PDA

Zobacz pełną wersję : czerwony krzyżyk

rogata08
26.09.2011, 15:37
pare miesięcy temu zainstalowałam Simsy. Działały one bez zarzutu. Długo nie grałam więc wczoraj postanowiłam uruchomić grę. niestety wyskoczył błąd w postaci czerwonego krzyzyka. postanowiłam odinstalowac grę i zainstalowac na nowo. teraz chce je ponownie zainstalowac i wkładam CD 1 znowu wyskakuje błąd (chociaż gra nie jest zainstalowana) proszę o pomoc :(

Tempest
07.10.2011, 17:31
Pirat czy oryginał? Jeśli oryginał, to Pomoc Techniczna składa ukłony, jak pirat, to na forum nie pisze się o nich!;)

caalam
08.10.2011, 18:31
dopiszę, że mam ten sam problem.
w zimę zainstalowałam na laptopie i działały bez zarzutu, musiałam odinstalować, ale chcę teraz zainstalować. wkładam i BACH, wyskakuje tylko pusty komunikat z tym krzyżykiem.
dzisiaj włożyłam do kompa i mi wyskoczyło coś o źle skopiowanym pliku albo coś w tego gusta (nie pamiętam). kliknęłam "spróbuj ponownie" i działało.
najgorsze jest to, że na laptopie mi takie coś nie wyskakuje :|

Tempest
14.10.2011, 15:01
Ponawiam pytanie- pirat czy oryginał??? Bez tej informacji nikt wam nie pomoże ;)

caalam
20.10.2011, 11:41
oczywiście, że oryginał. :|

Liv
20.10.2011, 14:11
Direct X i sterowniki masz OK?

Tempest
02.01.2012, 17:00
No, teraz jaśniej ;). Mi pomogła reinstalka simsów (totalna) (wiem, to psykle) i zainstalowanie wszystkiego na innej partycji (na innym dysku) albo w innym folderze.
Spróbuj, może to coś da :)