Zobacz pełną wersję : Zero głupich opiek społecznych
kamilek20052
12.08.2011, 09:19
Witajcie:rolleyes:. Czy ktoś ma jakiś hack lub trick żeby ta głupia:(( opieka społeczna nie zabierała mi dzieciaków?B) A i jeszcze denerwuje :(( mnie to, że dorośli nie zostawią bachorów samych w domu!!! Czy ktoś ma hacka B) aby mi nie zabrała dzieciaka;) (rym).
1.Wpisz boolprop testingcheatsenabled true i podwyższaj dzieciakom potrzeby, wtedy nie zabierze.
2.Zadzwoń po nianię, albo zostaw jednego dorosłego sima w domu.
@up: sposób pierwszy nie działa.
http://www.drealm.info/simlogical/sl/Sims2Pages/Sims2_Childcare.htm - "No Social Worker patch"
kamilek20052
14.08.2011, 19:28
Korzystam z boolpropa ale chodzi mi że jak mój dzieciak będzie umierał z głodu to ona nic nie zrobi. Nawet nie poszuka kluczyków od swojej pakwaniastej bryki.
@up: sposób pierwszy nie działa.
http://www.drealm.info/simlogical/sl/Sims2Pages/Sims2_Childcare.htm - "No Social Worker patch"
Mi działa. Ale tylko jak wpisuje kod w otoczeniu:)
Kiedy mi przychodzi opieka i jeszcze nie weźmie dziecka na ręce usuwam pracownicę i jej samochód kodem moveobjects on :).
kamilek20052
23.08.2011, 08:56
Ale nie da się podczas przyjazdu skasować bo się tryb Kupowania i budowania dezaktywuje. Jedynie insemkiem da się go aktywować i skasować baby i bryki a następnie aktywować zapis. Ale mi chodzi o sposób taki aby dzieci w ogóle nie zabierała. Bo moja siostra cioteczna ma podróże i jak rodzice wyjeżdżają na wakacje to dzieci same zostają w domu i nie pojawia jej się ten głupi komunikat(którego naprawdę mam dosyć):Wiem że mam inne obowiązki ale nie mogę wyjść i zostawić moje maleństwo samo w domu. HELP!!!
Man, próbowałeś wgrać do, to czego linka podałam?
Aa, tak. Zapomniałam, że mam insimenatora, i wybieram ''dostępny tryb budowania i kupowania''.
kamilek20052
01.09.2011, 18:30
Liv, zapomniałem sprawdzićc tego linka. Działa i ta głupia baba(w SimPE zmieniłem jednej z nich imię na dupa hehe) nie przyłazi. Ale mam problem bo i tak nie zostawiają dziecka i się zastanawiam czy te żeczy nie mogły sprawić że mam nieśmiertelnych simów(chociaż nie do końca bo podobny błąd się pojawiał jeszcze kiedy ich nie miałem). A więc czy ktoś ma coś aby zostawiali te bachory?
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.