Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Masz problem z przejściem jakieś gry? Napisz!

Czerwone jabłuszko
13.07.2004, 13:04
Nie miesz przejść jakiejś gry?? Szukasz w necie solucji ale ich nie ma? Albo sa beznadziejne i nic z nich nei kapujesz?? No to ten temacik jest dla ciebie...

Piszcie jak macie problemy z jakas gra albo utkneliscie w jakims miejscu. :)

Heh .. ostatnio mam problemik z... Harry'm Potterem(3 cześć).. niby gra dla dzieci, banalna przeszlam ją już 4 razy ale za akzdym razem nie moge znaleść ani jednej tajemnicy w bibliotece.. :(.. 0/4 ...czy ktos moze ma ta gre i odkryl co nieco w bibliotece?? :huh:

moonlight
13.07.2004, 14:50
Zacząłem grać 5 raz w Baldur`s Gate 2 Tron Bhaala, lecz zapomniałem jak się wychodzi z miasta Saradush? Mam coś zrobić z kanałami czy jak? Juz mi ręcę opadają... Wcześniej nie miałem problemu z ukończeniem tego zadania, a teraz kompletnie mi z głowy wyleciało... Wie ktoś? ;(

mała simka
13.07.2004, 17:16
Ja gram w beach life i nie umiem przejśc 7 planszy o nazwie Sliczności. Wie ktoś jak to, przejsć?

Shawnee
13.07.2004, 21:27
Originally posted by mała simka@Jul 13 2004, 05:16 PM
Ja gram w beach life i nie umiem przejśc 7 planszy o nazwie Sliczności. Wie ktoś jak to, przejsć?
a masz polska czy Angielską wersję? ;) Jesli Polską to tam ci wszystko pisze jak klikniesz na menu na puchar :P

mała simka
14.07.2004, 08:03
Mam polską , i robię wszystko tak jak tam pisze ,a i tak nie mogę tego przejść! :( :(

Liop
14.07.2004, 08:54
Originally posted by moonlight@Jul 13 2004, 03:50 PM
Zacząłem grać 5 raz w Baldur`s Gate 2 Tron Bhaala, lecz zapomniałem jak się wychodzi z miasta Saradush? Mam coś zrobić z kanałami czy jak? Juz mi ręcę opadają... Wcześniej nie miałem problemu z ukończeniem tego zadania, a teraz kompletnie mi z głowy wyleciało... Wie ktoś? ;(
To jest proste.Wchodzisz to garnizonu.zabijasz wszystkich.bierzesz ze skrzyni klucz do kanałów. znajdujesz wejście do kanałów wchodzisz.kanałami wchodzisz do zamku.idziesz do ostatniego piętra zamku. Zabijasz władce miasta zjawia sie Melisana i ci zleca zabicie olbrzyma

moonlight
14.07.2004, 10:14
O dzisys, no dobra, przypomniałem sobie... ale, ale... nie... jak to garnizon? możesz mi wytłumaczyć co to jest ten garnizon? chodzi ci o zamek czy jak? bo tam są piętra to wiem...

Shawnee
14.07.2004, 11:59
Originally posted by mała simka@Jul 14 2004, 08:03 AM
Mam polską , i robię wszystko tak jak tam pisze ,a i tak nie mogę tego przejść! :( :(
napisz co trzeba zrobić w tej misji to Ci powiem jak ja to zrobiłam ;)

mała simka
14.07.2004, 12:05
Treba zrobic 3 rzeczy: zdobyc opinię o wyglądzie kurortu do 3 gwiazdek, opić 75 gości naraz, i przyciągnąc na wyspę 200 gości przed upływem 6 dnia.

Liop
14.07.2004, 12:24
Originally posted by moonlight@Jul 14 2004, 11:14 AM
O dzisys, no dobra, przypomniałem sobie... ale, ale... nie... jak to garnizon? możesz mi wytłumaczyć co to jest ten garnizon? chodzi ci o zamek czy jak? bo tam są piętra to wiem...
wejdź na mape i tam musi być zaznaczony punkt gdzie jest garnizon. On jest na lewo od świątyni. w garnizonie nie ma pięter -jeden pokój ,pełno wrogów

Shawnee
14.07.2004, 12:48
Originally posted by mała simka@Jul 14 2004, 12:05 PM
Treba zrobic 3 rzeczy: zdobyc opinię o wyglądzie kurortu do 3 gwiazdek, opić 75 gości naraz, i przyciągnąc na wyspę 200 gości przed upływem 6 dnia.
jeśli chodzi o opinie kurortu to musisz dawać duuuuzo kwiatów, ławeczek, lamp itp. Możesz także zatrudnić animatorów ;)
Jesli chodzi o upicie gości to musisz wybudować bardzo dużo (ale różnorodnych) budynków z alkoholem... I jakieś 2 dni przed końcem misji ustawić moc piwa na największe i ustawić piwo za darmo :) A o tych 200 gosci to poprostu zatrudnij Animatorów i speniaj proźby i oczekiwania gości :)

mała simka
14.07.2004, 18:54
Originally posted by Karola001+Jul 14 2004, 01:48 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Karola001 @ Jul 14 2004, 01:48 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-mała simka@Jul 14 2004, 12:05 PM
Treba zrobic 3 rzeczy:&nbsp; zdobyc opinię o wyglądzie kurortu do 3 gwiazdek, opić 75 gości naraz, i przyciągnąc na wyspę 200 gości przed upływem 6 dnia.
jeśli chodzi o opinie kurortu to musisz dawać duuuuzo kwiatów, ławeczek, lamp itp. Możesz także zatrudnić animatorów ;)
Jesli chodzi o upicie gości to musisz wybudować bardzo dużo (ale różnorodnych) budynków z alkoholem... I jakieś 2 dni przed końcem misji ustawić moc piwa na największe i ustawić piwo za darmo :) A o tych 200 gosci to poprostu zatrudnij Animatorów i speniaj proźby i oczekiwania gości :) [/b][/quote]
Dzięki... Zaraz spróbuję to przejść. A jak nie będę mogła przejść nastepnych plansz to mi pomożesz????

mała simka
14.07.2004, 19:42
No nie! Robię wszystko tak jak mi mówisz a i tak nie mogę przejść!

moonlight
14.07.2004, 21:43
Originally posted by Liop+Jul 14 2004, 01:24 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Liop @ Jul 14 2004, 01:24 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-moonlight@Jul 14 2004, 11:14 AM
wejdź na mape i tam musi być zaznaczony punkt gdzie jest garnizon. On jest na lewo od świątyni. w garnizonie nie ma pięter -jeden pokój ,pełno wrogów [/b][/quote]
Dobra zrozumiałem. Tą misję wykonałem. :P

