PDA

Zobacz pełną wersję : Moi simowie dziwnie chodzą (problem ze skradającym się simem)

wer1607
27.08.2011, 20:26
Moi simowie dziwnie chodzą.

Kiedy simy są nastolatkami wymykają się z domu i wtedy wychodza z tego domu "na paluszkach" a potem wracają do domu znowu wchodzą "po cichu" , tylko problem w tym że to im zostaje na c ałe życie! i wszędzie tak chodzą. Mam taki problem z każdym nastolatkiem!

Searle
30.08.2011, 06:55
Czy masz zainstalowane wszystkie aktualizacje? Któraś łatka naprawiała ten błąd.

wer1607
01.09.2011, 13:28
tak mam wszystkie aktualizacje

Ejak
01.09.2011, 18:24
Też mam ten problem z jednym Simem, już się przyzwyczaiłem, ale podobno Sim będzie chodził normalnie podczas zmiany życiowej. A tak podobno nic nie można zrobić, niestety.

Emil
01.02.2012, 07:02
Niestety, bug nie znika po zmianie grupy wiekowej. Dorośli Simowie, którzy złapali to skradanie jako nastolatkowie, chodzą normalnie tylko za granicą. Po rodzinnym mieście skradają się i nie pomaga nic - ani przeedytowanie Sima, ani przeprowadzka. Masakra!

Searle
01.02.2012, 10:26
Mnie się aż odechciewa grać, jak widzę tą moją skradającą simkę. Powinien być na to jakiś sposób. Za granicę nie będę wyjeżdżać cały czas tylko z tego powodu.

ultraviolence
11.06.2012, 16:03
Niestety, bug nie znika po zmianie grupy wiekowej. Dorośli Simowie, którzy złapali to skradanie jako nastolatkowie, chodzą normalnie tylko za granicą. Po rodzinnym mieście skradają się i nie pomaga nic - ani przeedytowanie Sima, ani przeprowadzka. Masakra!

U mnie pomogło. Z tym, że dorastanie musi odbyć się metodą naturalną. Zapomnijcie o kodach :D