Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Farma Heartland-czyli post z cyklu domy "CUD"

Fifrok
27.02.2012, 17:34
Witam wszystkich!
To jest mój drugi domek.Chyba jeszcze się nie nauczyłam dobrze tworzyć domów ,bo troszkę za dużo miejsca zostawiłam:|.Ale przejdźmy do rzeczy.
Domek pod nazwą Farma Heartland ponieważ czytuję książki pod tytułem "Heartland" i zrobiłam oto średniej wielkości farmę na pod. tej pięknej książeczki:)
Wielkość to 50x50.Ale najpierw kilka faktów:
-domek zrobiony tak trochę na "ubogo"-rodzinka z książki niestety nie była milonerami :(
-A po co schron?Gdy w części 13 (Czarna godzina) nadeszło tornado,wszyscy goście i mieszkańcy parceli schowali się w schronie.Schron został przerobiony na większą ilość osób. :)
-korytarz ( za co serdecznie przepraszam) jest pusty.Jak wspomniałam w ptk.1 rodzina była troszkę biedna.
To na tyle faktów.Tutaj mamy wykaz pokoi:
PIWNICA:
-Schron
PARTER:
-Korytarz
-Kuchnia + jadalnia+ biuro Lou
-salon
PIĘTRO I
-Korytarz
-łazienka
-sypialnia śp.Marion (obecnie zajmowana przez Lou)
-sypialnia Amy
-sypialnia dziadka Amy
OGRÓD:
-Stajnia
-pastwisko
-parkur
To są wszystkie pokoje.Jeszcze dodam że stajnia posiada 7 boksów itrochę miejsca na wypoczynek.
Mam nadzieję że domek będzie się podobał zarówno fanom tej książki jak i innym osobom ;)
Tutaj mamy galerię:
http://chomikuj.pl/fifrok/Galeria+/Domy+w+TS3/Farma+Heartland
Już w przygotowaniu Dworek łowiecki!

Fallen
27.02.2012, 18:06
Ehhh, okropnie pusto. Maxistowskie, bez dodatków, bez ozdób - takie coś mi się nie podoba . :(
Jeśli chcesz wiedzieć, co o nim sądzę, zajrzyj do poprzedniego tematu. :(
Oceny liczbowej nie dam, gdyż poprawa jest bardzo mała... No i mam nadzieję, że kolejny dom nie będzie pusty :)
Ogółem? Malutka poprawa jest... Dom jest dobrze oświetlony.
Szkoda tylko, że zdjęcia są na chomikuj. To trochę utrudnia sprawę, bo przeglądania dla nie jest niewygodne...