Fisia
02.08.2011, 14:39
Szukam jakich¶ fajnych t-shirtów, zarówno dla kobiet jak i mężczyzn, (mog± to być kostiumy ale jeżeli już to spodnie rurki :D) białe z takimi nadrukami jak np. ''I <3 NY'' ( może powiem po ludzku: I love New York). Na modthesims widziałam jedno ale zgubiłam (buuu ;( Trudno mi teraz odszukać bo nie było tego w nazwie)... Zreszt± to chyba było tylko dla nastolatki. Szukałam w google ale nie znalazło. Widziałam tylko do Ts3. Ale nie musi być koniecznie z modthesims.info. Byle tylko w miarę mało zajmowały... Dopuszczam do 5 MB :)
I jeszcze koszulki z jakimi¶ fajnymi rockowymi zespołami, tzn. Green Day, Muse, 30 STM i ewentualnie Guns N' Roses, ale to raczej się nie znajdzie. Z My Chemical Romance już mam. Na modthesims były badziewne, więc czekam na odpowiedzi :)
I jeszcze koszulki z jakimi¶ fajnymi rockowymi zespołami, tzn. Green Day, Muse, 30 STM i ewentualnie Guns N' Roses, ale to raczej się nie znajdzie. Z My Chemical Romance już mam. Na modthesims były badziewne, więc czekam na odpowiedzi :)