Teraz jeszcze muszę reszte dzieci pozabijać i będzie wspaniale. :P

bez większych problemów. :P
dzięx

Shawnee
15.07.2004, 09:16
Originally posted by mała simka@Jul 14 2004, 07:42 PM
No nie! Robię wszystko tak jak mi mówisz a i tak nie mogę przejść!
hmmm... ale z czym dokładnie nie możesz sobie poradzić? Z liczbą gości, oceną scenerii, czy upiciem gości? :unsure:

mała simka
15.07.2004, 10:08
Ocenę scenerii już mam, z upiciem gości też sobie poradzę, tylko w 5 dniu promem o 16 wyjeżdzą bardzo duzo ludzi, i póżniej promem o 23 przyjeżdzą ich za mało. :(

Shawnee
15.07.2004, 10:50
Originally posted by mała simka@Jul 15 2004, 10:08 AM
Ocenę scenerii już mam, z upiciem gości też sobie poradzę, tylko w 5 dniu promem o 16 wyjeżdzą bardzo duzo ludzi, i póżniej promem o 23 przyjeżdzą ich za mało. :(
musisz spełniac ich wszystkie zachcianki... Np. jak chca zjezdzalnie to zbuduj zjezdżalnie itp :mellow:

mała simka
15.07.2004, 11:29
Ja mam wybudowane wszystkie obiekty... więc nie mają na co narzekać ;) ;)

Mathea
17.07.2004, 10:48
Mam problema z gra haverst moon...moze to niejest problem ale pytanko...bo dostalam konia...zima...i co mu dawac jesc???i czemu on jest caly czas na dworze???nie chce by byl chory...

Czerwone jabłuszko
20.07.2004, 14:44
Mam problem z Gabriel Knight 3

Kiedy chcę podsłuchać te dwie ,,urocze" angielki to jest tak jakby filmik, ale nic się nie dzieje i kompletnie nic się nie da zrobić - nawet rozglądnąć się na boki czy zapisać gry. Jest jakby zawieszone, ale w menedżerze zadań pisze, że program jest uruchomiony, a nie ,,brak odpowiedzi". Mó komp spełnia wymagania sprzętowe - chodzą na nim znacznie lepsze gry - więc czemu te dziadostwo się wiesza? Może dlatego,że mam wina XP?

Kvatch
24.07.2004, 09:25
Ja sie grałem w GK na XP i nie było problemów. A ich chcesz podsłuchać w muzeum miejskim czy gdzie?> te angielki to chuda i blada i ta druga, gruba, nie?

Tatareczka
26.07.2004, 11:21
Ja mam pytanie jak w beach life wybudować zjeżdżalnie??
Wiem że głupie pytania zadaje ale cóż nie wiem.

Shawnee
27.07.2004, 10:17
Originally posted by Tatareczka@Jul 26 2004, 11:21 AM
Ja mam pytanie jak w beach life wybudować zjeżdżalnie??
Wiem że głupie pytania zadaje ale cóż nie wiem.
znajdujesz ją w dostepnych budynkach i klikasz tam, gdzie chcesz ją postawić :blink: Chyba ze nie masz jej dostepnej, to dostaniesz ją ale dopiero w jakimś kolejnym scenariuszu ;)

Ametyzd
27.07.2004, 18:51
Ja nie mam pojęcia, jak w Tooncarze zdobyć licencję "C". Wszystkie mistrzostwa wygrywam, najczęściej za pierwszym razem, ale ta licencja...Zdobycie jej jest niemożliwe! Mission:Impossible... :lol: :lol:

CeZaReK
28.07.2004, 23:07
Nie mogę przejść czwartej misjii w Airline Tycoon Evolution:-(

Kama2002
28.07.2004, 23:16
CeZaReK: Spróbuj tu: http://stp.gery.pl/pomoce/511,str2.html
http://www.opinie.timsoft.pl/index.php?ID=...ie-1/opinie.php (http://www.opinie.timsoft.pl/index.php?ID=2855&ref=http%3A%2F%2Fwww.google.pl%2Fsearch%3Fq%3DAirl ine%2BTycoon%2BEvolution%252Bsolucje%26ie%3DUTF-8%26hl%3Dpl%26lr%3Dlang_pl&popdok=/opinie-1/opinie.php)
http://blarr.take.pl/radekk/?m=porady-ate

Na dziś (tzn. do rana, a raczej do południa, zamierzam wstać ok. 13 ^_^ ) tyle :)

CeZaReK
28.07.2004, 23:20
Dzięki, ale dużo mi to nie pomogło:-(

Kama2002
28.07.2004, 23:23
Wiesz, chodzi o to, że jak postudiujesz sobie kilka(naście) takich solucji to powymieniasz sugestie, gdyż każdy radzi różne rzeczy. Więc jakby to połączyć...
W każdym razie powodzenia :)

gromaniakm
29.07.2004, 13:48
ja w Icewind Dale w głębi dorna nie mogę przyjąć zadania od tego kołka na znalezienie butelki octu! czy muszę najpierw ją znaleźć i przynieść mu ją czy co?

SWAT
30.07.2004, 06:28
czy znacie poradniki do POSTALA 2 bardzo by mi się przydałły

Kama2002
30.07.2004, 12:26
SWAT: http://www.gry-online.pl/s024.asp?ID=187

mikebal
31.07.2004, 08:13
jak zrobić sfinksa w faraonie :(

mała simka
05.08.2004, 15:22
Ja mam problem w shreku 2. Pomożecie? A więć w tej planszy gdzie Shrek ratuje Osła z zasadzki, jest taka ogromna dyna, i nie wiem co mam zrobić żeby przejść dalej! Pomóżcie!

Nikee
05.08.2004, 17:09
to chyba teraz moje kolej. :lol:
chodzi o gra star wars jedi outcast.
no.... jest taka plansza po tej planszy gdy sie juz pierwszy raz wylatuje pojazdem Lando. no... potem jest sie w takim pokoju gdzie niby sie odrazu spadnie... tylko sa takie rury przy scianach przez ktore sie chodzi... tylko ze te paza i sie traci zycie... co ma sie tam zrobic?

Fool
06.08.2004, 16:39
Mam problema z gra haverst moon...moze to niejest problem ale pytanko...bo dostalam konia...zima...i co mu dawac jesc???i czemu on jest caly czas na dworze???nie chce by byl chory...

widze ze nikt ci nie chce pomoc, bo moze nikt tu nie gral ale ja gralem i jezeli chodzi ci o wersje na sns'a to ten kon nic nie je i nie choruje a siedzi caly czas w takiej... no... oborze? :lol: on jest tylko po to zeby szybciej ziemniaki kukurydze itd. sprzedawac...

