PDA

Zobacz pełną wersję : The Sims 3: Nie z Tego Świata - Jaką postacią zagrasz najpierw?

Ariall
23.07.2012, 00:08
Pytanie w temacie jasne i klarowne. Na jaką postać czekacie najbardziej i co chcielibyście zrobić? Połączenia międzygatunkowe czy czysta krew przez pokolenia? :D

Ja zacznę od wilkołaka. Chętnie pobawię się w zmienianie podczas pełni księżyca. Poza tym ciekawe jaki byłby potomek wilkołaka i wampira albo wróżki i czarodzieja... :D

suomii
23.07.2012, 05:57
Ja chyba zacznę grać czarownicą, albo wilkołakiem. Pewnie wyjdzie na to, że zrobię jedną rodzinę i będzie w niej każda postać. Pogram tydzień, żeby zobaczyć co nowego, a potem zagram tą postacią, która najbardziej mi się spodoba.

Swoja drogą ciekawy temat.

zuzapets
23.07.2012, 07:33
Ja chyba zacznę grać albo wilkołakiem albo wróżką.Potem chyba będę grała wiedźmą :)

Aperlaxive
23.07.2012, 08:15
Najpierw stworzę chyba wróżkę;) Potem pobawię się wilkołakiem i zombie. Następnie popatrzę na wampirki:P I na samym końcu będzie wiedźma - przy, której chyba zostanę;)

Myrtek
23.07.2012, 10:23
Ja zacznę od wilkołaka - nie tylko na potrzeby historii :D
Intrygują mnie równkeż wróżki i nowe wampiry - czy tego nie sknocą. Żywymi trupami program z ciekawości, tak jak wiedźmą.

anie_1981
23.07.2012, 10:33
Mi się nie podobają mhroczne stwory, więc jeśli już będę kimś grała, to będzie to chochlik... Będzie małym, złośliwym stworem, brutalnie rozbierającym sąsiadów do bielizny :P

Kamil
23.07.2012, 11:28
Ja zrobię wiedźmę (albo siebie jako czarodzieja), wilkołaka, którego będę wysyłać po składniki do eliksirów oraz wróżkę chrzestną wilczka :P

Fallen
23.07.2012, 11:56
Ja najpierw stworzę wilkołaka, a potem pewnie wszystko po kolei, nie wykluczam też połączenia wszystkiego w jednej rodzinie :P

Juhas
23.07.2012, 19:18
Ja zacznę grę wilkołakiem, mam już nawet postać :)

Ejak
23.07.2012, 21:23
Jak już kupię ten dodatek, czyli nieprędko zacznę pewnie rodzinką:
Czarodziej + Wróżka i jako zwierzątko Zombie.

Karel13
23.07.2012, 22:01
Ja chyba zacznę od dżina... Nie mam dodatku Zostań Gwiazdą, więc chciałbym sprawdzić jak to działa.
Później stworzę wróżki, bardzo mnie ciekawią.

anie_1981
23.07.2012, 22:39
Hmm... Tylko czy będą Dżiny, jeśli nie ma się Zostań Gwiazdą?

easey
24.07.2012, 07:32
Ja nie wiem czy będę kupować ten dodatek, ale raczej tak, więc najpierw wilkołakiem :P Albo zrobię rodzinę z tymi wszystkimi stworami i będę nimi chwile grać ;)

Karel13
24.07.2012, 08:01
Anie, na zdjęciu z prezentacji tego dodatku było pokazane, że będzie można stworzyć Dżina w CAS'ie.

suomii
24.07.2012, 08:41
Zwierzątko zombie :D Ciekawie. Ja chyba wypróbuję wszystkie postacie naraz, żeby się obeznać. Najbardziej intryguje mnie wilkołak i czarownica.

alpherainn
24.07.2012, 11:10
Wilkołak lub zombie, a w ostateczności wróżka. Tylko te postacie więcej mnie interesują od innych wprowadzonych.

Rosemarie
24.07.2012, 11:22
Wilkołak lub zombie, a w ostateczności wróżka. Tylko te postacie więcej mnie interesują od innych wprowadzonych.

Ja pewnie wypróbuję wszystkie nowe stwory. Jednakże na końcu i tak pewnie będę grała wilkołakiem lub wampirem.

Ejak
24.07.2012, 12:24
Anie, na zdjęciu z prezentacji tego dodatku było pokazane, że będzie można stworzyć Dżina w CAS'ie.

