Zobacz pełną wersję : Jakie zwierze chciałbyś mieć w sims 3?
Tak, ale akcesoria, nigdy nie dawały takich urozmaiceń.
Spectrum
27.08.2011, 16:51
Tak, ale akcesoria, nigdy nie dawały takich urozmaiceń.
Ale by mogły nie pogniewał bym się gdyby za 40zł dodali jakieś zwierzaki nowe do gry :P
Master of Disaster
03.09.2011, 19:48
Jakby dali jakiś ekskluziw dodający m.in. wielbłądy na Al Simharze i pandy w Shang Simla (nie wiem jeszcze, co wymyślić dla Champs Les Sims - dziki? xD), to chętnie bym go kupiła... coś takiego mogliby dać w Edycji Kolekcjonerskiej - wtedy rzeczywiście byłby sens to kupić.
A tak do tematu, to poza tym, iż już sobie planuję kowboja z koniem i gotkę z czarnym kotem, to któremuś ze swych Simów trójkowych dałabym też maltańczyka...
anie_1981
14.09.2011, 17:59
Ja ciągle bym chciała kompletną listę ras psów\kotów\koni i gatunków małych zwierząt, ale coś czuję, że już raczej czegoś takiego się nie dowiem, dopóki nie zagram w dodatek. O tym jakie bym chciała rasy\gatunki zwierząt, pisałam wielokrotnie.
Chciałabym dzikie ptaki: kaczki, gołębie, ale skoro ich nie ma, to chcę kota rasy Angora:P
Mogli by wydać akcesoria do trójki w których dodali by różne nowe gryzonie, i jakieś nowe bonusowe rasy psów :)
Oby nie! Ja nie kupuję akcesoriów, nie wnoszą nic do gry ponad meble i tak mi dobrze :D Szkoda mi pieniędzy, żeby dać połowę ceny normalnego dużego dodatku za zestaw mebli :|
anie_1981
15.09.2011, 09:54
Ja lubię nawet akcesoria. Korzystam z rzeczy w nich zamieszczonych, ale wolałabym, żeby od razu dali dużą liczbę zwierząt i ich ras, niż bawili się w akcesoria.
P.S:
Oczywiście chciałabym już mieć grę w swoich łapkach!
distractme
15.09.2011, 10:59
Witam, jestem tu nowa :) co do pytania to najbardziej chciałabym konie, najlepiej rasy Shire i Pełnej krwi Araby, psy- Golden rettriver i maltanczyk lub chichuachua dla dzieci, Rotteweiler i Doberman do pilnowania parceli przed wlamywaczami, kota Angora Turecka i Norweski leśny, Jaszczurke najlepiej Legwana zielonego i jakby byly to kazda z mozliwych papug :D a no i bede szukala tez jednorozców chce miec chociaz 3 :) a wlasnie, czytalam gdzies ze mozna go bedzie znalesc na drugim koncu tęczy, co wy o tym myslicie? No i najwazniejsze pytanie, czy da sie stworzyc zwierzaki bez tworzenia nowej rodziny by wprowadzic je do obecnej rodziny ktorą gram? Jesli tak to jak?
a ja bym bardzo chciała wszystkie, jakie będą, no może dla każdej rodziny o innego...
distractme
18.09.2011, 18:49
Mari777 ja tez bym chciala najlepiej wszystkie jakie beda mozliwe ale np jelenia raczej nie bedzie mozna miec i sokola a psow, kotow, koni, gadow ptakow gryzoni itp tez nie mozna za wiele miec bo gdzies czytalam ze bedzie jakis limit ich na 1 parceli wiec jak maja byc wszystkie to dla kazdej rodzinki po troche :P
ale sokol, papugi, mrówki itp. moga być w nieskończoność na parceli aż zabraknie miejsca
BlackBerry
22.09.2011, 18:14
huh wie ktoś czy będą króliczki ? Jeśli ktoś już o tym mówił to sorry , ale tyle stron tematu, że nie ogarniam :O
distractme
23.09.2011, 08:55
Dzemikk ja juz pytalam o kroliczki, raczej ich nie bedzie wiec nie ma sie co nastawiac :(
Mari777 a sokol? on bedzie w nowym miescie zamiast golebi wiec watpie ze da sie go zlapac :(
BlackBerry
23.09.2011, 10:01
A ja tak bardzo chciałam króliczki ._. No cóż mówi się trudno :|
A ja bym chciał by po polach kicały zajączki :D:P Lisy też by się przydały :rolleyes: Bo to takie klimatyczne i pasuje do AP :)
Ja chciałabym mieć kilka koni, ot taka hodowla :)
BlueDinosaur
08.10.2011, 13:00
Najbardziej bym chciała duuuużo papug. Szkoda że nie ma kur...
