Zobacz pełną wersję : The Sims™ 3: Master Suite - nowy pakiet akcesoriów?
Jak zauważył nasz czytelnik Abnest, na stronie BTgames w zakładce z listą gier, które już wkrótce pojawią się w sklepach, pojawił się nowy tytuł z serii The Sims™ 3: Master Suite Stuff Pack (akcesoria).
http://farm7.static.flickr.com/6185/6096584963_5fe1f9f270_b.jpg
Według portalu premiera Master Suite została zaplanowana na 10 lutego 2012 roku. Czy EA już próbuje przekazać nam po cichu informacji dot. nowego pakietu? Będziemy na bieżąco informować!
źródło~simowie.info
Narutoman
30.08.2011, 21:30
Już sie nie moge doczekać! :D
Ciekawe jak sie nazywa po polsku
Spectrum
30.08.2011, 21:31
Ciekawe co to oznacza, że kolejne meble do jakiegoś apartamentu ?
Bo master to mistrz, pan, może chodzi o kogoś ważnego?
coś jak szyk i elegancja z 'dwójki'
Master to będzie pewnie chodziło o przymiotnik czyli mistrzowski a suite to np. może być formacja.
Na pewno jakieś eleganckie, szykowne meble. Fajnie, że będzie nowy pack. Kto będzie chciał, ten będzie miał parę mebli więcej, a komu szkoda kasy, niech nie kupuje i nie narzeka :P
Spectrum
30.08.2011, 21:59
Ja napewno kupię, bo kolekcjonuje simsy, i mam nadzieję, że dodadzą tym razem troszkę więcej obiektów :)
Mnie również skojarzyło się z dwójkowym Szykiem i Elegancją. Mam nadzieję, że dadzą dużo fajnych ciuszków i fryzur.
velocifero
31.08.2011, 07:51
Poczytacje artykuły co to jest "master suite". Ja to zrobiłem i wątpie żę dodatek będzie się nazywał "Pan Apartamentu"...
Jak będzie podobne do 'Szyku i elegancji' to na 100% kupię! :D
qwiatuszek
31.08.2011, 08:46
Master - rzeczownik:kapitan,mistrz,pan,magister,majster,nau czyciel,gospodarz,
właściciel,pryncypał,pracodawca. Czasownik-opanować,panować,poznać
pokonać,okiełznać,zawładnąć,ujarzmiać,nabyć. Przymiotnik-główny,
mistrzowski,wielki,wyższy,kontrolny.
Suite-rzeczownik:apartament,zestaw,suita,komplet,orszak, świta,facja
asysta,formacja. Jest bardzo wiele tłumaczeń więc wiadomo jak Polskie EA to przetłumaczy jest bardzo wiele możliwości np. Gospodarz apartamentu, Mistrzowski zestaw lub apartament, Pan apartamentu itd.
velocifero: A kto mówił, że to będzie Pan Apartamentu ?
qwiatuszek: Niepotrzebnie tyle tych tłumaczeń, mogłaś dodać chociaż spacje.
Miejmy nadzieje, że będą to akcesoria warte 40 zł.
Spectrum
31.08.2011, 10:03
Żadne akcesoria nie były i nie będą warte 40 zł :((
MAm nadzieję, że obiekty będą normalne i proste, a nie tak jak w NA, meble ze statku kosmicznego :)
velocifero
31.08.2011, 11:07
Nie będę wymieniał konkretnych osób z racji na kulturę osobistą, ale wystarczy przeczytać dokładnie temat ;)
E: a musi być napisane wprost? :)
oł gasz, szyk i elegancja to był mój pierwszy dodatek do dwójki :rolleyes: Jak się zachwycałem, że było '60 ekskluzywnych obiektów!". Z tym, że wtedy żądali za to 10 zł mniej :/
velocifero: Przeczyłem i nie ma nikogo kto by napisał wprost, że to będzie Pan Apartamentu
Niestety nie ma co liczyć, że w czasie premiery akcesoria były by za 30 zł (niemożliwe).
Za zawsze kupowałam za 29.90zł lub 29.99zł w bodajże Empiku lub Media-Markcie. NIGDY jezszce nie widziałam akcesoriów za 40zł O.o kupowałam chyba 2 lub 3 dni po premierze. A Pan Apartamentu brzmi głupio :| Nieco dziwacznie ;)
Wszystkie akcesoria do 3 Widziałem za 40 zł, a dokładnie 39.90 i w Empiku i w sklepach sieci Media Markt i Saturna.
hellraiser
31.08.2011, 14:16
Co do nazwy... Na pewno nie przetłumaczą jej dosłownie. Na przykład nazwa Outdoor Living, dosłownie oznacza "życie na zewnątrz", a pakiet po polsku nazywa się Impreza w Plenerze. Więc wątpię, aby ten pakiet (o ile go potwierdzą ;)) nazywał się "Pan apartamentu" czy jeszcze dziwniej.
Wszystkie akcesoria do 3 Widziałem za 40 zł, a dokładnie 39.90 i w Empiku i w sklepach sieci Media Markt i Saturna.
OMG, jak drogo. Akcesoria to wg mnie taki shit, że masakra.
Ja jeszcze nie kupiłem żadnych akcesoriów bo to strata pieniędzy na maksa, aczkolwiek jak ktoś chce niech kupuje, mi jeszcze żadne się nie spodobały, które wyszły, w NA spodobały mi się jedynie akwarium i palenisko na screenach, no może Impreza w Plenerze była niezła meblowo. Szybka jazda to kompletny kicz a ostatni pakiet, Town Life to hmmm... cóż, ciekawe urozmaicenie, że dali budynki nowe, ale chyba żaden mi się nie spodobał oprócz szkoły. No a najgorszy chłam to wydanie Barnacle Bay i teraz Hidden Sprigns, nie pamiętam za ile jest Barnacle, ale Hidden to kosz równy 40 zł. Jakaś masakra, nie dosyć że brzydkie, nic nowego (te kilka obiektów i ubrań jest prawie niezauważalnych podczas grania") to jeszcze drogie. Niech zrobią miasto z prawdziwego zdarzenia, z nowymi budynkami i elementami otoczenia, niech się wzorują na jakimś mieście z reala i wtedy można pomyśleć nad ceną 40 zł (pomyśleć bo nie wiem czy nawet takie miasto byłoby tyle warte)
A dodam jeszcze, że te budynki w tych miastach wszystkie prawie wyglądają jak stodoły : P
Master Suite (lub Master Bedroom) po angielsku znaczy najwieksza sypialnia w domu, z wlasna lazienka, duza szafa. Przewaznie pokoj rodzicow.
Dodatkowo suite (czytane tak samo jak sweet) oznacza luksusowy pokoj w hotelu, czesto z wieksza iloscia pomieszczen. Jest tam wydzielona czesc sypialna, czesc dzienna, czesc telewizyjna itp. Takie male mieszkanko :)
Czyli będą to mebelki bardziej do sypialni. A ciuszki jakie? Piżamki? :)
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.