Zobacz pełną wersję : Simy się nie starzeją
Nie wiem czemu ,lecz me simy się w ogóle nie starzeją. Nie używam kodu na zatrzymanie więc o co chodzi?
Agataa103
25.06.2011, 12:02
Tak czy siak może użyj kodu na odwrócenie tego, żeby simy się postarzały.
Filleable
28.06.2011, 08:19
Dzieje się tak u wszystkich simów, czy tylko np. w jednej rodzinie?
Owl Finch
28.06.2011, 10:54
To może w ustawieniach, w opcjach gry masz odznaczone starzenie się simów?
To może w ustawieniach, w opcjach gry masz odznaczone starzenie się simów?
Z tego co pamiętam, w dwójce nie było możliwości zaznaczenia/odznaczenia starzenia się simów, więc nie tu leży problem.
tisi, nie ściągnęłaś ostatnio jakiegoś dodatku albo hacka, który mógłby spowodować taki błąd?
kamilek20052
10.07.2011, 20:25
a spróbuj wpisać boolPropa i kliknij na sima z shiftem i wybierz opcje Set Brihtday(czy jakoś tak) i kliknij na sima i dorośnij i powinien rozpocząć kolejny etap życia.
albo insimenator, tam w edytorze czasu i dorastania bodajże masz opcje związane ze starzeniem się
E, ja bym się cieszyła gdyby Simowie bez kodów mi się nie starzały. Myśl pozytywnie :) Jeżeli jakiś etap Ci się znudzi, to zawsze, jak powiedział kamilek, wybrać opcję z kodem.
kamilek20052
20.08.2011, 10:43
a może wypróbuj wpisać kod Aging on? Może coś się pomieszało grze i zawsze przy starcie włącza się kod aging off? bo widziałem gdzieś na forum że można ustawić żeby kody się same wpisywały więc spróbuj. a jak nie działa to inseminatorkiem spróbuj włączyć a jak nie to po prostu ręcznie zmieniaj grupy wiekowe moim sposobem.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.