SWAT
06.08.2004, 16:48
sorki ale na http://www.gry-online.pl/s024.asp?ID=187
są opisy misji które pszeszedłm i to problem :(

Liop
08.08.2004, 18:44
jakie przedmioty można włożyć do kostki Holadrimów żeby stworzyć jakieś fajne przedmioty?

imported_deisi_iza
11.08.2004, 20:59
Jak sie ustawia to cosie na szachownicy, czy tam że siem wciska....
pomocy jak przejść tą szachownice w grze Zegarmistrz.....

Halo
12.08.2004, 17:02
BUUUUUUUUUUUUUUUUUUU..................
Nie mogę przejść Halo combat evolved jestem w 5 misji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jestem przy stastku z zdychającym marines a sam siedze w czołgu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

CeZaReK
12.08.2004, 18:16
Nie mogę przejść jakieś tam misji w Painkillerze co jest taka dziura a w niej ogień i taki ognisty potwór strzelam i strzelam i dupa!

Irma_Lair
14.08.2004, 17:18
Mała_simko1
Gdsy w Shreku 2 jest ta dynia,wcześniej ,są te małe.Musisz je podnieść i rzucić na tamtą dużą.

Halo
14.08.2004, 17:57
Originally posted by Halo@Aug 12 2004, 06:02 PM
BUUUUUUUUUUUUUUUUUUU..................
Nie mogę przejść Halo combat evolved jestem w 5 misji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jestem przy stastku z zdychającym marines a sam siedze w czołgu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
Nie ktoś mi pomoże!!!!!!!!
Buuuuuuuubbbbuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Fool
16.08.2004, 12:34
halo musisz wysiasc z czolug i pomalowac plot ktory stoi 30 metrow przed toba :>

Gregoriev
16.08.2004, 14:10
Jak przejść w Beach LIfe 5 plansze o nazwie "Ach te baby"
prosze o pomoc.
Odpowiedzi przysyłajcie na mój [email protected]

--->KUBUSIAXEK<---
21.08.2004, 12:00
Mam bardzo wielką prożbe .
Gram w Gta III i jestem w portoland i znam już wszystko i znalazłem i zecz w tym ze mi sie niechce robić misje ale chce przejachać przez most który j4est rozwalony na środlku. aha jakby co to ja niem play stion 2 . Aha jeżeli jest jakiś kod albo jakaś żecz żeby przejachac na drugą strone to bardzo bym prosił podajcie mji ja!!!!!!!

Lillian
22.08.2004, 17:57
Mam wielki problem z Black&White.Jestem na piątym poziomie i nie wiem co dalej!!!!!!!W poradniku z Clicka pisze,że wioska z przeciwległej części wyspy zostanie przykryta tarczą ochrony duchowej.Źródłem energii są 3 magiczne kamienie oraz tańczący wokół nich ludzie,ale u mnie ta wioska nie została przykryta tarczą ochrony duchowej.(Chodzi mi o tą wioskę.Gdy ustawisz swą świątynie tak że patrzysz na nią wpros,obróć kamerę w prawo)To wioska na wzgórzu.Jest ona chyba wioską rzymską)Zbudowałam tam małą osadę,by powiększyć strefę wpływu,ale to na nic.Dalej piszą że mam wysłać zwierzaka by przeniósł ta ncerzy o kilka metrów i tarcza duchowa zniknie!Ale gdy tylko chcę tam przejść,to Nemezis strzela piorunem i ognistymi kulami w mego zwierzaka.I bidula pada!Nie mam pojęcia co zrobić!Pomoooooocy!!!!

Dobre rady proszę pisać tu lub na pm.

Pooooommmmmuuuuużżżżżccccciiiiieeeee!!!!

Bo mój zwierzaczek się coraz bardziej kórczy!!

She-chan
31.08.2004, 16:58
Originally posted by Mathea@Jul 17 2004, 11:48 AM
Nic mu nie dajesz i on tam bedize sobie siedizał na tym pwoietrzu. NI eldugo dostaniesz siodło i bedizes zmogła do konia wrzucac plony zamiast do tego boxa :D bedize szybciej :D

She-chan
31.08.2004, 16:59
Originally posted by Mathea@Jul 17 2004, 11:48 AM
Nic mu nie dajesz i on tam bedize sobie siedizał na tym pwoietrzu. NI eldugo dostaniesz siodło i bedizes zmogła do konia wrzucac plony zamiast do tego boxa :D bedize szybciej :D

monabia
06.09.2004, 15:26
[/QUOTE]Mam wielki problem z Black&White[QUOTE]

Pierwszy kamień możesz przenieść ręką.Jak ja grałam wzięłam chowańca ustawiłam żeby wziął człowieka Nemezis strzelał piorunami ale szłam dalej i wkońcu udało mi się dojść.

Black Raven
06.09.2004, 15:37
od kilku ładnych lat gram w Diablo I ale razem z siostrą dałyśmy radę przejść tylko do jaskini bo tam zawsze napadnie nas zgraja niebieskich stworów plujących piorunami albo czerwonych walących ogniem i jeśli jest takich już siedmiu - już nasz gracz pada trupem. Oczywiście gramy też bez czarów i wychodzi na to, że czarami też trzeba grać

1. Czy ktoś już doszedł do piekła?
2. Jakie czary są najefektowniejsze?(nie ważne ile many zżera - miewamy jej dużo)

enya
11.09.2004, 07:31
No to moim problemem jest to : grza Tomb Raider 6 (of angel the darkness), jestem w levelu Sala Pór Roku. Przeszłam wszystkie 4 testy żywiłów...i...jak ja mam pokonac tego bossa?LAta takie widmo i co??????HELP MI! HELP MI! HELP MI! :(

Lillian
11.09.2004, 14:17
Nie mam tej gry ale myślę że ci pomogę.
"Teraz czeka cię starcie z upiorem.Żeby nie było zbyt łatwo-malowidł,które musisz zdobyć,jest losowo przenoszone z posągu na posąg(ten który dzierży malowidło,emituje błękitne światło).Obraz możesz zabrać tylko wtedy,gdy duch jest ogłuszony.Warto wiedzieć że upiór zdaje się mniej szkodzić Larze kiedy ta kuca.Przykucnij i ogłusz strażnika.Gdy tego dokonasz,pędź po malowidło.Kiedy je złapiesz,ponownie kucnij.Powinno się udać."
Click! 10/2003 str 51,Polecam ;)
Mam nadzieję że to ci pomoże.A ta sala się chyba nazywa Sala Żywiołów

Moniko16 Bardzo Ci Dziękuję!
Mnie zadziwia w tej grze to,że ci tancerze nie tańczą wokół kamieni.A mój Lew pada w połowie drogi.Na wiele sposobów próbowałam,prawie mi się udało,ale jak się dołączył do niszczenia mego stworka wrogi chowaniec to...masakra.Ale dziękuję ci.Skorzystam.

