Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : E3: EA wprowadza Simy na Facebooka

Ilona
07.06.2011, 15:16
http://www7.pic-upload.de/07.06.11/9dgzpdkqbus.jpg (http://www.pic-upload.de/view-10243479/simssocial-gruppe.jpg.html)

THE SIMS ZDOBYWAJĄ FACEBOOKA!

Pogrywaj z życiem, pogrywaj z The Sims na Facebooku!

Electronic Arts zapowiedziało The Sims Social, innowacyjną grę, która wprowadzi franczyzę The Sims na największy na świecie portal społeczności - Facebook. W The Sims Social można pogrywać z życiem na zupełnie nowej platformie, ale ze znanymi i lubianymi aspektami gry The Sims – można stworzyć Sima, zbudować dom swoich marzeń, budować przyjaźnie i przeżywać romanse, a także doświadczać niezwykłych przygód – a to wszystko ze swoimi znajomymi na Facebooku. Gracze będą bowiem mogli połączyć się ze swoimi prawdziwymi przyjaciółmi i dzielić się wszystkimi doświadczeniami i przygodami swoich Simów.

Dodatkowo EA planuje uruchomić wersję mobilną aplikacji, która będzie obsługiwana przez najnowszą generację smartfonów. Dzięki temu gracze będą mogli towarzyszyć swoim Simom, nawet jeśli są z dala od komputera.

Gra dla polskich użytkowników będzie dostępna początkowo w wersji angielskiej, planowane jest jednak przygotowanie również polskiej wersji językowej.

Aby dowiedzieć się więcej o The Sims Social wystarczy przejść na stronę: www.facebook.com/TheSimsSocial.

http://www.youtube.com/watch?v=gOwf9sxe7Hw&feature=player_embedded

źródło http://www.simy.pl/news/e3-ea-wprowadza-simy-na-facebooka/

Beatrice
08.06.2011, 11:12
Hehe, nie mam Facebooka xD

nmin
08.06.2011, 12:26
Poczekam na uruchomienie, a potem kto wie, może sprawdzę, czy to coś ciekawego :)

Paka
08.06.2011, 15:21
nooo ale żeby sie nie cięło :<

Lubie
08.06.2011, 15:44
a ja nie wiem dlaczego, ale nie wiem jak to uruchomić... :]

nmin
08.06.2011, 16:14
a ja nie wiem dlaczego, ale nie wiem jak to uruchomić... :]Ja wiem dlaczego - bo na razie jest "coming soon"...

Gio
08.06.2011, 17:29
Czyli że można stworzyć swojego sima w wirtualnym simowym świecie i potem prowadzić relacje z innymi? Koncepcja ciekawa, ale czy się sprawdzi :|

muffindance
09.06.2011, 09:02
brzmi ciekawe, ale zgadzam sie z Gio.
nie wszyscy moi znajomi na fb beda chcieli z tego korzystac, co bedzie wtedy? ;p
wyprobuje ^^

kamil11
11.08.2011, 12:14
Już działa. Nie umiem w to grać, z tego co widzę nie można wychodzić na miasto, i nie ma npc, można grać tylko ze znajomymi, co jest nie fajne bo nie lubię i nie używam facebooka.

shader868
14.08.2011, 10:33
Z tego co wiem, The Sims Social będą grafiką przypominać w pełni the sims 1 ;p rozgrywką też , ale będą jakieś nowe udogodnienia. Będzie np. można zawierać związki z przyjaciółmi z fejsa , to mi sie nie podoba :>

sebi27- pewnie tak :)

zelkam
14.08.2011, 10:51
w wersji beta nie zauważyłam opcji pracy, być moze dodadzą ją w pełnej wersji ?

hare_krishna
14.08.2011, 22:30
Jak narazie to zupelnie mi sie nie podoba, moze sie rozkreci - to dopiero beta, ale liczylem na cos wiecej...

Savigge
15.08.2011, 06:12
Gram i zdobywam lvl i mi się niezmiernie podoba :P Może nie jest zbyt realna, ale wystarcza przynajmniej mi :)

nmin
15.08.2011, 11:56
Trzy pytania dotyczące gry :P

1. Czy trzeba być często online, czy można tak jak w TS na komputer wchodzić do gry, gdy ma się na to czas, i zastać ten sam stan gry, który się zostawiło?
2. Czy trzeba mieć znajomych, którzy też grają, żeby Sim kogoś znał, czy Sim może znać Simów generowanych przez grę?
3. Czy na profilu facebookowym pojawiają się jakieś bzdurne informacje typu "Sim Natalii dostał właśnie awans"?

Chatoyant
15.08.2011, 12:56
2. trzeba miec znajomych, ktorzy w to graja, inaczej sim zna i moze odwiedzac tylko Bellę.
3. tak jak chyba we wszystkich grach na fejsie, można dzielić się ze znajomymi swymi postępami (wyzszy lvl, wypelnienie misji) dzieki czemu po kliknieciu w link pod takim powiadomieniem beda mogli otrzymywac jakies tam bonusy.

Larandil
15.08.2011, 13:32
a mi sie gra zatrzymuje na 35% i duppppa

Spectrum
15.08.2011, 14:32
ja mam tak samo :(
Poczekam jeszcze pare minut

Chatoyant
15.08.2011, 14:41
tez to mam ;p czesto tez wyswietla sie komunikat, ze trzeba odswiezyc przegladarke. tak to juz jest z wersjami beta...