Tylko, była mowa, że dżiny są dla tych, którzy mają Zostań Gwiazdą.

octavessens
24.07.2012, 20:14
tylko dla tych ktorzy maja zostan gwiazda :) bo widzialem zdjecie gdzie ikona dzina byla przyciemniona. i mniej widoczna niz reszta stworzen :) Wilkołaki mi sie podobają i stworze wilkolaczyce ktora będzie ladniutka i seksi, i nie bedzie miala szczeki z przodu :) i wrozke NAPEWNO :)

Karel13
25.07.2012, 08:12
To już sobie pograłem Dżinem. xD

W takim razie zacznę od wróżek.

anie_1981
25.07.2012, 09:56
Co do wilkołaków... Nie będę nimi grała, ale, czy one nie są przypadkiem za mało włochate? Gdziekolwiek bym, na filmach czy coś, wilczka nie widziała, to ma bardziej wilczą gębę i zdecydowanie więcej kłaków... Te Simsowe wilkołaki są jakąś wersją light... No weźcie np poczciwego, starego Lupina z Pottera...

eyvee
25.07.2012, 10:09
ja napewno gdzies do rodziny wcisne <pewnie do histori ojsg> wrozke, grac sprobuje czerownica, a jako lokaja w domu zrobie sobie zombiaka np do wampirzej rodziny ;D haha

anie_1981
25.07.2012, 12:12
Nie no Lupin miał na pewno więcej owłosienia i bardziej wilczy łeb. A jak oglądałam czat Supernatural i pokazali babkę wilkołaka, to wyglądała w zasadzie jak zwykły Sim, tyle, że była nieco owłosiona, stanowczo za mało, jak na wilkołaka...

No ażeby nie było off-topu, to przypominam, że jedynie słuszną postacią z Supernatural są chochliki... :P

Juhas
26.07.2012, 22:18
A ja sobie stworzę wilkołaka z postaci którą już mam i zrobię z tego historię na forum :):D

Będzie to miły mężczyzna który będzie ukrywał swoje prawdziwe ja przed drugą połówką :)

Meona
27.07.2012, 10:28
Juhas w takim razie czekam na twoją historię :D

Mnie w tym dodatku od początku "pociągały" wróżki. Więc na pewno nimi zagram najpierw. Potem może wampiry.. na końcu wiedźmy. Chociaż znając mnie to będę przeskakiwać z jednej postaci na drugą. Dla mnie by było najlepiej wszystko naraz, ale z drugiej strony nie lubię mieć 3 różnych stworów do testowania w jednej rodzinie. To tak jak w karierze grać jednocześnie strażakiem, stylistą i detektywem. Zdecyduję się więc na powolne testowanie każdej z tych trzech postaci. Duchy. Właściwie nie wiem o nich zbyt wiele, jakie będą miały możliwości. W ostateczności mogą być. Wilkołaki. Już sama nie wiem na początku byłam im przeciwna, ale powoli się do nich przekonuję. No dobra może nimi zagram ale na końcu. Zombie są jak dla mnie obrzydliwe i w ogóle to jedzenie mózgów sobie inaczej wyobrażałam. Mam nadzieję, że w tych opcjach ograniczania stworów są oddzielne suwaki (jeśli to będą suwaki) dla poszczególnych istot.. nie będą mi się zombie pałętać po mieście i penetrować ogródek mojej wróżki haha :D

1. Wróżki.
2. Wampiry
3. Wiedźmy
4. Duchy
5. Wilkołaki
6. Zombie

Taka moja lista stworków poczynając na tych, które mi się podobają, a kończąc na tych hmm mniej ciekawych.. (jak dla mnie.)
Uhh, ale się rozpisałam, lecz chciałam podzielić się z wami moim zdaniem.

Juhas
27.07.2012, 12:44
Ja przy tych ograniczeniach zostawiłbym tylko zombie, wilkołaki i wróżki, przynajmniej w pierwszej rozgrywce :)
Myślę że wilkołak chętnie by obwąchał jakiegoś śmierdzącego trupa w ogrodzie sąsiadki ze skrzydłami :D:P

A że jak widzę każdy tu pisze swój ranking postaci to u mnie jawi się on następująco:

1.Wilkołak
2. Wróżka
3. Zombie
4. Duch
5. Wiedźma
6. Wampir

Wampir na razie na końcu, ale modlę się o trumnę do spania dla nich, bo lewitacja nie podoba mi się od początku B)

Lubie
27.07.2012, 12:53
mnie najbardziej zachęcają wróżki. *w*
są takie chochlikowate. XD
Później może zagram czarownicą, ale wilkołaka nawet nie będę testował . : |
Nie podoba mi się tak jak zombie.