Elvis
29.11.2004, 22:32
Nie wiem czy ktoś w to grał ale to trochę stara gra nazywa się "StarWarsRoqueSkuadron" jeśli źle napisałem to sorry i nie mogę przejść 4 misji tam trzega strzelić linką w nogi tej machiny kroczącej AT-AT taki co jest ze mną w statku mówi "teraz harpun" tylko że naciskam przycisk który strzela linką i raz mi się udało ale jak na się złość rozbiłem:evilmad:

milirodeo
28.12.2004, 16:10
ja nie mam problemów z żadną gra

Artusek
28.12.2004, 18:25
ja nie mam problemów z żadną gra
Bosh... Na tym 4um jest tylu debili... Oczywiscie nikomu nie ublizam.

A teraz do rzeczy:
Mam problem z przejsciem na zloty medal misji ,,Nic darmo" w Worms 3D.
Za pomoc z gory dzieki ;)

кама
08.01.2005, 15:29
Mam problem z instalacja Heroes of might and magic.wkladam plyte do stacji, wlancza sie autorun klikam insalacja , instalacja sie wlancza wybieram gdzie chcem zainstalowam i juz mialo zaczynac instalacje gdy ...... wykakuje mi komunikat : Wystąpił problem z Aplikacją InstallShield Engine i zostanie ona zamknieta..............napisalm o tym temat ale nadal nikt nie pomaga wiec prosze jeszcze raz tu POMOCY! BLAGAM POMOZCIE!

Lapis_Lasuli
08.01.2005, 16:53
Ja mam problem z grą Dungeon Keeper 2. A dokłaniej z "Szumilasem". Tak więc wiem, że najpierw (najlepiej) bohaterowie mają iść na mnie i wtedy najlepiej przekopać się do niebieskich. Loch mam zastawiony ogromną ilością czujników ruchu i szpikulcami itd. Wybijam wielu bohaterów ale jak sie przebije do niebieskich to oni zawracają i idą na niebieskich. No i zawsze ostatni strzał na serce lochu niebieskich oddają właśnie bohaterowie...nic nie pomaga, nawet opętanie najlepszego stwora i walka razem z moimi...no help bo nie mam do tej planszy siły. Chętnie pomogę z poprzednimi planszamikażdemu grającemu w DK2. Z góry dzięki :) No już przeszłam...ufff

Lapis_Lasuli
08.01.2005, 17:01
jak zrobić sfinksa w faraonie :(
No więc ja zabardzo jush nie pamiętam ale tak:
musisz wejść na MONUMENTY (no normalnie) i postawić konstrukcje sfinksa
musisz mieć duuuuuużo kamienia albo nie pamiętam czy nie piaskowca (jak klikniesz PPM na budowli to pokaże ile i czego)
musisz mieć dużo drewna bo kamieniarze będą łazić po sfinksie i sie z nim "bawić"(szlifować itp)
musisz mieć ze 2-3 gildie i jesnych i drugich
musisz mieć sporo obozów pracy jeśli przy okazji budujesz piramide i masz przy rzece pola
najlepiej wejdź na "ministra handlu" otwórz wszelkie możliwe szlaki z miastami i daj jak najwięcej potrzebnego surowca żeby ci przywodzili (zaznacz najwięcej, wiem że czasem kogoś nie stać ale oni o tak w malutkich porcjach to przyworzą)
no i jak nie chce ci sie bardzo długo czekać włącz przyspieszenie gry na 100% (normalnie jest 70%) i tylko jak sie coś bedzie działo to włączaj znów mniej
Mam nadzieje że coś rozumiesz.

LindSay
20.01.2005, 16:55
Ja mam problem z jedną grą (przepraszam, jest to stara gra, ale fajna, niedawno znalazłam ją u mojego brata). Ta gra to Alien Nations (nie dwójka, ale jednynka!!!). Wybrałam sobie kampanię z misjami i gram amazonkami. Jest jedna misja za którą nie moge przejść!!!Wrrrr :sneaky: . No więc w tej misji jest coś takiego, że ma sie dwa miasta: jedno jest piękne i duże, a drugie jest daleko stąd i jest ubogie i wszyscy tam głodują. No więc tam są tez wrogowie: Sajiksowie, którzy sa niedaleko tego ubogiego miasta i mam do tego miasta przyprowadzić dobrze chronionego kupca, że ludzie nie umarli z głodu (cos takiego). No, ale ja zanim stworzę łuczników, albo rycerzy to Sajiksowie już atakują miasto (te ubogie) i od razu je burzą...I właśnie próbowałam wiele razy przejść tą misję i nigdy chyba tego nie przejdę... ;( . Dlaczego tworzę łuczników? Bo musze ich tam wziąć, żeby chronili tamte miasto.

Lillian
21.01.2005, 16:53
A ja mam znów problem z Black&White.A raczej nie problem.Tylko proszę o małą radę.
Zdobyłam tą wioskę hmmm....celtów?Chyba tak ich można nazwać.Mają takie domki z mostkami.Kojarzycie chyba.Rozbudowałam ją tak,by poszerzyć strefę wpływów na wioskę Nemezisa.No ok.Mam tam zdobyć prawie że 1700 punktów wiary!!Przecierz to niewykonalne!!Jak ja mam ro zrobić??!!Próbowałam moim chowańcem.Nemezis go zjarał.No trudno myślę sobie.W poradniku pisze,że mam używać czaru leczenia.Baaaaaa.....potrzebowałabym chyba z 70 takich cudów,o ile by każdy dał z 50 punktów.Jak ja mam to zrobić??!!Zauważyłam,że ludziom brak drewna.No ok.Chciałam im je dać,ale ja sama mam kryzys!Zero drewna.JAk ja mam zdobyć tę wioskę??Ma ktoś może pomysł?Albo ten,kto już przeszedł tą misję,a raczej zają tą wioskę wie,jak szybko ją dorwać w swoje ręce?

