Zobacz pełną wersję : The Sims 3 "Zwierzaki" wersja kolekcjonerska
Jak wiadomo od czasu do czasu oprócz normalnej wersji gry można również nabyć wersje kolekcjonerska i tak będzie również w przypadku "Zwierzaków".Oprócz ładnego opakowania będzie kilka rzeczy,które nie będą dostępne w normalnej wersji gry i tak min. w wersji kolekcjonerskiej będzie kasa,która umożliwi otwarcie własnego sklepu zoologicznego,co więcej tylko w tej wersji gry będzie możliwość wybrania odpowiedniej do tego parceli.Jeżeli ktoś nabędzie normalna wersje i pobierze z neta taki sklep,to po umieszczeniu w okolicy będzie miał renomę-zakaz odwiedzania.Cena wersji kolekcjonerskiej będzie taka sama,jak normalnej wersji gry,ale nie będzie dostępna do pobrania w sklepie Origin.
źródło http://www.simtimes.de/2011/diesims3/einfach-tierisch/infos-zur-die-sims-3-einfach-tierisch-limited-edition-8523/
Omg, ale EA bzdury wymyśla, możliwość otwarcia własnego sklepu, a tym bardziej ze zwierzakami powinna być dostępna od dawna ;/
Jak to - cena kolekcjonerskiej taka sama, jak zwykłej? Czytam po polsku, czytam po niemiecku, a powodu jak nie rozumiałam, tak nie rozumiem :P
Kupię kolekcjonerską nawet, jeśli będzie droższa.
Beatrice
20.06.2011, 04:07
Cena wersji kolekcjonerskiej będzie taka sama,jak normalnej wersji gry,ale nie będzie dostępna do pobrania w sklepie Origin.
Co proszę ? Nie rozumiem tego wcale.... Jak to jest możliwe w ogóle ? :/
Ale wydziwiają. Skoro cena będzie taka sama, to po co tak bardzo zachęcają do wersji kolekcjonerskiej?
Może myślą, że ktoś sobie kupi zwykły dodatek i edycję limitowaną? Idioci :).
@up czyli że jak? że the sims 3 zwierzaki i the sims 3 zwierzaki wersja kolekcjonerska? Nie, to bez sensu.
Może chcą zwiększyć sprzedaż, taka promocja? I wtedy może więcej osób by kupiło oryginalną grę...
Przecież wiem, że bez sensu...
Tak o napisałem o.O
Znany producent gier z serii The Sims 3 - Graham Nardone - postanowił zdradzić trochę szczegółów na temat limitowanej edycji dodatku Zwierzaki, którą będą mogli nabyć fani grania na platformie PC/MAC.
Wiadomość od Grahama pojawiła się na łamach oficjalnego forum serii The Sims 3.
Witam wszystkich fanów The Sims!
Miałem ogromną nadzieję, że uda mi się odpowiedzieć na wasze pytania znacznie szybciej, jednak miniony tydzień był naprawdę zwariowany. Pragnę wam zatem bardzo podziękować za cierpliwość.
Oficjalne ogłoszenie The Sims 3 Zwierzaki to fala ekscytacji nowym rozszerzeniem, a także sporo pytań na temat zapowiedzianej edycji limitowanej dla wersji PC/MAC. Dziś mam zamiar rozwiać wasze wątpliwości na temat wspominanego wydania specjalnego. Podobnie jak w przypadku poprzednich edycji limitowanych, także Zwierzaki w tym wydaniu składają się z wersji podstawowej i dodatkowego, wyjątkowego materiału.
Gracze, którzy zdecydują się na zakup Limitowanej Edycji Zwierzaków otrzymają wyjątkowe miejsce dla swoich simów i ich zwierzaków. Będzie nim ekskluzywny sklep z akcesoriami dla zwierząt (nie jest to miejsce, gdzie kupicie zwierzęta). Jest to tylko "dodatek" do całej gry, zatem jeżeli chcesz wstrzymać się z kupnem lub po prostu nie masz ochoty na skorzystanie z przedsprzedaży po prostu nie będziesz miał tego wyjątkowego budynku, same akcesoria będziesz mógł nabyć w trybie kupowania.
Nasz zespół jest grupą prawdziwych szczęściarzy - mamy niesamowitych fanów, którzy nieustannie dzielą się z nami swoimi opiniami na temat gry oraz podsuwają nowe pomysły. Tworząc Zwierzaki jesteśmy przekonani, że ten dodatek spodoba się każdemu.