A te nowe wampiry sprawdzę, ale grać nie będę. : )

kaka123
30.07.2012, 14:24
Trudny wybór :) Na pewno zrobię jakiś jeden wielki mix. Wróżko-wilkołako-wampiro-czarodziejskie-zombie.

Aperlaxive
30.07.2012, 14:32
Hmm... Mój ranking paranormalnych postaci przedstawia się następująco:

- Wiedźma
- Wampir
- Wilkołak
- Wróżka
- Zombie
- Duch
- Dżin

Kamil
30.07.2012, 18:38
Rankingi? Wchodzę w to :)
1. Wróżka
2. Wiedźma i wilkołak
3. Duch
4. zombie i wampir

nmin
30.07.2012, 22:50
Wampiry mnie nie bawią, nie będę nawet umiała dostrzec różnicy między starymi a poprawionymi, bo tymi z PZ w ogóle nie grałam - jedyną moją ingerencją w wampiry jest zmienianie sąsiadów Nraasem z wampira w zwykłego Sima.

Na pewno najpierw wypróbuję wilkołaka, ale zapewne pogram chwilę i mi się znudzi, nie przewiduję wielopokoleniowej rodziny wilczków. Z wróżkami będzie pewnie to samo. W każdym razie te dwie istoty/rodziny stworzę na pewno.

Zombie sobie zrobię :P Jeśli interakcje będą mi odpowiadały, to tak jak już gdzieś wspominałam, chciałabym mieć takiego zombie w charakterze niepełnosprawnego członka normalnej rodziny, ale jeśli miałby utrudniać innym życie, to zrezygnuję.

Aha, zapomniałam o czarownicach... Też mnie nie kuszą nic a nic, miałam taką rodzinę w TS2 i szybko mnie znudziła. Zainstaluję ten dodatek tylko dlatego, że za niego nie zapłacę.

miłośniczka zwierząt
08.08.2012, 20:34
ja na pewno zagram ulepszonymi wampirami bo ja ich uwielbiam są na 1 miejscu w the sims 3 ;) potem czarownice wróżki i tyle wilkołakami i zombie nie zamierzam grać.

Chloé
09.08.2012, 14:33
Najpierw obejrzę w CAS wszystkie nowe postacie. Pewnie pogram chwilę każdą by zobaczyć wszystkie opcje. Na pierwszy ogień pójdą prawdopodobnie wróżki i czarownice, planuję głównie na nich się skoncentrować. Wróżki jako nowe skrzydlate postacie w grze, wydają się interesujące i te ich aury magiczne jakie mogą wytwarzać. A czarownice wykorzystam do produkcji mikstur, których ma być ok.40.
Wilkołakami też pewnie będę grała, polubiłam je jeszcze w TS2 a teraz jeszcze je ulepszą. Fajna wydaje się opcja polowania.

Frezja
10.08.2012, 18:14
U mnie na pierwszym miejscu będą wróżki i wilkołaki. Tych postaci jestem najbardziej ciekawa. Może zrobię rodzinę, w której wilkołaki będą chodowały psy? :P
A całkiem bajkowa będzie wróżka na jednorożcu. :rolleyes: Na kolejnym miejscu będą pewnie zombie. A jako ostatnie wiedźmy i wampiry. A znając mnie ta kolejność pewnie i tak sie zmieni. :D

maciu67
14.08.2012, 12:37
Zombie nie lubię, wróżki i wampiry są dla mnie neutralne, wiedźmy i wilkołaki najbardziej mnie ciekawią.

1.Zombie
2.Wampiry
3.Wróżki
4.Wiedźmy
5.Wilkołaki

Najlepsze na końcu.

