Zobacz pełną wersję : Marry The Night pojawi się w Zostań Gwiazdą!
Informacja z ostatniej chwili!
W sountracku do The Sims 3 Zostań Gwiazdą zawita Lady Gaga ze swoim najnowszym hitem Marry The Night! To niesamowite, że ktoś naprawdę znany i ceniony pojawi się w kolejnym dodatku. Zazwyczaj w soundtrackach pojawiały się gwiazdy... mniej znane.
Lady Gagę w Simach potwierdza ten twitt:
R: The Sims Studio oferece contrato para Lady Gaga cantar "Marry the Night" na linguagem SimLish para a expansão "The Sims 3: Showtime".
Źródło: http://www.twojesimy.com/
No sorry, a Depeche Mode?
A Nelly Furtado?
A Katy Perry?
Aperlaxive
29.12.2011, 09:00
Ale Super! Bardzo się cieszę... :D
I pewnie będzie też firework Katy Perry ;)
O mój Boże!!!
Na pewno kupię ten dodatek, bo jestem Little Monster. :)
Kupię chociażby tylko po to, żeby usłyszeć jak Gaga śpiewa w języku simlish. :)
Clever369
29.12.2011, 09:56
O Matko, tylko nie ona. ><
Eh, mi to obojętne. Queen pasowałby tu, ale to niemożliwe, z oczywistych powodów...
Stephenowa
29.12.2011, 10:57
No sorry, a Depeche Mode?
A Nelly Furtado?
A Katy Perry?
Bez przesady z tą 'prawdziwą gwiazdą'.. Osobiście jej i jej muzyki nie lubię, ale przeszkadzać w Simach też nie będzie. Karelu kupiłbyś dodatek tylko dla jej jednego zmienionego kawałka? Łaaaał, to już obsesja. ;)
A ja nie lubię Gagi. Gwiazdy mniej znane? No sorry, ale powiedzcie mi, że Rise Against nie są znani :P Przecież było My chemical romance, 3oh 3 , Katy Perry.
Rosemarie
29.12.2011, 11:01
No właśnie, MCR, Rise Against, 3oh3 są znani, a nawet bardzo, przynajmniej tak mi się wydawało. :| Nic nie mam do Gagi, ale jej muzyka to nie mój styl :D
W sumie to ja też nic nie mam do niej, po prostu jej nie słucham. A i tak wolę Gagę niż [tu zostanę pewnie zlinczowana] Adele. Ale Marry the night nawet pasuje do klimatu nowego dodatku, więc może być ciekawie.
Stephenowa, tak tylko napisałem.
Utwór na pewno będzie na youtube.
Przyznam się, mam obsesję na jej punkcie, ale co w tym złego?
Stephenowa
29.12.2011, 11:32
Nie no, złego nic, hahaha. : ) Miłego słuchania.
hellraiser
29.12.2011, 12:37
Lubię Lady Gagę, ale jakoś nie widzi mi się jej twórczość w Simsach. Ale cóż, zobaczymy, może być ciekawie.
Ja tam nic do Gagi nie mam. Ma swój styl i już.
Mam tylko nadzieję, że będzie Katy Perry ze swoim ''Firework'' <3
A ja mam nadzieję, że będzie Slayer ze swoim "Raining Blood" xD
A tak naprawdę, to wydaje mi się, że dobrym pomysłem byłoby wrzucenie jakiejś piosenki Florence and the machine :]
Lubię Florence, ale jej muzyka nie pasuje mi do Simsów. Katy Perry to dobry pomysł. (:
A ja nie słucham Florence, ale mógłby zostać stworzony w simsach odrębny gatunek 'indie rock' i tam by były utwory tego typu.
anie_1981
29.12.2011, 14:47
Hey a jak już przy soundtracku jesteśmy, to mi się podoba kawałek ze zwiastuna Wymarzonych Podróży, nie pamiętam tytułu (ani wykonawcy), ale to jest w wieży stereo w dziale "Rege Roots". Ogólnie, to EA ma bardzo miły dla mnie zwyczaj wybierania do zwiastunów muzyki, która mi się podoba... Np. w utworku ze zwiastuna Pokoleń (All Time Low - Time Bomb), jestem po prostu zakochana! :P A nie znam i ogólnie nie słucham Nelly Furtado, czy tych innych wykonawców...
