Zobacz pełną wersję : Czarne ruze .. POMUSZCIE !!
Heja , jakby co to jestem tu najnowszy i i sorry ja ten temat juz byl . Ale chodzi mi o czarne ruze ktore sa potrzebne do jednego z czaru . Wiem ze zdobywa sie je od wielbiciela bo mam gwiazde ale akurat moja kobieta elf ^_^ jest czarodziejką a nie gwiazda .. I czy mozna z kad sciagnąć czarne ruze ? Bardzo prosze o pomoc !!!
Jeżeli twoja simka jest czarodziejką (elfem) to może być też gwiazdą mimo, że jest czarownicą!!!
Wiem wiem ja otym doskonale wiem ale przed chwileczka znalazlem ruze w ogródku ;-) . bo ona byla gwiazda tylkoze na liscie top czwarte miejsce a mi sie nie chcialo isc na drugie lub piertwsze bo na czwartym to raczej trudno jest " znalesc" takiego fanatyka ^_^
^_^ ^_^ ^_^ Spoko jesteś ^_^ ^_^ ^_^
ktoś kiedyś pisał że można ściągnąć te róże muszisz tego poszukać ba ja nie pamiętam adresu tej stronki :D
NIE WIEM CZY ZAUWAŻYLIŚCIE ALE TO MÓJ POST :wub:
ASA64 Nie możesz pisać post pod postem!!! :angry: :angry: :angry:
Nie czytałaś regulaminu? <_< <_< <_<
TO PRZECZYTAJ !!!!!!!!!!!! :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:
.................................................. .................................................. ....................................
TY ej still to małe bobo jesteś... :blink:
Jeśli jeszcze Cię to interesuje, to czarne róże i inne składniki do zaklęć można uzyskać ściągając specjalny grzybek z tej strony (http://sims.kelsha.net/magic3.html)
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.