Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Najlepsze akcesoria do The Sims 3

Scheiße
03.05.2011, 10:12
Które akcesoria są Waszym zdaniem najlepsze?

P.S W wyszukiwarce nie było takiego tematu.

Lubie
03.05.2011, 14:50
Jak narazię sporo osób oddało głos. ;p

hellraiser
03.05.2011, 17:27
No, aż trzy osoby! To naprawdę tłum!

Co do tematu, żadne akcesoria trójkowe mnie nie zachwyciły. Najlepiej spośród wszystkich wypada Nowoczesny apartament, ma najładniejsze meble. Często korzystam z tego pakietu. Co prawda, nowych obiektów mało, bo mało, ale parę dodatkowych klamotów w tym katalogu jest.
Drugie miejsce to IwP, też fajne. Fajnie, że dodali kilka nowych modeli jacuzzi i jakieś duperelki ogrodowe.
Szybkiej jazdy nie komentuję nawet, bo szkoda słów.

By the way, uważam, że jeszcze za wcześnie na tego typu ankiety. Na pewno wyjdzie jeszcze sporo nowych akcesoriów, więc ewentualnie będziesz musiał edytować tą ankietę.

Vendea
06.05.2011, 16:26
no już cztery osoby :D
I mi się podobały nowoczesny apartament bo nawet były jakieś fajne meble , ale nie wszystkie mi sie podobały.
A drugie miejsce ma impreza w plenerze bo są tam całkiem fajne rzeczy ;]
a szybka jazda okropne mam i załuje ze kupiłam ;|
zgadzam sie całkiem z Nightfall

Owl Finch
06.05.2011, 17:12
Zdecydowanie nowoczesny apartament. Meble są ładne, jeśli pokombinować ze zmianą stylu, mogą wyglądać na prawdę świetnie, ubrań jest całkiem sporo jak na akcesoria, co więcej też są fajne, bo nadają się na co dzień (a nie tak jak w SJ jakieś kombinezony). Poza tym meble w domu są każdemu przydatne, a samochody czy ogrody... To już różnie bywa.

Searle
06.05.2011, 18:10
Mnie również najbardziej do gustu przypadł Nowoczesny apartament.

Szkoda, że akcesoria z trójki są skromniejsze w przedmioty, niż te z The Sims 2.

Chiyano
06.05.2011, 18:12
Trójkowe akcesoria mnie nie zadowalają. Kilka obiektów, fryzur i ubrań... Mogli by za te 30 zł włożyć trochę więcej.
W tej chwili chyba najlepszy jest Nowoczesny Apartament. Ubrania i włosy wg mnie nie zachwycają ale są fajne meble. Szybka jazda - jeszcze mniej dodatków, które są jeszcze gorsze nić w NA. IwP nie mam, ale jest u mnie na II miejscu, wydaje się być lepsze od SJ.
Ale na razie wstrzymam się od głosu, poczekam jak wyjdą jeszcze jakieś akcesoria . : )

patryk916
08.05.2011, 08:22
Impreza w Plenerze bo pozostałe 2 według mnie to stracone 80 zł

miłośniczka zwierząt
10.05.2011, 18:59
Jak dla mnie najlepszymi jest jak na razie Nowoczesny Apartament ale jak, kupie Imprezę w plenerze to może to się zmieni.

adamo030
11.05.2011, 08:19
A ja mam pytanie do sims 2 do H&M. Sory że pisze tutaj, ale pewnie tam bym się nie doczekał. Powiedzcie mi czy można zrobić pokaz mody? A jak tak to jak to zrobić.

Owl Finch
11.05.2011, 12:15
Nie no to pytanie tutaj jest chyba ostatnim pytaniem, które się nadaje :P Tu jest dział The Sims 3, podejrzewam, że właśnie lepiej jak zapytasz w dziale dotyczącym dwójki...

Lubie
12.05.2011, 13:20
Mam do was pytanie.. Jakie Akcesoria polecacie.?? Bo jadę na wycieczkę, i jak mi zostanie kasy to zamierzam kupić akcesoria, ale jakie.. :P

Wielebny
12.05.2011, 13:30
Najlepiej zrobisz jak żadnych nie kupisz, bo to strata pieniędzy.
Nie warto wydawać podajże 40zł za kilkanaście obiektów.
Lepiej uzbieraj jeszcze trochę i następny dodatek "pokolenia" kup.