A tu pewien błąd autorów:D.Widać,że nawet autorzy takiej wspanaiłej gry mylą się ;).W końcu każdemu się może zdarzy ;).

http://anulka_best.webpark.pl/hashaha.jpg

tu powinno pisać stada zwierząt :D

Domcia
14.02.2005, 13:49
W sumie to ja problemu nie mam ale mam pytanie a wiec mam mlodsza kuzynke ... ona gra czasem w to eee gre toy story 2 ( yyy tak sie to pisze ? ) I nie moze przejsc tego 1 poziomy czy jakos tak ... z tego co ja widzialam to tam sa jakies zadanie ... chyba 5 ... no i staralam sie jej pomoc to jakos przejsc ale ja nawet nie moge :laugh: wiec bylo tam trzeba walczyc z robotem :P zbierac monety i owieczki ... i scigac sie z jakims samochodem ... no i 5 zad. to jakas zagadka czy cos czy wie ktos jak to zad. wykonac ? Staralam sie jakos jej pomoc ale sama nie wiem ... wiec moze ktos z was ma mlodsze rodzenstwo co w to gra ^^ bueheh i wie jak to przejsc ;D ^^

♪Suzka♪
02.03.2005, 15:24
Możecie mnie wyśmiać, obgadać albo co - uwielbiam grę dzieci egiptu!!!!!!!!!(a niktórzy mówią, że to dziecinne...cicho bo włosy urwę...)Ale mam problema...właściwie to prawie każdy stoi w tym samym miejscu co ja ;( No bo chodzi o to, że ja znajduję klucz na górze w domku Sokrapesa (no to ten porywacz...jak on sie nazywa!?), ale zamiast mieć go w ekfipunku, to mam tylko pytanie o ten klucz...potem jak pytam hippo o ten klucz to pytanie znika (AAAA!!)a hippo daje mi taką mapę. No to ja idę do tych spichrzów i...I GDZIE JEST TEN DEBILNY KLUCZ!?Plosię, pomóżcie mi...zaraz umrę... ;( :1smutny: :1smutny: ;(

domika
02.03.2005, 19:12
W sumie to ja problemu nie mam ale mam pytanie a wiec mam mlodsza kuzynke ... ona gra czasem w to eee gre toy story 2 ( yyy tak sie to pisze ? ) I nie moze przejsc tego 1 poziomy czy jakos tak ... z tego co ja widzialam to tam sa jakies zadanie ... chyba 5 ... no i staralam sie jej pomoc to jakos przejsc ale ja nawet nie moge :laugh: wiec bylo tam trzeba walczyc z robotem :P zbierac monety i owieczki ... i scigac sie z jakims samochodem ... no i 5 zad. to jakas zagadka czy cos czy wie ktos jak to zad. wykonac ? Staralam sie jakos jej pomoc ale sama nie wiem ... wiec moze ktos z was ma mlodsze rodzenstwo co w to gra ^^ bueheh i wie jak to przejsc ;D ^^
Ahh.. moje kochane Toy story2 :>
Trza w tej zagadce znalezc ucho dla tego ziemniaka co sie w piwnicy znajduje^^
Jak sie chce te ucho to trza wybic sie z fotela w salonie i sie trafi na polki i tam jest te ucho xD
Albo jak ci chodzi o owieczki to muszisz znalezc ich 5 i jak juz masz wszystkie to pojsc do tej baby z laska;]] ona jest na stole w kuchni :>
uhh... xp

besta
05.03.2005, 15:20
chyba kazdy zna stara gre mario... ;)
ostanio znowu zaczelam w to grac hyhy:P
wiem wiem ze to taka glupia gra ale jakis sentymencik do niej mam;p
tyle ze nie umiem nadal przejsc 4 planszy... :/ (podziemia)
jesli ktos pamieta to baaardzo prosze:)

Kufel2
14.03.2005, 11:18
Ja mam problem w grze Half life 2 w levelu SandTraps po pokonaniu bossa tego wielkiego robala ten dobry stwor costam gada i daje mi bron potem podchodzi do tych trzwi i sobie stoji i niewiem gdzie musze isc bo on niechce sie ruszyc prosze pomozcie!
P.S Zna ktos strone z dzialającym spolszczeniem do nieorginalnej wersji?

patryk123
09.04.2005, 16:40
ja nie wiem co zrobić z gośćiem w limuzynie w true crime street of la epizod 3 misja 2 3 plis help

Destinka
04.08.2005, 17:34
nie wiem czy to jużbyło, ale nie chce mi się przeglądać całego tematu ;P

Gram w gta:sa. Chce sobie zaprosić dziewczyne na kawe. Jak mam to zrobić? drugi problem dotyczy prostytutek. Wsiadają do mojego samochodu. Ale co dalej? jak wysiąde to ona też wysiada i koniec zabawy ;(

pomocy,destinka

Aithieel
05.08.2005, 20:05
nie wiem czy to jużbyło, ale nie chce mi się przeglądać całego tematu ;P

Gram w gta:sa. Chce sobie zaprosić dziewczyne na kawe. Jak mam to zrobić? drugi problem dotyczy prostytutek. Wsiadają do mojego samochodu. Ale co dalej? jak wysiąde to ona też wysiada i koniec zabawy ;(

pomocy,destinka

proste ;]. Pojedz z autem w odosobnione miejsce (jak tam będziesz to stań ale nie wysiadaj z auta!). Powinna sie nawiązać ,że jest ono odpowiednie iii.... juz ;>

Kissiel
22.08.2005, 19:55
Ludzie, problem!
Chodzi o Larrego 7 :P
Po jakimś czesie chce sobię ją zainstalować i wszystko cacy, ale gdy ją włączam gre to jakiś ERROR wychodzi i wyłącza się gra :/ Aha, mam oryginalnego Larrego. Jakby trzeba było konkretniej to mówcie, ale chciałam Was wprowadzić w mj probem.

maniak simsów 2
31.08.2005, 18:01
Mam problem z grą "Ronja córka zbójnika". Kiedy już Birek spadł do przepaści to nie umiałem go wycągnąć. Mówiła: "ześlizgnę się jeśli tu dłużej postoję".

kartofelq
09.10.2005, 14:18
Gta San Andreas
Mam problem z misją "Beach's A Live" od OG.
Dojeżam do tej DJ'ki zagaduje do niej, daje [Y] ale nie zaczynam tańczyć? Co jest :O

Z góry dzięki za odpowiedzi.

