków, żeby każdemu coś się dostało ;))
Jak to już w życiu (stety czy nie) bywa, nie każdy dla każdego zawsze będzie miły i nie ma co rozpaczać, tylko olać taką osobę :)
Gratuluję Tenzi! Nie głosowałam, bo nawet wszystkiego nie chciało mi się czytać, ale zerkałam na listy i szczerze powiedziawszy na nią też bym oddała głos.
Jej list był niebanalny, imo najbardziej oryginalny i fajnie napisany :)
hellraiser
01.05.2011, 20:42
Ja pragnę pogratulować wszystkim uczestnikom konkursu. Napisaliście bardzo ładne listy (no przynajmniej niektórzy, którzy wiedzieli, co to jest w ogóle list). Szczególnie gratuluję znużonej wygranej, chociaż ja oddałem głos na inną osobę, której także pragnę złożyć serdeczne gratulacje, bo ten list też miał dużo głosów :) Jeszcze raz gratki.
Chryzantem Złocisty
01.05.2011, 20:53
ja głosowałam na znużoną,jej "buciki" skradły moje serce :D
i odczepcie się od niej,jest sobą,i nie liże każdemu dupy.
Gratulejszyn Karolina !
Gratuluję również innym uczestnikom !
Czekam na inne konkursy. W końcu zaczął się już maj :)
o kurcze, jeden glos przewagi : D
mimo, ze glosowalam na kogo innego to i tak gratuluje!
szczerze to nie wiem co wy widzicie w tym liscie =o ale no ok, gusta sa rozne, gratulacje!
Gratuluję mojej faworytce :)
kalafjor
01.05.2011, 21:39
szczerze to nie wiem co wy widzicie w tym liscie =o ale no ok, gusta sa rozne, gratulacje!
mhm
Owszem na początku miałem oddać głos na Ciebie, ale doszło jeszcze dużo innych prac lepszych według mnie.
KONGRATULEJSZYN!!! : D
Larandil
02.05.2011, 06:55
centa...
dziekuje wszystkim. ehh, no nie kazdemu musi sie podobac moj list, ale to nie moja wina, ze wygralam. Plastikowa Prezerwatywa mnie namowila, dalam, tak dla dobrej zabawy.
i chce pogratulowac Narcyzowi, rowniez miala ciekawy list.
Gratuluję wygranej, aczkolwiek nie brałam nawet pod uwagę listu znużonej - niczym mnie nie zachwycił.
awww, Tenzia :3 gratulejszyn !
panie J - tutaj oceniamy pracę,a nie autora ;)
Continue.
02.05.2011, 09:53
Gratuluję znużonej, piękny list! :)
@Jakub - gratuluję bogatego słownictwa, pewnie trochę się napracowałeś. :P
Ja tak samo - gratulacje dla znużonej,chociaż tak samo - jej list mnie nie zachęcił do oddania na nią głosu.Według mnie lepszy list miała inna osoba ;p
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.