Zobacz pełną wersję : Problem z punktami wizy.
Chciałam zdobyć 3 punkt wizy żeby kupić domek letniskowy (we Francji) więc zaczęłam wypełniać wszystkie misje i jak już miałam 30% 3 punktu wizy to chciałam wypełnić następną misję ale mój sim już żadnych nie znajduje. Przez kilka dni jak byłam we Francji to klikałam na tablicę przygód i nic. Czy można jeszcze jakoś zdobywać punkty wizy a nie tylko przez wykonywanie misji? Bo mi bardzo zależy żeby kupić ten domek ale tam pokazuje się inf. że mam 30% 3 punktu wizy i nic :( ???
Nie wiem czy to nie jakis kolejny błąd, skoro tyle dni jak piszesz nie masz nowych misji, ale ja też miałam podobnie, chyba ze 2 dni tablica z misjami w Egipcie była pusta... pewnie następnym razem jak pojedziesz tym simem dostępne będą następne misje. Nie słyszałam niestety o innej metodzie uzyskania wizy, chociaz nie bawię się w mody za bardzo :)
Tak właśnie raz miałam że następnego dnia już były a teraz nic. Właśnie chcę pojechać następny raz i zobaczyć jak będzie, bo może naprawdę się skończyły? Ale ja zrobiłam ze 4 przygody więc to chyba nie możliwe. ?
Nika masz w grze mod o nazwie Nraas Master Controller? Poszukaj o nim na forum. Chyba można nim wywołać na tablicy okazje.
Nie wiem czy to nie jakis kolejny błąd, skoro tyle dni jak piszesz nie masz nowych misji, ale ja też miałam podobnie, chyba ze 2 dni tablica z misjami w Egipcie była pusta... pewnie następnym razem jak pojedziesz tym simem dostępne będą następne misje. Nie słyszałam niestety o innej metodzie uzyskania wizy, chociaz nie bawię się w mody za bardzo :)
Kiedy tablica przygód ma takie jakby światełka wokół to są zadania ale nie zawsze . . . Ja mam to samo we Francji ale czekałam tylko jedną noc i już były .
:rolleyes:
Po drugie nie ma ani modów ani kodów . Po trzecie mody psują grę dlatego radzę instalujesz mody to użyj je i usuń .
A jeśli są jakieś zadanie to takie typu : zdobądź dla mnie 5 granatów wspaniałej jakości . I gdzie je zdobyć ?
W Egipcie są granaty. Ale trzeba je chyba wziąć do siebie i wyhodować na nowo, bo takie zerwane z drzewa są normalnej jakości.
Misje są ze sobą też powiązane. Np. część we Francji można wykonać tylko mając Młot z Chin, więc to, że odwiedzasz tylko jedną okolicę wakacyjną, też może powodować brak kolejnych misji...
Ale z tego co zauważyłam, to idzie to po kolei - Chiny -> Egipt -> Francja.
Przynajmniej ja osobiście nie zauważyłam, żebym potrzebowała coś z Francji bądź Egiptu, żeby móc spełnić jakąś misję w Chinach... Chyba, że ktoś miał misję z winiarzem w Chinach, bądź Egipcie, który konkretnych gron potrzebował? :P
No przy odrobinie szczęścia może iść po kolei ;) Ale oprócz młota jest misja dostarczenia krokodyli z Egiptu do Francji np.
Ale to nadal jest według kolejności, którą podałam ;)
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.