Ja polubiłam Katy Perry po tym :D
1PMkqJb8jA8
MiniMous
29.12.2011, 15:24
Gaga w simach XD w końcu !Tak się cieszę jestem wielką fanką Gagi (mam z nią 4 aplikacje na smartfonie )
Na tym filmiku Katy ma taki fajny flet . Też chcę taki na muzykę !
anie_1981
29.12.2011, 18:34
Ciekawe, czy się zapomniała z tym fletem, czy to było w planie :P Tak czy siak, fajnie wybrnęła...
muffindance
29.12.2011, 19:07
O mój Boże!!!
Na pewno kupię ten dodatek, bo jestem Little Monster. :)
Ja tez <3<3 <przybij piatke>
Jestem ciekawa jak to bedzie. Ogolnie to ja lubie wszystkie piosenki w simlish. :P TS2 czasami wlaczam tylko po to, zeby posluchac muzyki xD
Gaga bedzie swietna. :>
ultraviolence
29.12.2011, 19:15
Potrafię sobie ją wyobrazić, jak będzie łamała język na simlish :P Co prawda, nie przepadam za jej muzyką, ale myślę, że całkiem dobrze wkomponuje się w simowe klimaty.
To zły pomysł, że każdy może pisać tu newsy...
Jestem ciekaw "Marry The Night" w simlish.
Electric Shabet
30.12.2011, 01:08
Łiii, Lady Gagaa <3 Marry The Night <33
A tak poza moją radością, to nie dramatyzujcie, bo na pewno będzie Katy Perry - Firework, podejrzewam też, że będzie Victoria Justice - Make It Shane. Ale ja bym się nie spodziewał rocka, może ewentualnie taki słaby, bo jakoś mi tu darcie gęby na cały głos nie pasuje do simsów, i to jeszcze w simlish ._.
Zdecydowanie wolę słychać Gagę niż Ją oglądać, więc Jej piosenka nie będzie mi przeszkadzała.
Bjork: świetny filmik i faktycznie mam do Niej więcej sympatii :)
Pojawił się teledysk do Marry The Night w The Sims 3:
http://www.youtube.com/watch?v=ON-Y6QzmGy8&feature=player_embedded#at=21
Moim zdaniem wygląda niesamowicie !
ultraviolence
02.02.2012, 18:08
Pojawił się teledysk do Marry The Night w The Sims 3:
http://www.youtube.com/watch?v=ON-Y6QzmGy8&feature=player_embedded#at=21
Moim zdaniem wygląda niesamowicie !
Może jestem dziwna, ale nie podoba mi się :) Jedyne, na co zwróciłam uwagę, to fajnie wykonane sceny z układami choreograficznymi. Reszta jakoś do mnie nie przemawia.
TheSimka3
03.02.2012, 11:09
Hmm ja za Gagą nie przepadam, nie mój styl ;). Słucham Rocka i Reagge a na to liczyć nie mogę.
Simka Gaga ładniejsza od jej pierwowzoru :) A teledysk bardzo odwzorowuje oryginał. Może być.
Nie lubię Gagi. Ma zbyt ''ciekawy'' styl jak dla mnie...
Adamsims
09.02.2012, 21:09
Katy Perry pobiła Jacksona nawet więc uważam ze jest większa. Ogólnie wielkie gwiazdy są w simsach. Szkoda ze teraz ją wzieli, jak okres świetnosci ma już za sobą =(
Simka Gaga ładniejsza od pierwowzoru? Hahah...
Śmieszne.
Mnie w Gadze urzekło to, że nie przejmuje się komentarzami właśnie w tym stylu. :)
Nie uważam, że jest lepsza od innych, ale zawsze będzie moją faworytką.
Simka Gaga ładniejsza od pierwowzoru? Hahah...
Śmieszne.
Gaga to pasztet. Maluje się tak, by ukryć swoją twarz, bo jest po prostu brzydka i gdyby nie Jej dziwne przebieranki, to nikt by Jej nawet nie zauważył.
Sorry, Karel, ale taka prawda.
ultraviolence: Polać dziewczynie, bo dobrze gada! Wybacz Searle, że wtryniłam się do Twojego postu, ale nie chciałam spamować :>
Ja bym była zadowolona z typowo rockowego dodatku TS3 .
Fajnie by było gdyby dali jakiś utwór TSA albo The Cardigans
miłośniczka zwierząt
24.02.2012, 12:00
Ja nie przepadam za Lady Gagą ale jakoś ujdzie .
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.