Zobacz pełną wersję : Moi simowie dziwnie chodzą (problem ze skradającym się simem)
Moi simowie dziwnie chodzą.
Kiedy simy są nastolatkami wymykają się z domu i wtedy wychodza z tego domu "na paluszkach" a potem wracają do domu znowu wchodzą "po cichu" , tylko problem w tym że to im zostaje na c ałe życie! i wszędzie tak chodzą. Mam taki problem z każdym nastolatkiem!
Czy masz zainstalowane wszystkie aktualizacje? Któraś łatka naprawiała ten błąd.
tak mam wszystkie aktualizacje
Też mam ten problem z jednym Simem, już się przyzwyczaiłem, ale podobno Sim będzie chodził normalnie podczas zmiany życiowej. A tak podobno nic nie można zrobić, niestety.
Niestety, bug nie znika po zmianie grupy wiekowej. Dorośli Simowie, którzy złapali to skradanie jako nastolatkowie, chodzą normalnie tylko za granicą. Po rodzinnym mieście skradają się i nie pomaga nic - ani przeedytowanie Sima, ani przeprowadzka. Masakra!
Mnie się aż odechciewa grać, jak widzę tą moją skradającą simkę. Powinien być na to jakiś sposób. Za granicę nie będę wyjeżdżać cały czas tylko z tego powodu.
ultraviolence
11.06.2012, 16:03
Niestety, bug nie znika po zmianie grupy wiekowej. Dorośli Simowie, którzy złapali to skradanie jako nastolatkowie, chodzą normalnie tylko za granicą. Po rodzinnym mieście skradają się i nie pomaga nic - ani przeedytowanie Sima, ani przeprowadzka. Masakra!
U mnie pomogło. Z tym, że dorastanie musi odbyć się metodą naturalną. Zapomnijcie o kodach :D
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.