Ale jeśli rzeczywiście chcesz się zaopatrzyć w jakieś akcesoria to na Twoim miejscu wybrałbym "Impreza w plenerze" ;)

Lubie
12.05.2011, 13:49
Ahaa.. :P To zobaczę.. A pokolenia będę miał czy tak, czy tak. :P

adamo030
12.05.2011, 17:36
No napisałem tutaj, bo tam raczej szybko mi nikt nie powie.

Lubie
13.05.2011, 11:11
@up. A tutaj może szybciej...

DiamentowaSimka
03.06.2011, 15:55
Dla mnie tak:
1-Impreza W Plenerze.2-Nowoczesny Apartament i też na 2 Szybka jazda :D

Verdi
04.06.2011, 12:55
Mi podoba się Impreza w Plenerze, ale Nowoczesny Apartament też jest niczego sobie.
Ogólnie lubię urządzać domki, więc te meble są ładne i lubię nowoczesny styl. Na świeżym powietrzu też fajnie zaprojektować ogród, dzięki kilku nowym przedmiotom (szkoda tylko, że właśnie kilku).
W najmniejszy zachwyt wprawiły mnie akcesoria Szybka Jazda. Oprócz ciekawych typów samochodów właściwie nie ma w nim nic szczególnego.

Darkus
19.06.2011, 11:18
Miejskie Życie będzie chyba najlepsze. <3
A tak pozartym, to chyba IwP jest najlepsze, ale i tak nie dorównuje tym z dwójki. :P NA też dobre.:-) SJ to totalna porażka krótko mówiąc. Cóż, nie wychodzi im to narazie...
Trzymajmy kciuki za MŻ! ;)

Lady_1999
19.06.2011, 15:51
Szybka Jazda :D

nmin
19.06.2011, 18:37
Nie wyobrażam sobie, że mogłabym nie mieć akwarium z NA. Jest cudowne, dlatego NA jest dla mnie najważniejszymi akcesoriami.
Na drugim miejscu stawiam SJ, bo jest w nich świetny motocykl. Co prawda mógłby być szybszy, ale i tak bardzo mi się podoba.

Nie mam IwP, ale oglądałam screeny i nie urzekły mnie, podoba mi się tylko jacuzzi z fontanną.

Ejak
06.07.2011, 12:36
Najlepszy jest NA, najciekawsze rzeczy tam doszły. I w końcu gitara elektryczna, bez której nie mogę się obejść.

Emila_1999
14.07.2011, 12:47
Mi najbardziej do gustu przypadła Imperza w Plenerze uwielbiam te ubrania z IwP na kolejnym miejscu daje szybką jazdę tylko za fryzury i ubrania samochody mi się nie podobają :(( a nowoczesnego apartamentu nawet nie posiadam kiedyś chciałam kupić ale poprostu nowoczesny styl nie. pasuje..

Betty_1981
02.08.2011, 17:20
Dla mnie najlepszsy jest NW. A IWP. Jest całkiem niezła
A SJ. To Hała! poprostu żałuję że kupiłam :((
SJ.Wyglądała jak 0.0.00 próbna werjsa Sims 1.

anie_1981
03.08.2011, 09:23
Głosuję na nowoczesny apartament. Ma sporo obiektów, które mi się podobają. Zazwyczaj nawet jeśli akcesoria mają różne obiekty, to i tak podobają mi się tylko niektóre. Ale w przypadku NA, podobają mi się niemal wszystkie. Do tej pory moi ludzie mają sypialnie, łazienki i sprzęt audio\Video z tych właśnie akcesoriów.

Angie60
03.08.2011, 19:10
Oo Widzę że NA. Prowadzi bo to moje ulubione akcesoria!

ps:Moża powinieneś dodać też MŻ. :|

Aleksandra
05.12.2011, 16:37
Zdecydowanie Nowoczesny Apartament , Innych Akcesorii nie posiadam i chyba na razie nie mam zamiaru ich nabyć .:)

Królewicz Grudkowego Kosmosu
27.09.2013, 11:05
Osobiście nie posiadam "miejskiego życia", ale sądzę, że te akcesoria są najlepsze bo dodają nowe rabbit holes i obiekty z Kariery i Pokoleń, poza tym są spoko ciuchy i fryzury. Z tych co posiadam to bardzo lubię DIESEL'a tylko mogliby dodać jakieś fajne modne fryzury, a nie tylko ciuchy i meble. Ale cieszmy się tym co się ma. :)