Zobacz pełną wersję : napiszcie jak zrobiliscie gwiazde
ja szczegolnie nie umiem robic gwiazdy i siorka musi mi robic(sabrinka)a ja lubie byc samodzielna.moje siorki to one sa bardzo zdolne moje siorki robia w sosub magiczny(mam abre)a ja chce im pokazac jak mozna robic gwiazde bez czarow.
..:::HELP:::..
Ja różnie. -_- Czasem czaruję, czasem używam lustra a czasem poprostu próbuję -_-
Originally posted by zelda@Jul 11 2004, 12:25 AM
a ja chce im pokazac jak mozna robic gwiazde bez czarow.
Zajrzyj tu: http://forum.thesims.pl/index.php?showtopic=1174&st=30
Bo jak podpisać kontrakt z agentem chyba wiesz, prawda? ;)
Ja robię normalnie co w tym trudnego?????
Ja w sposób normalny , no bo jak?? Nie używam , żadnych luster , ani czarów , bo cała przyjemność to zdobywanie sławy. ^_^ :P :P
C*H*O*M*C*I*O
12.07.2004, 09:29
Zong.No to powiedz przez co?Chodzi mi o to,że pierwsze pół gwiazdki gdzie zdobywasz?I następne.
Jak już napisał galazek tu (http://forum.thesims.pl/index.php?showtopic=1174&st=30) jest napisana przez Kornelię solucja. Ja, tak na marginesie pierwsze 1,5 gwiazdki zdobyłam dzięki Paparizziemu(pozując mu i popisując się).
Basieńka
15.07.2004, 16:44
Ja najpierw czarowałam, ale potrzebne byłe róże więc pierwsze 3 gwiazdki zdobyłam sama ;) Teraz mam lustro i potrzebny mi tylko agent :P B)
Ale Basieńko, ciociu to odbiera przyjemność grania.... Chociaż jest szybciej i łatwiej.
C*H*O*M*C*I*O
16.07.2004, 08:17
A czego nie ma opcji:Kożystam z lustra.A może to się zalicza do czarowania?
ja roznie najpierw jak nie bylo abrakadabry zdobylam 5 gwiazdek jezdzac do dzielnicy showbiznesu ale jak sie pojawil ostatni dodatek to sobie zaczarowalam i mial 4,5 gwiazdki. ale niestety rzeby zdobyc 5 gwiazdek musialam juz sama na nie zarobic :P
Ja zaznaczyłam czaruje. (ale tak naprawde to nieczaruje) Mam lustro i to przez lustro staje się gwiazdą, nie było odpowiedzi "pomaga mi lustro" to zaznaczyłam 'czaruje" bo jak nie miałam lustra to czarowałam "cena sławy".
o co chodzi z tym lustrem :mellow:
Ja zdobywam normalnie... ;) A rza udało mi się zdobyć 3,5 gwiazdki rozdając autografy :P
Ja robie w sposob noramlny..Czasem za pomoca czarow i dodatkow sciagnietych z netu..
Originally posted by @aneta@@Jul 17 2004, 04:15 PM
o co chodzi z tym lustrem :mellow:
Można sciągnąć lustro, dzięki któłremu po wpatrzeniu się w nie zdobywa się 5 gwiazdek.
A rza udało mi się zdobyć 3,5 gwiazdki rozdając autografy
Z ilu do ilu udało ci się tak?
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.