Asulkä
22.12.2005, 14:35
W grze sillkroad mam problem przy tworzeniu postaci a mianowicie nie wiem jak mam przejsc dalej nie mam zadnego przyciusku ,,start" bardzo prosze o pomoc gdyz od jakiegos czasu juz mam ten problem i chcialabym wkoncu dalej przejsc ;(

abacusca
31.01.2006, 13:06
Ja mam problem z grą Syberia II. Na końcu gry, jak trzeba zagrać melodię przyzywającą mamuty, to nie wiem jak trzeba ustawić tam takie otwory. Chodzi o zamykanie i otwieranie. Przeszukałam już internet i wszystkie solucje i nic nie kapowałam. Chodzi o to, że jak zrobiłam co każą to nie działało. Pomocy! ;(

laureatka12
02.03.2006, 21:09
Ja nie mogę przejść ostatniego scenariusza Ziemi(tam gdzie trzeba dodac cztery zjatyckie gatunki) w zoo tycoon 2.

Raija
16.04.2006, 15:04
Mam problem z Tomb Raiderem 6-tką :( Jestem na poziomie 'Sala por roku' w 3 wyzwaniu . W tym gdzie zewszad wybuchaja płomienie. Nie wiedzialam że trzeba poczekac aż przez sale przejdzie tzw sciana ognia i poszlam naprzod zanim ona sie pojawila. Teraz tkwie po srodku, z zapisana gra i nie wiem jak sie cofnac do poczoatku wyzwania :( Pomoże mi ktoś? ;(

Fizzly
18.04.2006, 00:05
Ja nie umiem w THE URBZ: Sims in the city dla GBA przejśćmisji w pierwszej dzielnicy. Mieszkam sobie w małym domku i siędze tu dosćdługo... Muszę zaprosić dziewczynę do ciekawego meijsca, zabieram jądo klubu który jest czynny od nocy, tam kupuję jej amciu, potem chce się zabawić - korzystamy z maty tanecznej, a potem chce iśćdo sklepu, a jedyny sklep w okolicy [aktualnie dalej do centrum przejść nie można - roboty drogowe] jest czynny dopiero od 10 rano, a wtedy mój sim jest jużwykończony i pada... Kiedy nawet dotrwa do zakupów to dziewczyna stwierdza że ten sklep jest nieodpowiedni zaliczając jeden punkt misji [zatem nie można tego pominać] i chce iść do sklepu bardziej "ulicznego" - mój sim jest już wtedy skonany i budzę się w szpitalu nawet gry przed misją wszystkie paski potrzeb są zielone. :O Ktoś wie jak to zrobić? xD

chyba kazdy zna stara gre mario... ;)
ostanio znowu zaczelam w to grac hyhy:P
wiem wiem ze to taka glupia gra ale jakis sentymencik do niej mam;p
tyle ze nie umiem nadal przejsc 4 planszy... :/ (podziemia)
jesli ktos pamieta to baaardzo prosze:)
Po pierwsze to wersji Mario jest tyle ile ziaren piasku na pustyni, ale w większości 4 plansza wygląda tak samo - tylk ogdzie ten problem? Wystarczy trochę zreczności i już... :O Nie ma tam żadnych zagadek...

Nie trzeba go karmić, zapewne grasz w HM 1 z GBC, więc nie musisz z nim robić zupełnei nic. ;) Później dostanie siodło to będziesz mogła na nim jeździć i używać go jak pudła na plony - wrzucać plony do sakw. Wszystkie informacje o HMach znajdziesz w moim serwisie. ;) ---> www.hmtown.prv.pl

EuleEule
19.05.2006, 11:49
Gram w Beach Life i nie mogę przejść planszy pt. Baby, ach te baby! Co mam zrobić, żeby to przejść???

Aϊda
19.05.2006, 11:55
Ja nie umiem w THE URBZ: Sims in the city dla GBA przejśćmisji w pierwszej dzielnicy. Mieszkam sobie w małym domku i siędze tu dosćdługo... Muszę zaprosić dziewczynę do ciekawego meijsca, zabieram jądo klubu który jest czynny od nocy, tam kupuję jej amciu, potem chce się zabawić - korzystamy z maty tanecznej, a potem chce iśćdo sklepu, a jedyny sklep w okolicy [aktualnie dalej do centrum przejść nie można - roboty drogowe] jest czynny dopiero od 10 rano, a wtedy mój sim jest jużwykończony i pada... Kiedy nawet dotrwa do zakupów to dziewczyna stwierdza że ten sklep jest nieodpowiedni zaliczając jeden punkt misji [zatem nie można tego pominać] i chce iść do sklepu bardziej "ulicznego" - mój sim jest już wtedy skonany i budzę się w szpitalu nawet gry przed misją wszystkie paski potrzeb są zielone. Ktoś wie jak to zrobić? xD

ojeju, nie kumam, mam ta gre, i takowej misji nie widzialam ^^

Poziomek
20.06.2006, 16:11
mam problem w lionhercie

jestem aż przy krypcie wchodze do przedsionku zabijam kapki kości z pierwszej kaplicy(czy jakos tak) i potem walczę ze strażnikiem KRWAWIĄCEJ WŁÓCZNI ale on jest bardzo silny ja mam 21poziom postacie nawalam magia lodu w niego ale bardzoi mało to daje a on się regeneruje z moich obrazeń i takiie błędne koło zabija mnie w 50 sekund nie wiem co robić.
nie wiem spróbuje użyc mikstur wampiryzmu moze cos pomoże ale watpię w to
POMÓŻCIE :| :wacko: :O

kluseczka
24.06.2006, 08:40
A ja z Icewind Dale: Heart of Winter. Nie daję rady zmorom z wyspy grobów, a metoda na chama nie przynosi skutków. POMOCY!

Monitkowa
06.02.2007, 21:07
A ja utknęłam w:
- Larry 7 (przy rundzie z dzbanuszkami) <-- no niech se pisze +18lat :)
- Harry Potter Komnata Tajemnic (gdzi jest skóra Boomslanga?)
- Rayman 2 i love this game :laugh: (Zatoka wielorybów - runda z wielorybicą)
- Pizza Connection 2 (Rio De Janerio)
- I.G.I. Project 2 Counter Strike (Igi I'm going in mam w małym palcu ale druga częśc to przekleństwo)

Camerio
07.02.2007, 14:22
Survey: Aby zdobyć składniki, w grze stworzone są "mini-poziomy". Na końcu każdego tego poziomu, znajduje się dany składnik.

emily
07.02.2007, 21:37
A ja nie moge przejść drugiego zadania w turnieju trójmagicznym w grze Harry Potter i Czara Ognia. Ktoś mi pomoże????

SuRvEy : Kiedyś grałam w HPiKT i zdobyłam skórke ale nie pamiętam jak

Camerio
27.02.2007, 14:14
A ja nie moge przejść drugiego zadania w turnieju trójmagicznym w grze Harry Potter i Czara Ognia. Ktoś mi pomoże????

