Zobacz pełną wersję : The Sims 3 Pokolenia - Historia z życia rodziny producenta
Internetowy portal Eurogamer opublikował świetny materiał video pokazujący czym tak naprawdę jest dodatek "Pokolenia". Zobaczcie jak zmieniali się członkowie rodziny producenta gry - Ryana Vaughna.
u5zQHbVCQmY&
źródło http://www.simy.pl/index.php
No, bardzo mnie ten filmik zachęcił do grania, bo dodatek już mam :) Wcześniej liczyły się dla mnie jedynie nowe ciuszki, wózki i inne pierdółka, a teraz dostrzegłam, że EP jest naprawdę fantastyczny i opłaca się trochę dłużej pograć, aby odkryć wszystkie jego możliwości :rolleyes:
Naprawdę dobry jest ten filmik... Nie wiedziałam, że można prosić przyszłego teścia o rękę jego córki :))
Super
Świetny jest ten filmik. Babcia najlepsza, a bliźniaki przypominają mi braci Scavo z Gotowych na wszystko :)
Hłe Hłe xDD Kocham ten filmik.
najlepsza Babuńcia :D
Reggie fajna "kujonka" :D
Bardzo fajną ma rodzinkę. Ciekawe czy naprawdę nią gra czy filmik został zrobiony tylko dla reklamy.
Mi się wydaje, że tylko dla reklamy, bo na początku filmiku nie ma ikonki babci, a później na przemian się pojawia i znika.
Jest tak dlatego bo to są urywki z filmiku na zmianę.
Ale pokazują to od samego początku życia familii, a babcia nie powinna pojawiać się w połowie, tylko na samym początku, prawda?
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.