Zobacz pełną wersję : Problem z klubami
Hej, rozpoczynając grę wybrałem jakieś standardowe miasto w którym nie ma żadnego klubu, jak zrobić taki klub w mieście lub jak udać się na imprezę do klubu, może da się do innego miasta?
Hejka
W Menu z opcjami gry, musisz wejść do "Edytuj Miasto". Następnie klikasz na puste parcele i zmieniasz ich typ na odpowiednie kluby. Później ze skrzyni z budynkami ustawiasz na tych parcelach budynki, które chcesz.
Musisz wziąć pod uwagę rozmiar parceli. Możesz też zbudować własny klub lub dyskotekę.
anie_1981
29.05.2012, 09:38
Ja Ci się uda zbudować jakąś ładną dyskotekę to daj znać, mam dosyć wciąż tych samych klubów, a nie chce mi się budować :P
Björk z tym niestety mam problem, powiedz mi czy w ogóle o to chodzi, już w edycji miasta najpierw biorę pustą parcelę, wybieram największy obszar mimo to nie mogę umieścić na niej żadnego klubu. Może dlatego, że parcele są na górzystym terenie? Niestety tylko taki jest w moim mieście.
anie_1981
29.05.2012, 14:25
Klikasz na pustą działkę i tam jest taki przycisk, którym wybierasz rodzaj działki, musisz ustawić na parcelę publiczną, to rozwinie Ci cię lista parceli. Wybierasz klub czy coś.
Wielkie dzięki, właśnie to zrobiłem, ale jest kolejny problem, mój sim jest jedynym gościem w tych klubach, o co chodzi? Przy okazji co to jest simport? ;P
zuzapets
06.06.2012, 13:16
simport to taka opcja gdzie wysyłasz swoje simy do okolicy znajomego albo w odwiedziny albo żeby twój sim występował na scenie np w parku w okolicy znajomego :)
Może być tak dlatego iż klub w tym dniu nie jest jakoś specjalnie popularny. Możesz mieć też słabego pc'ta i dlatego nie będzie ich tam zbyt wielu. Poza tym ten dodatek szału nie robi z ilością simów w klubach. Dopiero w ZG jakoś to już lepiej wyszło EA.
Niestety kluby są puste każdego dnia a posiadam wszystkie dodatki
anie_1981
07.06.2012, 14:55
Idź do edycji miasta i kliknij na tą parcelę. A teraz kliknij w taką ikonkę zmiany typu parceli i sprawdź, czy przypadkiem parcela nie jest ustawiona na zakaz wstępu. Ustaw ją na klub, dyskotekę, czy co tam miało być.
A zajrzyj proszę do tego tematu. (http://www.forum.thesims.pl/showthread.php?t=60300) Może coś to pomoże.
Jest ustawiona jako klub, ciągle puste, bardzo dziwne, jutro sprawdzę sposób z innego tematu, dzięki za pomoc.
Niestety kluby nadal są puste mimo zastosowania sposobu z poleconego tematu.
Posiedź trochę w klubie. Ja wczoraj postawiłem w SV parę i musiałem poczekać z 2 simowe godziny żeby ktoś przyszedł
A może masz takie coś jak klikniesz na klub w edycji miasta- (zakaz wstępu odwiedzającym) coś w ten deseń chyba. Sprawdź:P
Siedziałem tam i dłużej niż 2 godziny, nie ma zakazu wstępu. :(
Miscellaneous
16.06.2012, 18:16
Miałam identyczny błąd, tylko moja simka była jedyną osobą w całym MIEŚCIE. Żadnych samochodów na ulicach, nikogo nie dało się odwiedzić... Może też masz takie coś?
Są inne simy i auta w mieście.
Filleable
17.06.2012, 13:25
Masz tak we wszystkich klubach? A nie masz przypadkiem bramek, że od którejś gwiazdki można wchodzić?
Mam tak we wszystkich klubach, bramka jest zdaje się w jednym klubie, ale mam 3 gwiazdki
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.