SuRvEy : Kiedyś grałam w HPiKT i zdobyłam skórke ale nie pamiętam jak

Jak to nie możesz? Tzn., że nie umiesz dotrzeć do końca, bo giniesz, czy nie odblokowuje się następna lokacja? Jeżeli to pierwsze, to nie ma innego sposobu - musisz przynajmniej raz przepłynąć cały poziom. Cały czas trzymaj C i ciągle strzelaj urokami (X), gdy pojawiają się druzgotki nabijaj uroki właśnie w te wredne stworzenia. To bardzo proste, trzeba tylko odpowiednio w nie wycelować, co poznasz, gdy wokół druzgotka pojawi się koło. Gdy stworzenie wypluje już na ciebie to zielone coś, staraj się tego unikać. Jeżeli chcesz mieć dobry czas, radzę zbierać fasolki. Jak będziesz zbierać wszystkie fasolki, skrzeloziela i cały czas trzymać przycisk C (nie możesz też ani razu stracić przytomności), możliwe, że zdobędziesz nawet złoto, a razem z nim 3 tarcze! Jeżeli to drugie, to niestety, ale musisz zebrać 11 tarcz TT i przynajmniej raz przejść 2 zadanie. Tarcze TT porozrzucane są po wszystkich poziomach, bez problemu je zbierzesz. Pozdrawiam ;)

Edit: simek w temacie Harry Potter i Czara Ognia napisał coś, co może ci się przydać:

Jest karta na mniejsze obrażenia przy 2 zadaniu turnieju, ale wtedy musisz odkryć wszystkie statuetki smoków we wszystkich poziomach i ta karta podczas uruchomienia tego 2 zadania automatycznie się umieści, bo nie da się wybrać samemu

cysia
06.06.2007, 13:47
Kody mi nie działają w Sacredzie. ;( ;( ;( ;( ;( ;(

Dovelly
08.06.2007, 19:23
A mi nie radze sobie z grą Hotel Giant

Darlene
08.06.2007, 19:37
A mi nie radze sobie z grą Hotel Giant

W czym problem? o.O

Alatáriël
06.07.2007, 20:34
Mógłby mi ktoś w punktach napisać prostą solucję do gry Harry Potter i Czara Ognia? Na razie chciałabym tylko do 3 planszy [chodzisz po wieżach Hogwartu (nie wiem, gdzie jest jedna statuetka smoka i jedna minitarcza ;()], 4 planszy [las(nie wiem, gdzie są wszystkie karty i te statuetki czy coś...)] i do 6 [łazienka prefektów(nie moge tego WOGÓLE przejść, całkowicie nie wiem, co robić)]. A do odblokowania kolejnego poziomu potrzebuje 3 tarcz : O Pomoże ktoś...? ;(

stagnacja
18.08.2007, 21:49
Może ktoś wie, jak przejść w grze Harry Potter i Czara Ognia zadania Moody'ego pierwsze zadanie z błotoryjami? :( Mój czas to 4:13... nie mogę dobić do 3 minut! Może ktoś ma jakąś strategię? ;(
Z góry dziękuje za pomoc...
EDIT: I ktoś może wie jak w poziomie "Dachy Hogwartu" zdobyć Znikającą Kartę? I jak dostać się na środek tej wody z glonami... i wziąć tą dużą tarczę.

octavessens
03.08.2008, 12:43
Fever trzeba zdobyć zaklęcie Herbiculus czy jakoś tak. ;D

Miyoki
17.11.2008, 15:26
Ja mam problem z grą na x360 Lost Odyssey.
Gdy już się cieszyłam, że w końcu wiedziałam jak wyjść z tej głupiej fabryki (czy co to tam było), to musiałam iść do takiego miejsca, gdzie jest dużo śniegu. To tam, gdzie jest taki pingwinek - idę za nim, on poszedł do jakiegoś gniazda i se tam już siedział. Musiałam iść w lewo, uważać na szpary, przez które wlatuje powietrze, które może mnie strącić i doszłam na takie miejsce, które nie ma wyjścia - były tam dwie duże kule śnieżne, ale w żadną stronę nie mogę przejść dalej.
Dlatego ta gra mnie wkurza - jest jak labirynt i w dodatku, gdy się gubisz i próbujesz znaleźć wyjście, wciąż atakują cię potwory ;/

Ktoś wie co powinnam zrobić?
Widzę nikłe szanse...

Adamsims
18.11.2008, 20:05
Najłatwiej w Harego i Czara Ognia grać na 2 tak jak ja z bratem

legolas
21.11.2008, 09:24
Poległem w Grze Black Mirror :(
Ma ktoś opis do niej??
Nie moge sie dostać do wieży

Mostilia
24.06.2009, 15:05
Gram w mój wymarzony chłopak i nie umiem kupic ciuszków są pod ? co zrobic by je kupic

Master of Disaster
25.06.2009, 15:18
Mógłby mi ktoś powiedzieć, gdzie znaleźć wszystkie 24 karty czarodziejów w pierwszej części Harry'ego Pottera? Moja nieznośna młodsza siostra ostatnio w to gra (a w praktyce ja przechodzę za nią część etapów) i ciągle brakuje jej ze 3 kart.

PS. Jeśli ktoś ma problemy z grą Gothic II Noc Kruka, może do mnie pisać; dobrze znam tę grę i myślę, że jestem w stanie odpowiedzieć na większość, jeśli nie wszystkie pytania dotyczące przechodzenia gry (nie modów); znam też sporo sztuczek. Chętnie pomogę, tylko odpowiedź może trwać (muszę dorwać się do komputera z dostępem do internetu :D, jest jeden na... cóż, sporo osób - 8)

Raven
25.06.2009, 15:24
dokładnie tego nie pamiętam ale w poszukiwaniu patrzyłam czy gdzieś tekstura się nie przemieszcza. Zazwyczaj był tam ukryty poziom z kartą.

shezza
02.07.2009, 21:06
kto umie obslugiwac konia w last chaos?

