Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Twoje ulubione mieje w Simsach

Krzychu
01.08.2011, 23:46
Zanim zostane obrzuczony pomidorami, jajkami i innymi fekaliami za to że temat już był opowiem wam krótką historyjke: Zajnspirowany tematem "cmentarz" stworzyłem temat "park". Jednak jeden/jedna z użytkowików/użytkowniczek zauważył/yła że nie potrzebnie zaśmiecam forum tym temat a moge założyć temat który odpowiadał by za wszystkie parcele publiczne w Simsach 3. Zgodziłem się z nią i wysłałem wiadomość do moderadora o zamknięcie go (tematu rzecz jasna)a ponieważ nie odrzymałem wiadomośći ani czynnej ani słownej postanowiłem napisać ten temat bez zamknięcia poprzedniego.

A więc jaką parcele publiczną najbardziej lubicie?

Savigge
02.08.2011, 05:23
Klub Nocny, lubię też bibliotekę i park :) Park bo to najlepsze miejsce do zawierania znajomości.
Chmentarz ? WTF ? chyba cmentarz

suomii
02.08.2011, 08:02
Ja lubię najbardziej klub Wodnik, park w Twinbrook, Czerwone Spotkanie i w ogóle wszystkie parcele w Twinbrook no i oczywiście cmentarz :D

Carolayn
02.08.2011, 08:31
Ja lubię wszystkie kluby z Bridgeport i bibliotekę oraz park w Sunset Valley

Cynthia
02.08.2011, 11:10
Bibliotekę. Tak, jak najbardziej. Jest tam tak spokojnie, przy czym można zdobyć nową miłość!

Owl Finch
02.08.2011, 12:44
Ja najbardziej lubię parki. Dużo simów i całkiem dużo rzeczy do robienia. No i kolekcjonowania :)

Krzychu
02.08.2011, 13:41
Chmentarz ? WTF ? chyba cmentarz

ops jestem ślepy da sie to jakoś poprawić ?;)

carineesz
02.08.2011, 22:23
@up: Wejdź w edycję posta (tego pierwszego) i tam chyba da się ten błąd zmienić. Jeśli się mylę, to przepraszam, ale dawno nie byłam na żadnym forum.

Ja lubię cmentarz i Przybytek Walusia w Bridgeport ;) Cmentarz uwielbiam za mroczną atmosferę w dzień jak i w nocy. Poza tym mało Simów tam przychodzi (chyba ostatnio tylko moje :) ) i jest takie małe... 'coś' z barem, fotelami i wieża stereofoniczną (oraz łazienką oczywiście ;) Ale to jest tylko w BP, chociażw SV też lubię okoliczny cmentarzyk.
Przybytek Walusia lubię, ponieważ prawie zawsze jest tam sporo Simów i moi ''podopieczni'' dobrze się tam bawią. W dodatku do tej miejscówy nie trzeba się prześlizgiwać obok wykidajły.

@down: Jak nie da się zmienić ankiety w trybie edycji posta, to ja już nie wiem ;P

Krzychu
03.08.2011, 02:20
up@ chodziło mi o ankiete :P

patryk916
03.08.2011, 07:55
No oczywiście że wybrałem klub nocny w Po Zmroku :D

hare_krishna
12.08.2011, 21:18
A ja wybrałem plażę, zawsze coś się tam dzieje, staram się by moi simowie tam mieszkali:D

Fisia
13.08.2011, 07:52
Ja najbardziej lubię siłownię w Sunset Valley :D Fajna jest też plaża i park. O, i złomowisko z Kariery :D

Searle
13.08.2011, 09:56
Mnie najbardziej do gustu przypadł park - jedno miejsce, a dużo możliwości - łowienie ryb, zbieranie nasion, łapanie owadów, grill, szachy, no i stosunkowo dużo simów tam przebywa.

miłośniczka zwierząt
17.08.2011, 15:54
Klub nocny a dokładnie to Przybytek Walusia bo tam każdy sim może wejść.

MiniMous
11.12.2011, 11:22
Ja najbardziej lubię parki i łowiska , ponieważ jest tam dużo roślin uprawnych , z których moi simowie mogą zbierać owoce i warzywa oraz wiele kamieni i minerałów .

Rosemarie
13.12.2011, 18:00
Klub Nocny, zdecydowanie. :) Moi simowie zazwyczaj od razu po pracy tam się wybierają. :)

Morgana
17.12.2011, 22:08
Ja lubię cmentarz-jest klimatyczny i można fajne rzeczy w katakumbach wygrzebać. Poza tym to jeszcze komis w "karierze" i kluby nocne w "Po Zmroku"(pomimo tego, ze niektóre, szczególnie te ekskluzywne, świecą pustkami...). Tak samo fajne są jeszcze jeziora, wodospady, itd. za miastem(obojętnie jakim)-lubię wszystko zbierać ;D

Hinata
28.12.2011, 13:56
Cmentarz nocą. Uwielbiam patrzeć na duchy simów wyłażące z nagrobków. I jeszcze katakumby przecież są. Jeszcze z czasem polubiłam plażę, w dodatku ' Zwierzaki ', pyknęłam mojej simce raz sesję zdjęciową, gdy jeździła konno w takiej luźnej sukience bez butów.

Poskacper
12.08.2013, 11:00
Ja lubię kluby w Bridgeport, ale lubię też iść simem nad jeziorko, usiąść na ławce i rozmyśleć nad sensem życia :D

Królewicz Grudkowego Kosmosu
26.09.2013, 13:22
Najbardziej lubię parki ponieważ zawsze można tam kogoś poznać lub się zabawić. Lubię także jeziora ponieważ przy nich zawsze jest cicho i spokojnie, można połowić rybki, na pewno bym na nie zagłosował gdyby można było się w nich kąpać.

KarolinaJ
26.09.2013, 21:20
Ja też najbardziej lubię parki, zwłaszcza w czasie festiwali. Zawsze są jakieś atrakcje dla Simów w każdym wieku i często można spotkać przyjaciół :)