Dzięki za wasze wsparcie,
Graham, producent serii The Sims 3.
Pytania i odpowiedzi:
Co zawiera Limitowana Edycja The Sims 3 Zwierzaki?
Gra w edycji limitowanej zawiera dodatkowo:
* Gotowy sklep z akcesoriami dla zwierząt, który możesz umieścić w każdym mieście.
* Kasę fiskalną, która pozwoli Ci stworzyć swój własny sklep dla zwierząt.
* Dodatkowe obiekty, o których powiemy w najbliższej przyszłości.
Czy Limitowana Edycja jest droższa od standardowej?
Nie, obie wersje są dostępne w tej samej cenie.
Czy wspomniany sklep jest tzw. króliczą dziurą?
Nie, jest to w pełni interaktywna parcela publiczna, którą możemy podglądać "od środka". Znajdziecie tam kasę fiskalną, a także kasjera, któremu możecie zapłacić za wybrane akcesoria. Dzięki temu możecie stworzyć także swój własny sklep zoologiczny, który będzie wyglądał tak jak tego zapragniecie!
Jeżeli nie skorzystam z oferty przedsprzedaży, istnieje inna możliwość na zdobycie sklepu?
Nie. Jedyną możliwością na zdobycie sklepu zoologicznego, jest kupno edycji limitowanej. Standardowa wersja gry nie zawiera sklepów zoologicznych.
Jeżeli nie kupię Edycji Limitowanej, to nie będę mógł kupić zwierzaka dla moich simów?
Nie martw się, nawet bez edycji limitowanej będziesz mógł dać swoim simom Zwierzaki. Na chwilę obecną, nie powiedzieliśmy wam jeszcze o wszystkich nowościach jakie czekają w Zwierzakach, będzie ich znacznie więcej. Wspomniany sklep zoologiczny to tylko alternatywna metoda zdobycia akcesoriów dla swoich zwierząt, będą także inne sposoby, o których powiemy wam już niebawem.
Czy mogę udostępnić innym graczom parcelę z moim sklepem zoologicznym?
Tak, możesz udostępnić swój sklep innym graczom. Musisz jednak pamiętać, że jeżeli budynek pobierze osoba, która nie ma limitowanej edycji Zwierzaków sklep nie będzie dla niej funkcjonalny.
Czy mogę udostępnić innym graczom pliki zapisu mojej gry, jeżeli mam edycję limitowaną?
Tak, nadal możesz dzielić się swoimi zapisami gry. Jednak jeżeli gracz, któremu udostępnisz plik nie będzie miał zainstalowanej limitowanej edycji gry, podobnie jak w poprzednim przypadku, parcela sklepu nie będzie dla niego widoczna.
Słyszałem coś na temat 10 dodatkowych ras, one także dostępne są jedynie dla graczy decydujących się na zakup edycji limitowanej?
Dodatkowe rasy są materiałem przeznaczonym dla fanów gry w wersji na konsole. W przypadku PC/MAC nie przewidzieliśmy limitowanych ras.
W jakich państwach będzie można kupić edycję limitowaną?
Lista państw nie została jeszcze zamknięta, nadal pracujemy nad jej rozwinięciem. Sprawdzaj na bieżąco lokalną wersję sklepu Origin lub odwiedzaj stronę swojego ulubionego sklepu by sprawdzić, czy oferta nie została zaktualizowana.
Zamówiłem dodatek Zwierzaki zanim sklep, w którym złożyłem zamówienie ogłosił sprzedaż limitowanej edycji. Czy muszę anulować swoje zamówienie i złożyć je ponownie?
Nie, jeżeli skorzystałeś z oferty przedsprzedaży przed ogłoszeniem edycji limitowanej, po czym została ona wprowadzona do oferty wybranego sklepu, automatycznie otrzymasz wersję limitowaną.
znalazłam to tutaj http://www.simy.pl/news/graham-nardone-o-limitowanej-edycji-zwierzakow/
Co proszę ? Nie rozumiem tego wcale.... Jak to jest możliwe w ogóle ? :/
Może to być kwestia promocji dystrybutorów. Kupując w określonym sklepie masz coś dodatkowo, kupując bezpośrednie od EA (store) nie.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.