Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Ea manager dowload

Asiia
08.05.2011, 11:19
Hej , mam problem z grą The sims 2 Double Deluxe . Kupiłam je , nie są ściągane . I są zainstalowane na innym komputerze . I w poradniku The sims 2 jest napisane , że : ,,Jeśli po zakupieniu gry chcesz ją zainstalować na innym komputerze , najpierw pobierz i zainstaluj na nim program EA Dowload Manager , a następnie uruchom aplikację i zaloguj się na swoje konto EA . Wybierz tytuł gry na wyświetlonej liście i kliknij przycisk START , aby pobrać grę''
Pobrałam program EA Dowload Manager i zarejestrowałam się i zalogowałam , ale w zakładce 'moje gry' i nie ma w niej The sims 2 Double Deluxe . Nie mogę ich zainstalować . Co mam zrobić? Z góry dzięki .

Alisha
08.05.2011, 13:44
Musisz wpisać jej 'legalny kod' - to co prosi instaler żeby przepisać z tyłu książeczki. Tak, do programu. I zacznie ściągać.
A tak poza tym - simsy przecież można zainstalować na ilu kompach chcesz... :|

Liv
08.05.2011, 18:10
Na przyszłość radzę nie trzymać się tak ściśle instrukcji, bo niekiedy głupoty tam piszą, jak w tym przypadku ;]
To, czy zainstalujesz Simsy na jednym czy 10 kompach to już Twoja sprawa (inaczej się to ma, gdy komp nie jest Twój). No i po co sobie utrudniać życie?