Ja konie, bo kocham konie i sama jeżdżę konno, więc jestem ciekawa jak to będzie wyglądać w The Sims. :P
Aleksandra
11.10.2011, 08:09
A ja bym chciała żeby zrobili safari i dzikie zwierzęta : Lwy itd , I jeszcze żeby zoo było . xd:)
anie_1981
11.10.2011, 09:30
Ktoś się tutaj chwalił, że zrobił tygrysa, na bazie pasa. To by było ciekawe...
distractme
11.10.2011, 09:33
na bazie psa zrobil wielkiego kota? ciekawe.. chcialabym to zobaczyc. ja mojego lisa zrobilam z psa bo on jest od psowatych ;)
Aleksandra
11.10.2011, 17:25
A chciała bym też żeby można było pływać w oceaine z delfinami . :)
BlueDinosaur
11.10.2011, 17:33
A chciała bym też żeby można było pływać w oceaine z delfinami . :)
Haha... Twórcy chyba by prędzej rozmnożyli się wegetatywnie niż by dodali do simów delfiny, chociaż to kusząca wizja <delfiny w TS3 nie rozmnażanie wegetatywne twórców> .
anie_1981
11.10.2011, 20:21
Lepiej ich nie rozmnażać, bo zrobiliby więcej błędów :P
muffindance
11.10.2011, 20:38
Lepiej ich nie rozmnażać, bo zrobiliby więcej błędów :P
ahahaha, DOKLADNIE XD
a delfiny to byloby cos pieknego ♥ :wub:
distractme
12.10.2011, 09:14
tez sie zgadzam :) mogliby dac do jakichs wczasow delfiny, foki, walenie, krokodyle itp :)
Aleksandra
12.10.2011, 09:23
I Żeby dodali jeszcze nowe kraje . ;3 razem z egzotycznymi zwierzętami .:D
anie_1981
12.10.2011, 11:26
Wymarzone Podróże niestety są żałosne, więc dodatek do tego dodatku byłby podwójnie żałosny. Jedynie mogliby dać aktualkę, żeby w miastach wakacyjnych też pojawiały się dzikie zwierzęta. No i byłoby fajnie, gdyby dało się zabierać psy i koty za granicę. Zabieranie koni faktycznie byłoby dziwne, ale psy czy koty mogłyby jechać z Simem na wakacje. Już to sobie wyobrażam, jak kot przynosi swojemu panu krokodyla ze stawku w Egipcie...
W najnowszym dodatku na pewno zainwestuję w czarnego teriera rosyjskiego, którego twórcy gry... mocno - jak to powiem - spitolili. Pies to wielki, siedemdziesięcio kilowy potwór, z bardzo długą brodą, masywną klatą i cudnym włosem, a u nich to jakiś mały (wielkości yorka :P) czarny kundel. Do tego cavalier king charles spaniel, kot syberyjski oraz hanower. :)
ja najbardziej chciałabym mieć yorka w sims 3 :D
Justyna0307
22.10.2011, 17:23
ja mam yorka ale wygląda jak kundelek :( naprawdę mi się nie podoba jak te psy zniszczyli :( ale nie będę już wybredna :D
a nie można go "poprawić" np wydłużając mu sierść lub kształt pyska? :|
W sims marzyły mi się konie :D I są !
mi też marzyły sie konie... :D
Justyna0307
23.10.2011, 18:44
a nie można go "poprawić" np wydłużając mu sierść lub kształt pyska? :|
niestety nie można go chyba bardziej upodobnić :(
lizzielovesit
25.10.2011, 14:10
Konie! I to nie tylko w grze, a wręcz przeciwinie, marzę o koniu, w rzeczywistości :) (nie pluszowym) ;)
Hmm. Koń, pies, kot!
Myślę, że to właśnie te zwierzaczki są najbardziej przeze mnie upragnione, a jeśli bym miała wybrać jednego to chyba koń. Możliwe, że dlatego, że pierwszy raz się pojawi w simsach.
