Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : The Sims™ 3: Master Suite - nowy pakiet akcesoriów?

Ejak
30.08.2011, 21:24
Jak zauważył nasz czytelnik Abnest, na stronie BTgames w zakładce z listą gier, które już wkrótce pojawią się w sklepach, pojawił się nowy tytuł z serii The Sims™ 3: Master Suite Stuff Pack (akcesoria).
http://farm7.static.flickr.com/6185/6096584963_5fe1f9f270_b.jpg
Według portalu premiera Master Suite została zaplanowana na 10 lutego 2012 roku. Czy EA już próbuje przekazać nam po cichu informacji dot. nowego pakietu? Będziemy na bieżąco informować!

źródło~simowie.info

Narutoman
30.08.2011, 21:30
Już sie nie moge doczekać! :D

Ciekawe jak sie nazywa po polsku

Spectrum
30.08.2011, 21:31
Ciekawe co to oznacza, że kolejne meble do jakiegoś apartamentu ?
Bo master to mistrz, pan, może chodzi o kogoś ważnego?
coś jak szyk i elegancja z 'dwójki'

Ejak
30.08.2011, 21:36
Master to będzie pewnie chodziło o przymiotnik czyli mistrzowski a suite to np. może być formacja.

nmin
30.08.2011, 21:55
Na pewno jakieś eleganckie, szykowne meble. Fajnie, że będzie nowy pack. Kto będzie chciał, ten będzie miał parę mebli więcej, a komu szkoda kasy, niech nie kupuje i nie narzeka :P

Spectrum
30.08.2011, 21:59
Ja napewno kupię, bo kolekcjonuje simsy, i mam nadzieję, że dodadzą tym razem troszkę więcej obiektów :)

Searle
31.08.2011, 06:42
Mnie również skojarzyło się z dwójkowym Szykiem i Elegancją. Mam nadzieję, że dadzą dużo fajnych ciuszków i fryzur.

velocifero
31.08.2011, 07:51
Poczytacje artykuły co to jest "master suite". Ja to zrobiłem i wątpie żę dodatek będzie się nazywał "Pan Apartamentu"...

Scheiße
31.08.2011, 08:00
Jak będzie podobne do 'Szyku i elegancji' to na 100% kupię! :D

qwiatuszek
31.08.2011, 08:46
Master - rzeczownik:kapitan,mistrz,pan,magister,majster,nau czyciel,gospodarz,
właściciel,pryncypał,pracodawca. Czasownik-opanować,panować,poznać
pokonać,okiełznać,zawładnąć,ujarzmiać,nabyć. Przymiotnik-główny,
mistrzowski,wielki,wyższy,kontrolny.
Suite-rzeczownik:apartament,zestaw,suita,komplet,orszak, świta,facja
asysta,formacja. Jest bardzo wiele tłumaczeń więc wiadomo jak Polskie EA to przetłumaczy jest bardzo wiele możliwości np. Gospodarz apartamentu, Mistrzowski zestaw lub apartament, Pan apartamentu itd.

Ejak
31.08.2011, 10:00
velocifero: A kto mówił, że to będzie Pan Apartamentu ?
qwiatuszek: Niepotrzebnie tyle tych tłumaczeń, mogłaś dodać chociaż spacje.

Miejmy nadzieje, że będą to akcesoria warte 40 zł.

Spectrum
31.08.2011, 10:03
Żadne akcesoria nie były i nie będą warte 40 zł :((
MAm nadzieję, że obiekty będą normalne i proste, a nie tak jak w NA, meble ze statku kosmicznego :)

velocifero
31.08.2011, 11:07
Nie będę wymieniał konkretnych osób z racji na kulturę osobistą, ale wystarczy przeczytać dokładnie temat ;)

E: a musi być napisane wprost? :)

Gio
31.08.2011, 12:47
oł gasz, szyk i elegancja to był mój pierwszy dodatek do dwójki :rolleyes: Jak się zachwycałem, że było '60 ekskluzywnych obiektów!". Z tym, że wtedy żądali za to 10 zł mniej :/

Ejak
31.08.2011, 12:58
velocifero: Przeczyłem i nie ma nikogo kto by napisał wprost, że to będzie Pan Apartamentu

Niestety nie ma co liczyć, że w czasie premiery akcesoria były by za 30 zł (niemożliwe).

Maszka
31.08.2011, 13:22
Za zawsze kupowałam za 29.90zł lub 29.99zł w bodajże Empiku lub Media-Markcie. NIGDY jezszce nie widziałam akcesoriów za 40zł O.o kupowałam chyba 2 lub 3 dni po premierze. A Pan Apartamentu brzmi głupio :| Nieco dziwacznie ;)

Ejak
31.08.2011, 13:26
Wszystkie akcesoria do 3 Widziałem za 40 zł, a dokładnie 39.90 i w Empiku i w sklepach sieci Media Markt i Saturna.

hellraiser
31.08.2011, 14:16
Co do nazwy... Na pewno nie przetłumaczą jej dosłownie. Na przykład nazwa Outdoor Living, dosłownie oznacza "życie na zewnątrz", a pakiet po polsku nazywa się Impreza w Plenerze. Więc wątpię, aby ten pakiet (o ile go potwierdzą ;)) nazywał się "Pan apartamentu" czy jeszcze dziwniej.

mario
31.08.2011, 14:53
Wszystkie akcesoria do 3 Widziałem za 40 zł, a dokładnie 39.90 i w Empiku i w sklepach sieci Media Markt i Saturna.
OMG, jak drogo. Akcesoria to wg mnie taki shit, że masakra.

Levkoni
31.08.2011, 19:27
Ja jeszcze nie kupiłem żadnych akcesoriów bo to strata pieniędzy na maksa, aczkolwiek jak ktoś chce niech kupuje, mi jeszcze żadne się nie spodobały, które wyszły, w NA spodobały mi się jedynie akwarium i palenisko na screenach, no może Impreza w Plenerze była niezła meblowo. Szybka jazda to kompletny kicz a ostatni pakiet, Town Life to hmmm... cóż, ciekawe urozmaicenie, że dali budynki nowe, ale chyba żaden mi się nie spodobał oprócz szkoły. No a najgorszy chłam to wydanie Barnacle Bay i teraz Hidden Sprigns, nie pamiętam za ile jest Barnacle, ale Hidden to kosz równy 40 zł. Jakaś masakra, nie dosyć że brzydkie, nic nowego (te kilka obiektów i ubrań jest prawie niezauważalnych podczas grania") to jeszcze drogie. Niech zrobią miasto z prawdziwego zdarzenia, z nowymi budynkami i elementami otoczenia, niech się wzorują na jakimś mieście z reala i wtedy można pomyśleć nad ceną 40 zł (pomyśleć bo nie wiem czy nawet takie miasto byłoby tyle warte)

A dodam jeszcze, że te budynki w tych miastach wszystkie prawie wyglądają jak stodoły : P

epletre
01.09.2011, 20:49
Master Suite (lub Master Bedroom) po angielsku znaczy najwieksza sypialnia w domu, z wlasna lazienka, duza szafa. Przewaznie pokoj rodzicow.
Dodatkowo suite (czytane tak samo jak sweet) oznacza luksusowy pokoj w hotelu, czesto z wieksza iloscia pomieszczen. Jest tam wydzielona czesc sypialna, czesc dzienna, czesc telewizyjna itp. Takie male mieszkanko :)

Searle
02.09.2011, 06:43
Czyli będą to mebelki bardziej do sypialni. A ciuszki jakie? Piżamki? :)