Szron
13.11.2011, 12:00
I mam problem. Od dłuższego czasu zastanawiam się nad kupnem "trójki". Już się napaliłem na nie, super supcio. Sprawdzam wymagania. Ludzie mówią, że są one śmieszne, że komu by to nie weszło na kompa?
Otóż Simsy 2 i kilka dodatków spokojnie mi weszło. Grałem na pełnych detalach, co prawda na samym początku gry trochę muliło, ale po 3-4 minutach wszystko się rozkręcało i działało płynnie.
W lutym miałem formata. Simsów już nie mam, bo podstawę zgubiłem, dysk prawie pusty, niczym nie zawalony.
Do rzeczy: (bo ja się tu niepotrzebnie wyżalam)
Na samym komputerze, wnętrzu itp. się niezbyt znam. Bardziej jestem "internetowy".
To co udało mi się znaleźć:
Ekran:Monitor Plug and Play na RADEON X600/X550 Series
Komputer:Microsoft Windows XP Proffesional Wersja 2002 Dodatek Service Pack 3
Intel® Celeron® CPU 2.66GHz 2.67GHz, 512 MB RAM Rozszerzenie adresu fizycznego.
RAM już wiem, że muszę dokupić, ale 70 zł Kingston 2 GB więc to aż tak wielka przeszkoda nie jest.
Nie wiem jeszcze, gdzie sprawdzić procesor.
KONKRETY: Co zrobić, żebym mógł odpalić The Sims 3? Co jeszcze muszę zrobić, aby grać chociażby na minimum?
Otóż Simsy 2 i kilka dodatków spokojnie mi weszło. Grałem na pełnych detalach, co prawda na samym początku gry trochę muliło, ale po 3-4 minutach wszystko się rozkręcało i działało płynnie.
W lutym miałem formata. Simsów już nie mam, bo podstawę zgubiłem, dysk prawie pusty, niczym nie zawalony.
Do rzeczy: (bo ja się tu niepotrzebnie wyżalam)
Na samym komputerze, wnętrzu itp. się niezbyt znam. Bardziej jestem "internetowy".
To co udało mi się znaleźć:
Ekran:Monitor Plug and Play na RADEON X600/X550 Series
Komputer:Microsoft Windows XP Proffesional Wersja 2002 Dodatek Service Pack 3
Intel® Celeron® CPU 2.66GHz 2.67GHz, 512 MB RAM Rozszerzenie adresu fizycznego.
RAM już wiem, że muszę dokupić, ale 70 zł Kingston 2 GB więc to aż tak wielka przeszkoda nie jest.
Nie wiem jeszcze, gdzie sprawdzić procesor.
KONKRETY: Co zrobić, żebym mógł odpalić The Sims 3? Co jeszcze muszę zrobić, aby grać chociażby na minimum?