Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : znikające wyposażenie po powrocie z WP

malina1901
22.04.2012, 10:49
Hej wszystkim, czy ktoś się spotkał z takim przypadkiem, że w np w Egipcie łowi sobie rybki a jak wraca to nie ma ich w wyposażeniu? Podobna sytuacja jest też a przepisami. Sim przeczyta i przepis znika z wyposażenia, nie ma go na regale ani nigdzie indziej...

Björk
22.04.2012, 11:01
A ja się z tym spotkałam i... no więc tak po prostu było, a potem mi gra siadła i nie wysyłało sima przez simport (ale miałam łatkę 1.32, która chyba nie była dobra), a po reinstalacji od razu poszło do 1.33 i już mogę przywozić rzeczy z Egiptu i innych miejsc.

Filleable
22.04.2012, 12:30
Z przepisami i utworami na gitarę zawsze jest tak, że po przeczytaniu znikają.

anie_1981
22.04.2012, 13:05
Zgadza się, jak ja chciałam by kilka osób w domu znało jakiś przepis, to musiałam kupić go dla wszystkich. Okropieństwo, ale tak właśnie w tej grze jest. Dlatego ja od baardzo dawna w ogóle olałam kwestię uczenia Simów czegokolwiek "legalnie", i wszystkie umiejętności i przepisy\kompozycje na instrumenty\książki wędkarskie, dodaje Simom modem. W grze skupiam się głównie na sprawach życia codziennego i rodzinnych, a nie na doskonaleniu umiejętności Sima, tak by poznał je wszystkie jak już będzie stary i do niczego mu się nie przydadzą :P

Björk
22.04.2012, 13:31
A przepraszam, źle zrozumiałam - zgadzam się, że po przeczytaniu przepis znika, ale i tak miałam ten problem, że po zakupieniu (i nieprzeczytaniu) przepisu w Egipcie, po powrocie tych przepisów oraz podstawek na kadzidełka nie miałam w wyposażeniu).