Ciekawe czy będzie dużo bezpańskich zwierzaków, chodzących po ulicach miasta?
justinea4
02.11.2011, 18:00
Hmm. Koń, pies, kot!
Myślę, że to właśnie te zwierzaczki są najbardziej przeze mnie upragnione, a jeśli bym miała wybrać jednego to chyba koń. Możliwe, że dlatego, że pierwszy raz się pojawi w simsach.
Ciekawe czy będzie dużo bezpańskich zwierzaków, chodzących po ulicach miasta?
Gram od pewnego czasu i u mnie problem tkwi w tym, że niestety nie ma dużo bezpańskich zwierząt. A w mieście nieraz nawet trudno zauważyć zwierzęta innych Simów.
Ja chciałabym mieć wszystkie dostępne zwierzęta, bo bardzo je lubię.
Jednak najbardziej ciekawią mnie konie, bo bardzo bym chciała mieć żywego.
anie_1981
12.11.2011, 11:53
Ja też kotów nie lubię :P Ale tak w ogóle, to ostatnio wypuściłam jednorożca i po tym zdarzeniu na działkę przychodziło mnóstwo Dzikich Koni. To zastanawiające, że pozbyłam się jednorożca by mieć mniej zwierząt na działce, a nie więcej. Zresetowałam je i na razie jest spokój. Ja ogólnie mam coś takiego, że nie lubię obcych ludzi i zwierząt szwendających się po podwórkach moich Simów. Gram jednak teraz w domu zbudowanym przez twórców gry i nie bardzo jest go jak ogrodzić. Poza tym, skoro mam konie, to byłoby to uciążliwe ciągle blokować\odblokowywać furtki na czas jazdy w teren.
TheSimka3
20.11.2011, 10:04
Ja też chciałabym mieć kurczaki, kury, koguty itp. Założyłam bym farmę, a na niej kury w kurniku, które znoszą jajka :P.
albo np krowy które dawałyby mleko :P Pomarzyć można :D
TheSimka3
25.11.2011, 07:44
Właśnie o takie farmerskie zwierzaki mi chodzi :D. Krowy dają mleko, kury jajka itp. :D Niestety tylko, pomarzyć....
ultraviolence
15.12.2011, 10:00
Ale za to są konie!
No właśnie, cieszcie się tym, co macie. Może w TS4 dadzą krowy i inne zwierzęta gospodarskie... Na dobrą sprawę, chętnie widziałabym w grze lwy, jakiegoś jaguara, pumę... Tylko do tego musieliby zrobić pewnie specjalne otoczenie, bo jakoś ciężko wyobrazić sobie dzikie koty biegające po Bridgeport czy Sunset Valley. Ogółem - brakuje mi zwierząt żyjących na Safari: bawołów, słoni, żyraf, nosorożców... Gdyby kiedykolwiek powstał dodatek do trójki, oferujący PRAWDZIWE, RODZINNE wakacje, ucieszyłabym się baaardzo, gdyby dodali takie otoczenie :D
Helena: Fajnie by było. Simka sobie idzie, nagle zaczyna gonić ją lew. Przerażona simka ucieka aż wali głową w drzewo :D Może kiedyś wyjdzie dodatek: "Safari" :)
theqatrick
25.12.2011, 12:47
Hayley - jestem prawie pewien, że nie wyjdzie. ;)
Moim zdaniem sonda powinna być wielokrotnego wyboru.
Ja bym chciała żeby były Łosie :D Takie duże włochate zwierzaki z wielkimi rogami, przechodzącymi przez leśne mętne jeziora... Rogi by im odpadały a simy mogły by je zbierać... :D Eghh... Trochę się rozmarzyłam :) No ale fajnie by było jak by Łosie były :P
Ja bym chciała żeby były Łosie :D Takie duże włochate zwierzaki z wielkimi rogami, przechodzącymi przez leśne mętne jeziora... Rogi by im odpadały a simy mogły by je zbierać... :D Eghh... Trochę się rozmarzyłam :) No ale fajnie by było jak by Łosie były :P
no, i nawet pasowaly by do twinbrook : D
a oprocz tego to koniee, sa takie sliczne <3
o piesku-dokładnie takim samym jakiego mam w domu ;)
psy<3 jak wiadomo kocham psy :P chciałabym żeby były świnie, bo są słodkie, mają takie śliczne ryjki ;3
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.