Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Bliźniacza rezydencja [BRAK ZDJĘĆ]

przeciętny
21.07.2011, 20:37
Postanowiłem stworzyć kolejny dom w TS2, tym razem jest są to 2 połączone ze sobą apartamenty. Na razie przedstawię tylko jedno mieszkanie, ponieważ nie mam zbyt wiele czasu na zabawę simsami - następne dodam później. Użyłem tylko maxisowych obiektów. Mam nadzieję, że Wam się spodoba.

Spectrum
21.07.2011, 20:46
Bryła ładna, wnetrza troszkę mniej, widzę, ze pomieszczenia są za duże i miejscami jest pusto ;) Ale kolorystycznie wszystko dobrze dobrane
Podoba mi się aneks kuchenny i jadalnie 7,5/10

Cam
22.07.2011, 22:26
Bryła UJDZIE, bardzo duża, ma jakiś taki kształt... ten pasek na dole mi się średno podoba, do tego dziwnie wygląda z nowoczesnymi oknami :O Zdjęcia są jakieś dziwne, nie wiele na nich widzę. Wnętrza są chyba ładne, ale przesadziłeś z brązem. Łazienka mi się nie podoba.

Séverine
23.07.2011, 10:53
Chyba niektóre akcesoria (np. wiertarka w garażu) jest z internetu. Jeśli nie to przepraszam, nie mam wszystkich dodatków. Łazienka mi się nie podoba, wydaje mi się jakaś taka pusta...
Zgodzę się z Cam, chyba trochę za dużo brązu. Najbardziej mi się spodobała kuchnia.
Moja ocena to: 7/10. Pozdrawiam!

przeciętny
24.07.2011, 09:25
@olanowiak Ta wiertarka (w ogóle ten stos narzędzi) pochodzi chyba z Osiedlowego Życia, tam było wiele takich małych dekoracji.

Liv
24.07.2011, 10:24
Plusy:
+ zachowana kolorystyka
+ ciekawy garaż ;)
+ jest wszystko, co powinno być w domu

Minusy:
- wielgachna działka i późniejsze problemy z jej zagospodarowaniem - pustki w ogrodzie
- długi czas dojścia do drzwi wejściowych mieszkania
- "część wspólna" trochę zgrzyta - fotele z innej parafii i stolik też, te kwiatki w wazonie (które nawiasem uwielbiam *_*) to pomyłka
- wielgachna bryła i późniejsze problemy z jej zagospodarowaniem - strasznie duże i puste pokoje
- pomieszane style: pół nowoczesna bryła i "klasyczne" pomieszczenia - pozdrawiam 3-kratkowe szyby :)
- monotonne wnętrza
- BRAK ROŚLIN!

Trzy plusy, siedem minusów co daje w sumie 3/10.

MeGusta
26.07.2011, 21:09
Rzeczywiście, ilość brązu jest przerażająca. Fajny garaż, ale wszystko wydaje się ogromnie ogromne, zwłaszcza łazienka. Uwielbiam małe łazienki :) Aneks fajny, sama też zazwyczaj tak robię. Podoba mi się ta ściana z okien, ale dach w tym miejscu jest okropny.

agacarter
06.08.2011, 06:12
To tak bryła mi się podoba.
Ale środek nie za bardzo.
Dwa mieszkania takie same trochę to głupie na dodatek tyle brąz.
Garaż fajny , łazienka duża też :)

dianka_91
08.08.2011, 16:37
Hyyym nie podoba się mi bryła, oraz puste wnętrza, bardzo zimne nie pomijając pustej działki. A przerażające jest to, ze w obuch budynkach jest ten sam wystrój ; / 5/10.