Simbelmyne
22.08.2012, 19:32
Pewnie połączę wszystko w jednej rodzince i stworzę nową, ze stworami które najbardziej przypadły mi do gustu ; )

eyvee
22.08.2012, 20:16
ja juz wampiry mam ;p....druga postacia jaka bede miala <i tak sie da> to bede miala lokaja i zamienie go w zombie xD Bedzie pracowal w wielgachnej wampirzej rezydencji z moja familia ;p

Laselight
23.08.2012, 10:40
Jak zrobię nową rodzinę to czarownica , jak zostanę przy mojej dużej to ulepszone wampiry. Następne w kolejce zombiaki i na koniec to co mnie najmniej interesuje - wilkołaki i wróżki

xMalwina
10.09.2012, 09:34
A ja zaczęłam wróżką i zostawiłam ją samą sobie po godzinie, bo trochę mnie znudziła. Potem zrobiłam nową wróżkę, wyszła za czarodzieja. :D Mają trójkę małych nadprzyrodzeńców. Co ciekawe - ostatnie dziecko ma rude włosy, mimo że matka jest blondynką, a ojciec jest czarny. Nie mają nikogo w drzewie genealogicznym oO'

natalenka
10.09.2012, 10:19
A ja zaczęłam grę od czarownicy. Bo w sumie najmniej się zmienia jej wygląd i mogę nią grać normalnie, bez używania przez nią czarów itp (tak jak człowiekiem). :)

ultraviolence
10.09.2012, 16:05
Najpierw wzięłam się za wiedźmę, teraz planuję pograć dżinem (czeka już na mnie w skrzyni simów :>). Reszty na razie nie tykam, bo co za dużo, to niezdrowo.

carineesz
21.09.2012, 22:02
Ja najpierw zagrałam wróżką, dokładniej p. Maldano (czy jakoś tak :P), ponieważ ciekawiły mnie te stworzenia -skrzydła, mocne, wygląd... Potem oczywiście wampirami, Van Gouldenami (chyba się pomyliłam w nazwisku, ale cóż...), z których Tristan strasznie przypomina Edwarda ze Zmierzchu, więc następnie weszłam do rodzinki Swain (z ciekawości) - ewidentnie bazowane na Zmierzchu :) Teraz gram czarodziejami i jakoś nie mogę przestać, chociaż nigdy nie zatrzymuje się na długo w jednej rodzinie.

Searle
04.11.2012, 10:42
[...]Reszty na razie nie tykam, bo co za dużo, to niezdrowo.

Ja tam pojechałam po bandzie i stworzyłam całą rodzinkę z nadprzyrodzonych istot: babcia duch, jej dwie córki: jedna czarodziejka, druga wampir. Mąż wampirzycy - wilkołak i ich dwójka nastoletnich dzieci: córka - wróżka i syn - dżin. I żeby jeszcze było miło: kotek :) No i jeszcze od czasu do czasu bałakające się po ogródku zombiaki :)

serek
11.11.2012, 20:35
Hmm... Myślę, że byłaby to czarownica, aalbo wilkołak. ^^ Wampiry nie są jakieś bardzo wciągające, chyba, że dodali coś po Po Zmroku do nich. :D

amelkaamelka2
12.03.2013, 18:58
Ja gram rodziną, wampirek (facio) :D i wróżka (jego żona). Raz jak wróżka mi zobaczyła, że ten Wamp, ją zdradza to rzuciłam zaklęcie do bielizny ;) . Nieźle było jak zwiała dziewczyna tego Aleksa (to ten wampir xd) . Ale jeszcze wyprubowałam brygadę wilkołaków, całkiem całkiem xD. Najgorsze są Zombiaki!!! Spokoju mi nie dają! Ostatnio się ostro wkurzyłam, jak mi mózg wyjadły, ulubionej simce X(

amelkaamelka2
01.05.2013, 21:41
Rodzinką Wampir+Wilkołak= rodzice i dziecko jedno wamp albo wilczek :p a drugie to wróżka :D

XandraB
08.05.2013, 15:01
Ja osobiście zaczęłam czarownikami - starym dziadkiem - alchemikiem i jego młodą dorosłą córką, która potem wyszła za wilkołaka i adoptowali wampira i wróżkę :) Full serwis :)

paaszi
18.07.2014, 15:53
Pierwsza na ruszt poszła wróżka :D
Następnego dnia (a może dwa dni później? :P) stworzyłam aż 6 osób - wróżkę, wilkołaka, ducha, czarodziejkę, wampira i zwykłą simkę (aby zamienić w zombie).
No i nie jestem zadowolona ze swojej decyzji, gdyż grając wszystkimi nie było czasu na poznanie każdego z osobna XD.
Dlatego następnym razem stworze po jednym, dwóch góra trzech simów ^^