Raven
02.07.2009, 22:39
no grałam w toto. A o co dokładniej chodzi?

shezza
03.07.2009, 01:18
takie mmorpg. chodzi mi konkretniej o to, ze kon teoretycznie jest 'zalozony', a jednak go nie widac, to raz. dwa, nie mam pojecia gdzie szukac zarcia dla niego, mimo ze wiem, co ma jesc. trzy - nie wiem jak sie wykorzystuje wyuczone skille u konia. <noob z dwudniowym doswiadczeniem>

Raven
03.07.2009, 09:21
ani konia ani smoka nie widać w mieście. Jeśli poza miastem go też nie widać: zdejmij i załóż go jeszcze raz.
Żarcie to kamień, musisz mieć kilof i znaleźć kopalnię. Jak z Yuno wychodzisz na północ to kopalnię masz na północny wschód. Zresztą miejsca zbierania idą w jednej linii: magiczne zioła, na prawo głazy energodajne i na końcu rudy minerałów. Ale gwarantuję ci: bez boostera na kilofie nawet się tam nie wybieraj. Stracisz tylko czas i nerwy na próbie wydobycia czegokolwiek a booster wylatuje z potworów. No chyba, że ktoś sprzedaje ale mało jest takich. No i nie ładuj w żadne skille związane z górnictwem, zielarstwem i łapaniem energii. To tylko strata PU (punktów umiejętności) a wcale szybciej i skuteczniej się tych rzeczy nie zbiera.
Umiejętność zwierzaka najlepiej władować do dolnego paska i mieć na zawołanie. Chyba, że jest to umiejętność pasywna, wtedy samo działa.

shezza
03.07.2009, 23:33
@trauma - dzięki ogromne, wreszcie cos zrozumialam

znowu problem, ktory w sumie opisalam juz w temacie o grze, ale nei zaszkodzi, jesli tutaj tez wspomnie. mianowicie - brakuje mi opcji w menu tworzenia postaci opcji 'addones' a co za tym idzie - na mapie brakuje mi map helpera, co jest dosc uciazliwe, bo zeby wykonywac questy, musze ganiac jak glupia i szukac recznie. wie ktos, co zrobic, zeby tego map helpera uaktywnic?

ok nieaktualne, wystarczylo sciagnac addonsy odpowiednie.

Ellie
13.08.2009, 11:57
musisz mocno przywalic dzwignia w ta krate, ona sie rozwali, potem przenosisz ja na druga strone (w kawalkach sie da) i potem reparo

cala sztuczka w tym, zeby to rozwalic, mi sie udalo przypadkiem XD

FakeYourDeath
13.08.2009, 13:05
hmm

spróbuje . =d

Ellie
13.08.2009, 19:22
mam nadzieje, ze zrozumialas o co kaman xD

shyshek
09.09.2009, 16:29
Witam mam problem z grą Helldorado a mianowicie z drugą misją.
Dałem inżynierowi pierwszą flaszkę potem drugą a później ogłuszyłem.A teraz mam zabrać broń z tego budynku,i tu pojawia się właśnie ten problem nie wiem jak tam dojść gdy idę środkiem planszy to zaraz mnie wykrywają i zaczynają strzelać.Mógłby mi ktoś napisać jak to przejść byłbym bardzo wdzięczny :D

sephora
02.10.2009, 20:55
mam problem z saperem. nie potrafie przejsc ostatniego poziomu, ekspert haha ;p

psychickid
02.10.2009, 20:57
sephora - ja tylko raz przeszłam experta. strasznie trudno się nie pogubić na końcu :D

sephora
03.10.2009, 23:43
no bez jaj. juz tyle lat sie mecze z tym :D

Raven
04.10.2009, 09:57
moja metoda na eksperta to nie spieszyć się :D ale i tak na 128 rozegranych wygrałam 1 raz :D

s'éteindra
06.10.2009, 14:01
A ja nie umiem w tomb raider legend przejść poziomu w afryce. to jest po misji w Japonii. Jest taki mechanizm, że taka jakby kobieta ma na srodku cos do przekrecenia, a po bokach sa plytki i jak sie cos postawi na tych plytkach to jej sie takie cus w rekach przekreca. Co tam trzeba zrobic? XDD

Panna Lawenda
09.10.2009, 19:49
no dobra. przeszlam cale trl, ale nie pamietam takiego momentu. moglbys mnie bardziej oswiecic?
albo daj jakiegos screena, co?

s'éteindra
13.10.2009, 19:36
Nie wazne, juz sobie poradziłem. XD

Charionette
28.02.2010, 18:49
http://i46.************/23jpy06.jpg
http://i50.************/155lag1.jpg

Wie ktoś jak tam się dostać? To gra Kirikou: Afrykańska Przygoda, poziom Sawanna :)

Miyoki
02.04.2010, 21:34
Kurde, wnerwiłam się, bo nie wiem o co chodzi.
Nie wiem gdzie to napisać, więc mimo, że z samym przejściem gry nie mam problemu, to piszę to tu.

Gram w Dreamfall: The Longest Journey i nagle przestał mi działać przycisk działania (PPM/Spacja). Mimo, że ogólnie działa mi mysz, bo nawet (co dziwne) mogę jej używać nawet w grze, ale nie jako przycisk działania.

W ustawieniach mam wszystko tak jak powinno być - przycisk działania: spacja/ppm.

Wie ktoś może (ktokolwiek) co bym mogła z tym zrobić? :|:|

Edit: Już nieważne. Wczytałam autosave i zaczęło działać. Na szczęście :)

Starlight
18.04.2010, 17:02
O co chodzi w HPiKT z Wyzwaniem złotej karty?

Master of Disaster
06.07.2010, 15:47
Starlight, jeśli problem nadal aktualny... aby uzyskać dostęp do Wyzwania Złotej Karty, trzeba najpierw zebrać wszystkie Srebrne Karty Czasodzieja. Jest ich 40, za każde 10 dostaje się jeden klucz. Wyzwanie to jedyne miejsce, w którym można zdobyć Złote Karty, jest ich 11. Wyzwanie jest na czas, ale nie ma tam chyba sekretów ani fasolek, no i można je chyba odwiedzać wielokrotnie.

NedaPL
31.10.2010, 09:18
Ja mam problem w shreku 2. Pomożecie? A więć w tej planszy gdzie Shrek ratuje Osła z zasadzki, jest taka ogromna dyna, i nie wiem co mam zrobić żeby przejść dalej! Pomóżcie!

Ja wiem jeśli myśle o tym to musisz ją podnieść i rzucić gdzieś.

Aperlaxive
17.09.2011, 16:50
Oki jestem głupia ale jak przejść rycerza z tej gry?
http://www.gry.pl/gra/Fafu-the-Ostrich-RPG.html

Michaello
25.12.2011, 13:53
Otóz tyczy się to gry Return To Castle Wolfenstein. Misja 3 part 4. Zabijam wszystkich spadochroniarzy, uruchamiam to czerwone kółko na górze. Nie wiem co dalej. Pomóżcie

marandile
01.05.2012, 05:36
Czy ktos wie, jak w Restaurant Empire szkolic pracownikow?