Zobacz pełną wersję : Oaza Rodzinnego Ciepła by Gio
Hej :)
No więc tak, jest to mój pierwszy projekt od długiego, długiego czasu, więc proszę mnie nie bić, nawet jeżeli na to zasługuję :P A jako, że od pewnego czasu chciałem także zrealizować coś w stylu małego makeoveru postanowiłem zawrzeć oba projekty w jeden i tak oto domek przedstawiam Wam za pomocą prezentacji filmowej ;) Jeżeli jednak ktoś naprawdę chciałby mieć to na zdjęciach, jak bozia nakazuje, proszę pisać, coś tam popstrykam :)
Pozdrawiam!
Obejrzyj Film! (http://www.youtube.com/watch?v=J-f7QdcT9Bs)
marlena0189
14.07.2012, 14:04
Fajny pomysł z tym filmikiem i jego koncepcją. Realizacja też dobra :) a dom? no cóż... świetny! Bardzo spodobał mi się rozkład pomieszczeń. Najbardziej chyba przypadło mi do gustu to jak wygląda kuchnia, jadalnia i salon - fajnie połączone. Widać, że dużo nad tym myślałeś i projekt zajął sporo czasu. Bryła niebanalna, ogród cudny. W takim domu chce się mieszkać :) Jak dla mnie świetny i ciekawy dom.
Pozdrawiam
Mnie to wali, ale ja chcę ten dom do pobrania. *w*
Musiałem to napisać
Dom jest wspaniały, pokój małego chłopczyka genialny. <3
Ocena nie może być inna niż 10/10. :O
Pomysł z filmikiem był genialny. Na początku myślałem, że ta chałupka to twoje dzieło i tak myślę, że co ona za gówno zbudował, a tu takie coś. *w*
marandile
19.07.2012, 11:17
Pomysł z filmikiem oryginalny, ale troche odwraca uwagę od samego domu, co nie za bardzo mi sie podoba ;)
A oceniając samą metamorfozę:
Ogród wyszedł ci b. dobrze, w elewacji cos mi nie pasuje, chyba te okna. Natomiast wnetrza tak średnio ci wyszly. Wygladaja, jakbys robil je troche 'na szybkiego' i używał przypadkowych tekstur i obiektów, przez co wiekszosc pomieszczen jest niespojna kolorystycznie (tzn. w pokoju wystepuje kilka niepasujacych do siebie kolorow) lub pstrokata (gdzies pod koniec jest bodajze gabinet ze straszna wzorzysta tapeta na wszystkich scianach). Za wnętrza daje 5/10, a za cały obiekt 7/10
symfonia
29.07.2012, 11:17
Bryła i ogród genialna,jakbym miała taki dom w grze to bym grała non stop.xd W środku przestronnie i funkcjonalnie, ocenka 10/10.;)
Genialny pomysł na filmik!
Na początku myślałam, że to będzie po prostu sfilmowany Twój projekt, a tu się okazuje, że ten filmik ma fabułę, no i po kolei widzimy jak powstawał Twój dom! Extra! :)
Co do domu: o tak, tan budynek od dawna prosił się o renowację :)
A dom po zakończeniu prac jest wspaniały! Strasznie mi się podoba! Pokoje dzieci wymiatają, podobnie jak łazienka rodziców - bardzo dobrze obmyślona.
Chyba do niczego nie mogę się przyczepić, dlatego nie rozumiem tej skwaszonej miny właścicielki domu na końcu filmiku :)
Ja chcę więcej takich projektów i takich filmików! :)
Już nie wspominając o sposobie prezentacji...
WOW - i właściwie żadnego więcej komentarza nie potrzeba. Zazdroszczę talentu - mi się w 3 takich cudów nie zdarza budować :)
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.